Cudowne miejsce dla każdego kto chce odpocząć od zgiełku codziennego życia. Cisza, spokój i mnóstwo zieleni. Nazwa jest adekwatna do tego co zastaliśmy na miejscu, rajski ogród. Cały kompleks zlokalizowany na końcu Sveti Vlas i wkomponowany w zbocze góry z bajkowym zejściem na plażę. Na terenie jest do dyspozycji 8 różnych basenów z bezpłatnymi leżakami, gdzie w każdej chwili można cieszyć się słońcem jeśli nie ma się ochoty zejść na plażę. Pokoje codziennie sprzątane, obsługa bardzo miła i pomocna. Restauracja hotelowa to kolejne superlatywy. Mnóstwo jedzenia i różnorodnego, więc każdy coś znajdzie dla siebie. Do każdego posiłku słodki stół i lodówka pełna lodów. Obsługa na bieżąco uzupełniała jeśli coś się kończyło a obrusy na stołach zmieniane od razu jeśli tylko coś się ubrudziło.
Cudowne otoczenie , obsługa i wyżywienie.
W naszym odczuciu brak.
Świetne miejsce na odpoczynek z dala od zgiełku jaki panuje w Słonecznym Brzegu.Fajna baza wypadowa na zwiedzanie wybrzeża. Dobre miejsce na pobyt z rodziną.
Spokojne,czyste i pachnące otoczenie hotelu.Duza ilość kwiatów i zieleni w ogrodzie.Mimo dużej ilości gości nie było tłoku-teren oferuje ciekawe zakątki i dużo miejsca do spacerów. Plaża na terenie duża , piaszczysta i czysta. Jedzenie smaczne ,kolację bardzo urozmaicone-codziennie coś innego. Kuchnia dostosowana do różnych rodzajów diet. Pokoje przestronne ,dobrze wyposażone .Wymiana ręczników codziennie .
Komunikacja z recepcją słaba-trudno się dogadać nawet w języku angielskim.Resteuracja rybna przy plaży porażka-nie polecam.Za mało animacji.