Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Pobyt oceniamy jako udany. Za tę cenę jakość adekwatna :) Hotel nie był nowoczesny, trochę już przestarzały, ale czysty. Bardzo miły, uśmiechnięty personel. Lokalizacja super! Kilka minut do plaży, dosłownie 3 min piechotą od uliczek starego miasta, blisko także dworzec, z którego możemy dostać się do Barcelony, Lloret, Blanes. Nam trafił się pokój z bocznym pięknym widokiem na zamek i morze. Łóżka były dość wygodne, pokój przestronny i codziennie sprzątany. Izolacja dźwiękowa mogłaby być lepsza. Słychać dźwięki z korytarza i sąsiednich pokojów. Jedzenie oceniamy jako poprawne. Śniadania dość monotonne, ale świeże. Lepiej wyglądała kolacja, bardzo duży wybór, w tym dań na ciepło, także owoce morza, z tym że napoje dodatkowo płatne, ale ceny przystępne (butelka wina 8€, piwo ok. 3€). Fajne odnowione spa, małe ale nie zatłoczone, kameralna atmosfera. Jest dodatkowo płatne. Na minus, że większość usług była dodatko płatna, nawet lodówka w pokoju. Brak szklanek, czajnika w pokoju. Bardzo ładny ogród wokół hotelu, basen mały i raczej nas nie zachwycał by spędzać tam czas, ale my wolimy plażę :)
Lokalizacja-rzut beretem od starego miasta, plaży. Blisko dworzec autobusowy, supermarket. Bardzo miły personel. Czystość. Dobra kolacja z dużym wyborem. Piękny ogród. Nowe spa.
Pokojom przydałoby się odświeżenie. Dodatkowo płatna lodówka, brak czajnika czy choćby szklani. Montonne śniadanie. Malutka i wolna winda. Słaba dzwiekoszczelnosc.
Miła obsługa, wyśmienite jedzenie,piękny ogród.Obidokolcje trochę za późno bo od 20.Hotel tuż obok starego miasta.Srwdnia wielu 70+,ale nam to szczególnie nie przeszkadzało.
Jedzenie
Kolację zbyt późno
Hotel w miłym klimacie, takim jak lubię. Wystrój stylizowany na stary, coś pięknego. Zapach starego drewna. W pokojach klimatyzacja a sejf i lodówka dodatkowo płatna. Winda w hotelu. Dwa baseny (zewnętrzny i wewnętrzny w spa). Wyżywienie smaczne w formie bufetu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wybranego miejsca :)
Idealnie pasujący do moich preferencji klimat
Dodatkowo płatna lodówka
Hotel godny polecenia, wyśmienite jedzenie, miła obsługa i rewelacyjne położenie - czynią z hotelu GHT NEPTUNO - rewelacyjny stosunek jakości do ceny. Dla nas żoną 10/10 . Polecamy.
Hotel ma swój klimat, wyśmienite jedzenie miłą obsługę i rewelacyjne położenie.
Mamy jedną brak szklanek w pokoju- jest lodówka za dodatkową opłatą,ale szklanek brak. Schodzimy napoje i pijemy z ,,gwinta" - brak logiki. Chyba chodzi o to ,że można kupić napoje w barze.
Największym atutem hotelu jest jego położenie, w przepięknym centrumTossy, blisko plaży i możliwości zwiedzenia Barcelony. Co do warunków w hotelu ,to polecałabym dopłacenie do pokoju o wyższym standarcie ...nam trafiła się ciemna klitka ,ok 10 m.z widokiem na mur.Brakowało bezpłatnej lodówki, szklanek w pokoju i zwykłego mydła.Jeśli chodzi o czystość to byłam w bardziej zadbanych hotelach z kategorii 3. Kolacje dużo lepsze , serwowane dania kuchni katalońskiej, w piątkowe wieczory gril ,w soboty muzyka na żywo ,owoców też nie brakowało . Bardzo dużo starszych turystów 70+. Zamieszanie na lotnisku po przylocie do Girony , zamiast rezydenta (...), przedstawiciel firmy przewozowej nie mówiàcy po polsku...pasażerowie zdezorientowani, zostawieni na dworcu autobusowym, sami szukali w nocy hotelu. Naprawdę słabo to wypadło...
Położenie. Poziom adekwatny do ceny.
Wilgoć ,małe i ciemne pokoje.
Jak najbardziej polecam pobyt w tym Hotelu. Jedzenie zróżnicowane i smaczne. Pokoje sprzątane codziennie. Ogród ładny, basen i jakuzi ok. Zupełnie blisko do atrakcji T nad pobytem w przyszłym rokuossa de Mar. Myślę, że będę myślał o pobycie w przyszłym roku.
Polecam hotel głównie przez pyszne jedzenie. Codziennie nowe rzeczy na kolację, było w czym wybierać. Miejsce raczej dls osób lubiących spokój, większość gości to osoby powyżej 40 lat. Podczas 10 dni pobytu była dwa razy muzyka na żywo. Dużo miejsca w ogrodzie, który jest super zagospodarowany. Pokoje w niskim standardzie i niestety słabo wyciszone.
Kuchnia, ogród, obsluga
Pokoje wymagają remontu. Słabe wyciszenie.
Kameralny, czysty, spokojny hotel z pięknym położeniem oraz miła obsługa, cudowny ogród
Obsługa, położenie, cisza
Miły hotel, czysty, pokoje sprzątane codziennie, jedzenie smaczne. Polecam
Hotel bardzo czysty,ogród oraz basen także.Personel bardzo przyjemny,pomocny i uśmiechniety.Dodatkowa zaleta to bliskość morza,miasteczka i zamku.Przeurocza miejscowość.Jedynym minusem są cienkie ściany (słychać sąsiadów z każdej strony i z pokoju i z łazienki),ale wytsroj hotelu,personel,oraz dobra kuchnia rekompensują taką wade jak cienkie ściany👍Polecam ten hotel
Czysto,miły i pomocny personel.Super lokalizacja,smaczne b.urozmaicone jedzenie
Cienkie ściany,wszystko słychać
Hotel godny polecenie, wszytko zorganizowane, pokoje schludne, codziennie sprzątane.
Palenie na balkonach.
Pobyt 10 na 10. Świetny hotel. Cichutko i w pięknym otoczeniu. Parę kroków na stare Miasto i ok 5min do plaży. Piękny ogród. Czysto. Codziennie sprzątane pokoje, zmieniana pościel i ręczniki. Super obsługa. Różnorodne i smaczne jedzenie. Codziennie co innego i bardzo duży wybór. Polecam
Super ogród. Czyściutko. Przyjazna, kameralna atmosfera.
Nic
Hotel bardzo fajny, czysto w pokojach, dobre śniadania i miła obsługa. Niedaleko do centrum i do plaży. Dużo leżaków i miejsca na odpoczynek.
Cisza i spokój.
Przy bardzo wczesnym wyjeździe mogliby pakować śniadanie na wynos :)
Przyjemny , miła obsługa , czysty, dobre urozmaicone jedzenie. Hotel klimatyczny.
Miejsce Klimat Obsługa
Jacuzzi mogłoby być cieplejsze .
Hotel jest bardzo zadbany, czysto. Pokoje sprzątane na bieżąco. Miła obsługa. Jedzenie jest pyszne, także spory wybór. Plaża miejska niedaleko hotelu jest bardzo ładna. Hotel jest nie duży, kameralny i to w nim jest najlepsze. Miasto w którym jest hotel jest piękne, mnóstwo brukowanych pięknych uliczek. Plażowanie na tle zamku. Prawdopodobnie najładniejsze miasto na Costa Brava.
Czysto. Pyszne jedzenie. Miła obsługa. Piękne miasto i plaża.
Brak.
Budynek jest stosunkowo młody. Pokoje nie są dojechane, przeciętnej wielkości. Pokojowe sprzątały codziennie, raz może dwa zdarzyło się że nie wymieniony został ręcznik, dla mnie akurat to żaden problem. Podstawową pracę a więc sprzątanie wykonywały bardzo dobrze. Kilka kroków do pierwszego sklepu ( ceny umiarkowane ), 5 minut do pięknej plaży.
Jeśli kiedyś najdzie mnie ochota o będę chciała odwiedzić te strony znowu to zapewne wybiorę ten hotel. Z dwóch prostych względów. Ceny, która na moją kieszeń jest idealna, biorąc pod uwagę jakość hotelu, którą otrzymałam. I położenie, ponieważ nigdzie nie trzeba było się nachodzić. Plaża niedaleko bo jakieś 250 metrów i chyba trochę bliżej do dzielnicy nastawionej na przyjezdnych.