Gavimar Ariel Chico Club Resort

2033 opinie

Ogolnie Hotel OK,jedzenie dobre, swierze, pokoje zabytkowe,ale czyste.....sprzatane co 2,3 dzien.. polecam pojechac do Montrago,piekna zatoka polaczona plazami,ogolnie cala wyspa super!

Hotel adekwatny do ***,w większości okupują niemieccy turyści i dla nich animacje, plaza blisko - 5 lub 7 minut od hotelu. Polecam mozliwośc wyjazdu komunikacją zbiorową do stolicy (Palma)- przystanek pod hotelem - zajeło nam to cały dzien i sporo zwiedziliśmy. Ogólnie polecam ale trzeba sie liczyc z tłokiem w restauracji :-)

Byliśmy tam tydzień temu z 2 dzieci, miejsce bajkowe, cudowne wręcz, autem zrobiliśmy ponad tyś km i tak nie zobaczyliśmy wszystkiego co chcieliśmy. sam hotel jest ok, jest stary to widać, potrzebny mu remont, ale jest czysty i dbają o niego. Jedzenie smaczne, codziennie mieliśmy ryby na obiad i kolacje, owoce morza i moje ulubione brokuły w tempurze- rewelacja ;) 5 basenów, każdy wybierze coś dla siebie- narzekają Ci, którzy nie płacą wcale dużo i oczekują, że hotel *** da im to co ***** ;) naprawdę polecam, przecież urlopu nie spędza się w hotelu

Bardzo ładny, rozległy teren holtelowy. Cztery baseny, ładna, egzotyczna roślinność, zadbany teren. Miła, uprzejmna obsługa. Blisko z hotelu do plaży. Jedzenie i picie dobre (duży wybór). Minus - animacje w języku niemieckim.

Hotel godny polecenia dla turystów w każdym wieku, dobre położenie, b.czysto i obsługa b.dobra,jedynie organizator czyli exim tour nie sprawdził się polecam inne biura - rezydentka ciągle spóźniona, nie przygotowana do prowadzenia wycieczek, zniecierpliwiona - w ogóle nieporozumienie - niemiłe rozczarowanie na tle uroczej obsługi, pomocnej i na każde zawołanie.

Nazwa  Gavimar Ariel Chico Club Resort
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Cala d'Or
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, bez paszportu

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
izabela

Pobyt - Maj 2016

Zalety

Super blisko Plaza,ladnej zatoczki...

Wady

Pokoje przestarzale, lazienki rowniez....

maly

Malgorzata

Pobyt - Kwiecień 2011

JUS

Pobyt - Marzec 2010

animacje tylko w języku niemieckim

Pobyt - Październik 2009

Ńiemamy żdnych uwag jak najbardziej polecamy ten hotel. Bylismy na dziesieciu plazach (na całej wyspie) i ta przy hotelu jest najczystrza i najładniejsza.Spędzilismy super wakacje z dwu letnia cureczke wiec dla dzieci też jest przyjaznie codziennie odbywaja sie animacje ale oczywiscie po niemiecku. Było tez kilka par nowożeńców z Polski.wiec to miejsce spełnia kazde oczekiwania.JAK NAJBARDZIEJ POLECAMY!!!

Pobyt - Wrzesień 2009

Bardzo dobre jedzenie :) Możliwość korzystania z kilku basenów! Ogólnie jestem zadowolona z pobytu :)

Robert

Pobyt - Wrzesień 2009

Obsługa bardzo miła, hotel czysty, sprzątane codziennie, infrastruktura ok, blisko do plaży do centrum. Jedzeni wporządku - jedynym mankemantem jest zbyt mała ilość świeżych owoców. Misjca do zabaw dla dzieci. Jak na trzy gwiazdki naprawde warty polecenia.

mi

Pobyt - Lipiec 2009

Hotel w większości zamieszkany przez niemieckich turystów, animacja wyłącznie w języku niemieckim, plaza 5 minut od hotelu. sprzatanie 3x w tygodniu, telewizja płatna 15EUR za tydzień, sajf również płatny obsuga mówi w języku iszpańskim i niemieckim - po angielsku słabo - należy się upewnić czy napewno zrozumieli o co chodzi w pokojach aneks kuchenny - lodówka, kuchenka, zlew, czajnik, naczynia w łazienkach brak suszarki do włosów blisko hotelu impreza na świeżym powietrzu - do późnych godzin rannych (można spać przy zamkniętym balkonie)

Pobyt - Lipiec 2009

Bardzo fajny, czysty hotelik - przemiła obsługa - byłam wrecz mile zaskoczona. Jedyny minus to animacje, które prowadzone byly wyłącznie w języku niemieckim.

Gavimar Ariel Chico Club Resort