Gemma Resort (ex. Labranda Gemma Premium Resort)

Hotel jest wspaniały, spędziliśmy w nim dwa tygodnie w październiku.

Bardzo fajny Drugi pobyt w tym hotelu że względu na ciszę

Hotel na najwyższym poziomie, wszystko dopilnowane od czystości do obsługi gościa przemili pomocni wszyscy pracownicy hotelu. Piękny hotel baseny i otoczenie, ogrody, restauracje pyszne jedzenie.

Bardzo ładny hotel, rozległy, sprzyjający odpoczynkowi. Do zalet należy na pewno bliskość basenów w stosunku do pokoi.

Pobyt w Hotelu był bardzo udany. Podział tereny hotelu na strefy ciszy i rozrywki zadowoli chyba wszyatkich. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone . Serwis w pokojach codzienny. Mimo upłwu czasu od budowy hotelu , było czysto i była bardzo zadbana zieleń. Goście raczej tylko z terenu UE. Najwięcej Włochów.

Nazwa  Gemma Resort (ex. Labranda Gemma Premium Resort)
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami

Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku

Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach

Wyświetlono 25 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Hotel jest wspaniały, spędziliśmy w nim dwa tygodnie w październiku.

Zalety

Pyszne jedzenie, przemiła obsługa, czystość, cichy basen dla osób 12+, ładny, zielony teren. Pokój ogromny, wygodny. Hotel nastawiony na Włochów, przez co jest super kawa, pizza i makarony. Na pewno tam wrócimy.

Wady

Nam to akurat nie przeszkadzało, ale hotel jest położony na totalnym pustkowiu, kurs taxi do Marsa Alam kosztuje 30$ w dwie strony. Nie ma w okolicy nic poza innymi hotelami. Zakup pamiątek- jeśli cenisz rękodzieło, to raczej nic nie kupisz. Sklepiki na terenie hotelu są bardzo drogie i tandetne. Broni się zielarnia i perfumeria, reszta to typowe badziewie.

Tomek

Bardzo fajny Drugi pobyt w tym hotelu że względu na ciszę

Zalety

Plaża cisza spokój

Wady

Nie stwierdzono

Zalety

Najbardziej podobało mi się obsługa gościa hotelowego zainteresowaniem i chęcią pomocy.

Wady

wszystko mi się podobało

Wiktoria

Zweryfikowana opinia pracownika

Jolanta i Wiesław

Zalety

Same zalety .

Wady

Właściwie brak.

Jakub

Hotel zadbany, obsługa przemiła. Zawsze czysto, dobre jedzenie każdy coś znajdzie dla siebie. Kucharze mili i pasta station cudowna. Animatorzy kontaktowi i robili robotę na najlepszym poziomie, nie dali się nikomu nudzić. Cała ekipa działa jak jeden organizm żeby to wszystko działało jak najlepiej. Także jeśli o animacje chodzi to mogą się Grecy od Egipcjan uczyć.

Zalety

Hotel wyróżnia obsługa i świetne baseny, wszystko na miejscu.

Wady

Wada moim zdaniem jest to, że pokoje standardem się nie różnią za bardzo, a dopłaty za pokoje deluxe są duże i czuję, że trochę przepłaciłem za pokój względem brata, ale rozumiem to już mi pani wytłumaczyła z biura.

Andrzej

Pobyt uważam za bardzo udany (prawie doskonały:) Byliśmy czwarty raz w Egipcie więc było z czym porównywać, myślę że najlepsza rekomendacją będzie to że z chęcią wrócimy do Gammy w przyszłości i polecimy hotel naszym znajomym i rodzinie.

Zalety

Zaletą hotelu jest bardzo dobre jedzenie w tym dania kuchni włoskiej które są przygotowywane na bieżąco. Na pochwałę zasługuje również personel, zawsze uśmiechnięty i życzliwy. Nie można też zapomnieć o barze na plaży z którego widok zapiera dech w piersi :) Można by długo wymieniać zalety bo jest ich naprawdę dużo ;) My kierowaliśmy się opiniami znalezionymi w sieci i nie zawiedliśmy się wybierając ten hotel ❤️🇪🇬

Wady

Było kilka małych minusów ale nie mogą one mieć wpływu na całą ocenę.

Hotel nie za duży,ale posiada wszystko co potrzeba.Czysty,pokoje sprzatane codziennie.W basenach czystosc wody sprawdzana rano i wieczorem.Obsloga pomocna i usmiechnieta.Ladna plaża.Animacje dla dzieci i doroslych.

Zalety

Każdy znajdzie coś dla siebie

Wady

Hotel nastawiony na Włochów.Animacje w języku wloskim

Pobyt - Maj 2024

Hotel świetny. Zadbany, położony na ogromnym terenie. Można rezerwować leżaki na plaży / 10 EUR dzień. Pyszne jedzenie. Waluta przelicznik 1 euro = 1 dolar. Animacje ŵłoskie. Codziennie wieczorem jakąś atrakcją ( taniec brzucha itp)

Zalety

Wi fi w całym hotelu. Ogromny teren. Pyszne jedzenie ( owoce morza, ryby, mięska różne). Kilka basenów. Super miła obsługa Duży, codziennie sprzątany pokój. Suszarka, kosmetyki, lodówka, woda w butelkach codziennie dokładana. Szisza bar w cenie

Wady

Brak pomostu, rafy praktycznie brak, buty na plażę niezbędne. Super miła obsługa nas drażniła- nie lubimy odpowiadać w kółko obcym skąd jesteśmy, co robimy itp. Bardzo głośna muzyka na basenie głównym i na plaży. Nie da się odpocząć. Alkohole tylko lokalne nawet te płatne.

Włodek

Pobyt - Maj 2024

Hotel położony 100 km od lotniska. W pobliżu jedynie morze i pustynia 😁 Transfery dobrze zorganizowane Obiekt sporych rozmiarów. Dużo zieleni , kilka (chyba 8 )basenów otwartych od 8 rano do zachodu słońca. Ulubione miejsce włoskich turystów , stąd też klimaty jak najbardziej europejskie.. Transfery dobrze zorganizowane. Rezydent kontaktowy. Obsługa super , zawsze uśmiechnięci , pomocni. J.polski- bez kłopotu, chyba wszyscy znają😁. Dobrze jest być zaopatrzonym w $. Na miejscu nie kupisz i nie wymienisz....

Zalety

Hotel super. Pokoje ok., każdy klimatyzowany. Kilka barów , na plaży , przy basenach, trzy restauracje. club house , spa- niestety płatne. butiki , opieka medyczna Leżaki na plaży i przy basenach bezpłatne,

Wady

Nic specjalnego nie wyszło w trakcie pobytu.

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel wspaniały , czysty , duże ładne pokoje, miła obsługa .

Zalety

Wspaniałe baseny

Wady

Brak pomostu do rafy koralowej

Meg

Pobyt - Marzec 2024

Pobyt w hotelu bardzo udany, cudowne miejsce, cudowny klimat. Piękny zadbany teren, przepiękne ogrody. Dużo zieleni... Pokoje bardzo przestronne, czyste, codziennie sprzątane.

Zalety

Przepyszne jedzenie!!! Wspaniała obsługa, bardzo życzliwa, pomocna, zawsze uśmiechnięta!!!

DK

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel elegancki czysty i zadbany. Plaża przy pięknej lagunie, łagodne zejście do morza . Obsługa hotelowa b.zyczliwa, jedzenie urozmaicone.

Zalety

Wi fi darmowe na terenie całego obiektu, czystość, basen podgrzewany. Wieczorem muzyka na żywo

Wady

Podczas posiłków napoje donoszą kelnerzy. Brakuje rano na śniadaniu stanowiska z kawą i herbatą

3.1
Beata

Pobyt - Listopad 2023

Nie polecam, pobyt mało udany. Trzeba uważać na rzeczy pozostawione. Mąż zostawił w łazience przy głównym basenie okulary Ray Ban i zniknęły…W pokoju brak kawy i herbat, kelnerzy nie zauważają gości mimo małego obłożenia. Był to mój trzeci pobyt w Egipcie i kolejnym razem na pewno wybiorę inny hotel.

Zalety

Podgrzewany główny basen. Ładne widoki.

Wady

Trzeba uważać na pozostawione rzeczy. Mąż zostawił okulary Ray Ban w łazience przy głównym basenie i zniknęły…Brak kawy i herbaty w pokoju.

Tomasz

Pobyt - Listopad 2023

Bardzo fajny kameralny plaża czysta , miła obsługa pozytywne nastawienie do turystów

Zalety

cisza spokój

Wady

nic nad wyraz

Łukasz

Pobyt - Listopad 2023

Hotel i miejsce poprostu wspaniałe aż żal było wyjeżdżać jednym słowem pięknie i napewno tam wrócimy niebawem

Zalety

Wszystko było w najlepszym porządku czystość i wogole 10/10

Wady

Brak wad

Pobyt - Październik 2023

Polecam hotel, zero wad, wspaniała plaża, wyżywienie, czysty pokój, wspaniała obsługa

Zalety

Plaża, jedzenie, obsługa

Hubert

Hotel oddalony ok 1,5h jazdy busem od lotniska - odległość dość duża, niemniej hotel i jego atrakcje rekompensują owy czas. Cały kompleks składa się z 6 budynków z pokojami, na dwóch piętrach - każdy z nich posiada balkon bądź część ogrodową, choć i tak praktycznie nie ma potrzeby tam przebywania :) Pokoje bardzo schludne, dobrze wyposażone, o dużych wymiarach. Obsługa hotelowa na b. wysokim poziomie - zdarzyło mi się dwa razy prosić o uzupełnienie balsamów do ciała, bez żadnego problemu. 4 z 6 budynków ma własne baseny w swoim centrum, pomiędzy budynkami 3-6 znajdują się baseny rekreacyjne. Główny basen zlokalizowany jest w okolicy baru oraz dwóch restauracji a la carte. Dla fanów aktywności fizycznych - siłownia (trochę hantli, bieżnia, rowerki i orbitreki), pole do siatkówki i badmintona. Niewątpliwych plusem jest plaża, posiadająca także strefę relaksu, wolną od muzyki/innych niepożądanych hałasów.

Jacek

Naprawdę bajka . Hotel ma swoich zwolenników , których osobiście spotkałem. Para której oświadczyny były zorganizowane jako impreza na plaży pełen podziw. Perfekcyjna kuchnia,przemiłe obsługa kelnerska i wszechobecni zadowoleni z życia Włosi. Wakacje marzeń. Polecam dla rodzin z dziećmi(co prawda trzeba pogodzić się z animatorani w języku włoskim ale przemiłych). Rafa mało dostępna dla fanów snurkowania ale laguna bezpieczna nawet przy dużej falii też można coś zobaczyć. Nie powiem ,że wrócę bo wolę zobaczyć coś innego ale wspomnienia bardzo miłe. Polecam wszystkim

Zalety

Kuchnia, spokój i wspomnieni wcześniej Włosi.

Wady

Brak no może jedna malutka, słaba dostępność do rafy zewnętrznej.Tylko dla snurkujących z brzegu.

Marek

W sumie nie ma na co narzekać , pokoje czyste baseny również , jedzenie od koloru do wyboru , pyszne restauracje Ala carte . Mili pracownicy nawet jak nie daje się napiwków :) dwa oddzielne baseny jeden z muzyka drugi na wyciszenie bez dzieci !

Zalety

Zdecydowanie obsługa zrobiła na mnie wrażenie

Wady

Jedynie komary i jakieś inne latające stworzenia na płazy robiły problem , ale nie duzy :)

Gemma Resort (ex. Labranda Gemma Premium Resort)