Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania
Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią
Dobry hotel dla każdego kto woli morze od basenów, pod nosem najtansza wypożyczalnia aut, skuterów, Łodzi i quadów oraz wszelakich wycieczek, wyżywienie lepiej sobie darować, bo mało zjadliwe, za 2,5? pita gyros dania obiadowe od 7-15? Za krewetki czy swierze ryby/ośmiornice, tak więc szkoda kasy na niezjadliwe posiłki do których napoje droższe niż w restauracjach na mieście, tam się tylko mieszka, a reszta na mieście;)
40m do morza, co ważne, na przeciwko dobra tawerna Ole Ole, pokoje jak na 3 gwiazdki dają radę.
Basen tylko od 10 do 17... śniadania słabe, obiadokolacje tragiczne:( drinki jak i napoje soft w hotelu, czyli również na basenie, bo nie można wnosić swojego alkoholu... droższe niż w tawernie obok... zamawialiśmy z karty w której było 5? przy płaceniu dostaliśmy kartę z 8? za drinka;)
Pobyt w hotelu wspominam, bardzo dobrze. Przy tej cenie nic lepszego bym nie znalazł. Dziękuje wakacje
Jedzenie prze dobre Blisko morze
Basen od 10-17