Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Obsługa hotelu na wysokim poziomie. Posiłki świeże, jednak śniadania monotonne z małą ilością warzyw. Obiadokolacje zdecydowanie bardziej zróżnicowane. Hotel usytuowany blisko morza i urokliwej starówki. W pobliżu supermarkety oraz dworzec autobusowy. Na plażę polecam zabrać buty do wody, ponieważ zamiast piasku jest grubszy żwirek. Całość na 5!
Czystość, obsługa, jacuzzi dla dorosłych na najwyższym poziomie.
Mało urozmaicone śniadania.
Pokój skromny ale wygodny czysciutko codziennie sprzątany.mila obsługa i bardzo pomocna jakuzzi na dachu dla dorosłych.
Czystosc.strefa spa
Wśród wielu hoteli, które odwiedziliśmy, ten wyróżnił się szczególnie chociaż wydawał się z pozoru zwykły, ale jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach ;). Wielki plus za atmosferę. Panuje tam bardzo luźny klimat. Wszystko jest takie niewymuszone i nieprzerysowane. To miejski hotel, bez animacji, hałasu i zadęcia, z niezwykle życzliwym personelem.
- kolację: nigdy w hotelu nie spotkałam takiej ilości świeżych ryb i owoców morza -hotel jest miejski, ale zapewnia miejsca do odpoczynku ze strefami tylko dla dorosłych -na prośbę, bez żadnej dopłaty otrzymałam śniadanie na wynos BEZ GLUTENU -położenie- w centrum pięknej miejscowości, która jest dedykowana raczej ludziom, którzy odpoczywają poprzez sport a nie nocne imprezy. -hotel bardzo czysty i nowoczesny
Moim zdaniem brak chociaż mój mąż twierdzi, że zawsze jakieś znajdę ;)
Bardzo sympatyczny pobyt w hotelu.Obsluga bardzo miła, jedzenie przepyszne...owoce morza, wybór mięs ,ciast i owoców. Polecam gorąco. Agnieszka z Wojtkiem
Blisko do plaży, spacerkiem parę minut i smaczne jedzenie.