Pokój był ok. Widok na morze, klimatyzacja , czysto, nawet 2 polskie kanały.
Czysto. Panie codziennie sprzątały i wymieniały ręczniki. Jedzenie może być.
Miałyśmy 7 dyniowy pobyt w tym hotelu niestety odbiega on od opisu bardziej senatorom dla osób 60 +. Miały być wieczorki taneczne i muzyka na żywo, niestety nic z tego nie było 23 i do spania bar zamknięty .
Obsługa hotelu zdecydowanie niemieckojęzyczna, głównie 90% gości to Niemcy. Wszelkie animacje organizowane przez hotel odbywają się po niemiecku. Byliśmy jedynymi Polakami w całym hotelu, hotel zdecydowanie bardziej popularny wśród Niemców niż Polaków. Warto poprosić o pokoje z widokiem na basen (końcówki 18-26), gdyż w pokojach od głównej ulicy zwyczajnie jest za głośno. My początkowo mieliśmy pokój 110, jednak po dwóch nocach zmieniliśmy na 422. Jedzenie typowo hotelowe, śniadanie codziennie to same, na kolacje bufet sałatkowy ten sam plus jedno lub dwa dania mięsne (najczęściej kurczak lub wołowina). Pokoje codziennie sprzątane, jest czysto, proste wyposażenie, ale wystarczające. Sejf dodatkowo płatny, klimatyzacja bezpłatna. Internet płatny. Niedaleko hotelu jest wiele punktów z bezpłatnym Wi-Fi, więc spokojnie można sobie poradzić. Ceny posiłków w hotelu wysokie, na mieście można znaleźć tradycyjne knajpki z tureckim jedzeniem, ceny połowę niższe. Hotel zdecydowanie warty polecenia, położenie idealne blisko piaszczystej plaży, czysto i schludnie, a obsługa chętna do pomocy mimo nieznajomości angielskiego.
Położenie blisko plaży