George

Hotel zadbany , ładne czyste pokoje. czysty basen. Hotel mogę polecić ale tylko z opcją " śniadanie " Przybyliśmy do hotelu nad ranem zdaję sobie sprawę że doba hotelowa zaczyna się dopiero od 14 , ale żeby nie zaprosić swoich gości na kawę to wstyd. Zamiast tego zaproponowali nam abyśmy sobie kawę zakupili w tawernach . Gdzie te Grecka gościnność ???? Niestety tutaj jej nie znajdziesz .

Hotel bardzo kameralny,dobrze położony ( w centrum ale bardzo spokojne miejsce). Dobra baza wypadowa, blisko portu oraz głównej ulicy.

Fantastyczny kameralny hotel. Świetna lokalizacja, w bocznej uliczce, blisko do centrum Nidri. Przepyszne śniadanie, na kolację chodziliśmy do pobliskich tawern. Wypożyczalnia samochodów bardzo blisko. Hotel bardzo ładny. Pokoje duże po remoncie, klimatyzacja gratis. Fajny basen i teren wokół basenu. Dużo wolnych leżaków, teren nasłoneczniony prawie cały dzień, ale są parasole i fajne leżaki zadaszone i przewiewne w stylu SPA. Miła obsługa i rodzinny klimat. Hotel bardzo mały czyli bez tłoku na basenie pusto, średnio dwie rodziny. Jeden z lepszych hoteli w okolicy. Bar przy basenach, drogie piwo Mythos 4,5E. Wyspa Lefkada bardzo urokliwa, na plażę lepiej wybrać się autem.

Jeżeli nie chcesz używać klimatyzacji to spanie przy otwartym oknie po założeniu siatki -komary, Mieszkanie od strony ulicy pobudka poranna -śmieciarka

Na wstępie pobrano od nas opłatę 5Euro. Nikt nie powiedział dlaczego, nie dał pokwitowania. Ani to nie wychodziło z wyliczeń jako opłata klimatyczna ani nie pasowało do niczego... Dostaliśmy wodę i kanapkę. Po wejściu do pokoju okazało się że w łazience mamy setki mrówek, po zgłoszeniu faktu, wypsikano pokój sprayem, prosili żebyśmy nie wchodzili ok 30 min (zmęczeni, na walizkach po podróży). Mrówki owszem- zginęły, jednak nikt już nie przyszedł ich sprzątnąć. Codziennie wymieniano ręczniki, pościel na życzenie. Sprzątanie pokoju to w zasadzie przetarcie wody z podłogi w łazience i tyle... Posiłki względne. Słyszeliśmy opinie z innych hoteli, więc w porównaniu z nimi mieliśmy śniadania OK. Codziennie dokładnie to samo ale szło coś wybrać. Obiadokolacje - średnie. Frytki, kurczak, raz tylko coś typowo greckiego ale jakościowo słabe... Blisko centrum i plaży i za to plus Dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy, która sama w sobie jest cudowna !

Kod hotelu HOT32078
Nazwa  George
Miejsce  Grecja / Lefkada / Nidri
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, bez paszportu, parking

Białe, piaszczyste plaże otoczone klifami i turkusową wodą

Malownicze miasteczka i tradycyjne greckie wioski

Urokliwe zatoczki idealne do nurkowania i snorkelingu

5.2
1.5
2.5

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Położony niedaleko centrum Czyste ładne pokoje

Wady

1. Płatna klimatyzacja w katalogu 7E a na miejscu 9E za dobę płać lub w nocy się udusisz . 2. Obiadokolacja to nieporozumienie. Jakość wyżywienia tragiczna nie adekwatna do ceny. Po prostu syf !!!! Nie polecił bym wrogowi . Najprostszy catering. Niestety jako klienci z PL nie możemy zamówić pobytu tylko ze śniadaniem. Zwróć uwagę że dobre opinie są od klientów tylko z opcją Śniadanie lub kogoś kto kupował u nich obiadokolacje jak w tawernie

Lusi

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Mały, zadbany, czysty, klimatyczny.

Wady

Malutkie łazienki.

Sokrates

Pobyt - Lipiec 2021

Zalety

Ładne pokoje, teren zadbany, super basen. Można się zrelaksować po wycieczkach. Smaczne śniadania. Położenie hotelu idealne.

Wady

Drogo w barze. Mythos 4,5E

janusz

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

położenie

Wady

niewielki pokój ( dwie osoby ok 12m2)

Klient

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Wady

Niejasne informacje w hotelu, na tablicach z biur podróży, brak zainteresowania ze strony zarządzajacych, mrówki w łazience

Para 40+

Pobyt - Czerwiec 2018

Hodel czysty, sprzatany codziennie z wymianą ręczników i chyba przez pomyłkę w trakcie sprzątania zginęła piżama, nie dociekaliśmy w jakich okolicznościach szkoda czasu ale proszę uważać. Trafiliśmy na plagę komarów, wszyscy goście narzekali, więc należy zabrać coś na komary. Posiłki fatalne w formie HB, o ile na śniadanie można było coś wybrać to na obiadokolacje nie było żadnego wyboru. Kreta, Rodos, Kefalonia, na tych wyspach byliśmy i wiemy o czym piszemy co do posiłków. Hotel bardzo słaby pod tym względem. Przykre że w greckim hotelu zabrakło oliwy, oliwek, fety czy zwykłej greckiej sałatki nie mówiąc o rybach czy owocach morza żenada. Jedliśmy na mieście. Otatniego dnia zapewniono nas że wieczorem przed odlotem można wziąść prysznic w toaletach na dole, niestety nie było tam prysznica żadnego tylko umywalki, przykro po całym dniu myć się w umywalce przed powrotem do domu. 50 euro za pokój by wziąść prysznic to przesada. Dobrze że wyspa wynagrodziła nam urokiem minusy hotelu.

Zalety

Położenie, kameralny, czystość, cisza i spokój.

Wady

Słabe wręcz bardzo słabe jedzenie, wprowadzanie gości w błąd, drogi przychodów bar.

George