Kompleks basenów z mostkiem i miejscem do opalania w ogrodzie
Plaża piaszczysta z łagodnym zejściem do morza ? ok. 10 minut od hotelu
Dużo udogodnień dla dzieci m.in.: basen, miniclub, z dużym placem zabaw w spokojnym miejscu
Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Hotel rewelacja, formuła 18+ dodatkowo daje możliwość totalnego chilloutu, relaksacyjna muzyka, wysokie palmy, 3 baseny, bez zgiełku, przepyszne kolację. Polecam.
Piękny ogród z wysokimi palmami, 3 baseny, zero zgiełku, przepyszne jedzenie
Brak all inclusive
Hotel godny polecenia, zwłaszcza dla ludzi ceniaych spokój. Jedzenie bardzo dobre.
hotel bez dzieci
krótko trwajace animacje
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu myślę że jest to miejsce do którego na pewno wrócimy.
Hotel ma same zalety: cisza (brak dzieci), spokój w okolicy, super usytuowanie bungalowów wokół basenów w pięknym ogrodzie, blisko do ładnej plaży (ok. 10 min spacerkiem - lub bus...
trochę słabe animacje,aczkolwiek starają się :)
szkoda czasu i pieniędzy zbyt arabsko jak na kraj europejski hotel dla seniorów, którzy nie chcą wychodzić nad morze, na plazy tłum ludzi, ręcznik na ręczniku, beznadzieja
śmierdzi w barze i stołówce preparatem na mrówki, zapach jak z kanalizacji, w pokoju nie mieliśmy klimatyzacji, animacje tylko do 23.00, nie ma nic przystosowanego dla dorosłych mimo, że hotel nie przyjmuje dzieci, w łazience wilgoć, brakuje takiego minimum jak cytryny do drinków, w miasteczku wszystko zamykali o 24.00 jak wracaliśmy 2x po 23.00 szlismy wyludnionymi ulicami, generalnie rejon ten nie ma nic wspólnego z opowieściami o Majorce
Ogólnie było nieźle, ale pozostał niesmak, obsługa kradnie!!!!!! Nawet na chwilę nie zostawiajcie cennych rzeczy, a tym bardziej pieniędzy. Okradli mnie 2 razy w ciągu 2 tygodni (pieniądze 70 euro). Co najgorsze nikt z szefostwa nie zareagował, przyjęli to jak coś normalnego!!!!
Bardzo dobre lokalizacja, piękny teren.
Pokój malutki ale dość czysty.
Hotel kameralny dla par lubiących spokój.Obsługa miła uprzejma szczególnie pani Justyna.Godny polecenia.
Wspaniały hotel w formie wakacyjnej wioski. Gdby nie łazienki, które wymagają gruntownego remontu, byłby to 4* hotel. Jeżeli ktoś lubi 100% czystość, to niech zabierze ze sobą Cilit kamień i rdza. Oprócz tego nie mam żadnych uwag na temat tego hotelu. Jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone. Obsługa fantastyczna i bardzo miła. Hotel położony 10 minut od pieknej, długiej, piaszczystej plaży. W pobliżu hotelu sporo sklepów i restauracji. Obok hotelu znajduje się szpital. Przechodząc obok niego należy skręcić w lewo, a potem w prawo i za stacją benzynową po lewej stronie w niepozornym budynku znajduje się kościół, w którym odbywa się w każdą niedzielę o godz. 10.00 międzynarodowa msza św. Dobre połączenie z przepiękną Alcudią (bilet 1,50 ?uro) oraz Palmą i Incą.
cichy i spokojny hotel położony w pięknym ogrodzie którego niewątpliwą zaltą jest brak dzieci! hotel z bardzo dobrym zapleczem-przede wszystkim jedzeniem codziennie są świeże ryby i owoce morza, świeże owoce, sałatki i surówki a nie tylko jedzenie pod Niemców czy Anglików w postaci hamburgerów czy innych smażonek. jedzenia jest dużo i nie ma znaczenia o której się przyjdzie na posiłek, zawsze wszystko będzie-jednego wieczoru zdarzyło nam się wejść dosłownie pare min przed zakończeniem kolacji.zobaczyliśmy pustą tacę na której były resztki kalmarów. zagadaliśmy kucharza i zaraz przyniósł cały talerz świeżutkich kalmarów które nam usmażył mniammmm nie należymy do typów basenowych i codziennie chodziliśmy na plażę ale zdążyło nam się spędzić popołudnie na terenie hotelu i stwierdziliśmy że też było miło. ku naszemu zaskoczeniu nasi rodacy odchodzili czasami od baru, nie upijali się, wszyscy zachowywali się kulturalnie. w tym hotelu można na prawdę odpocząć. jedynym minusem o czym było pisane są łazienki. jeśli dla kogoś stara wanna jest problemem to nich nie jedzie do tego hotelu.jeśli ktoś ceni sobie ciszę spokój piękną plażę i dobre jedzenie to ten hotel jest dla niego.polecamy
Hotel przyjemny, bardzo miła obsługa - pani Justyna i wysoki brunet :) - rewelacyjne drinki, hotel zaledwie parę minut drogi od najpiękniejszej plaży na wyspie, skąd można 3 razy w tygodniu popłynąć np na Formentor. Jedyne zastrzeżenie, jakie mam, to łazienki :(( stare podniszczone wanny... przy basenie dużo mrówek... Wszystko jednak wynagradzają te drinki, bajeczna plaża i bardzo miła obsługa - bardzo miła też dziewczyna z Czech, z którą można rozmawiać my po polsku, a ona po czesku i się rozumiemy :) Do tego jak się trafi na wyborne towarzystwo, jak nam się trafiło, to już nic więcej nie trzeba :) ps wakacje w tym hotelu nie są warte więcej niż 2,5 tys. od osoby (to jest max)
Mimo, że jestem osobą spędzającą większość czasu poza hotelem na urlopie, to przyjemnie jest się po całym dniu po prostu umyć, biorąc prysznic w cywilizowanych warunkach. Niestety największą porażką tego hotelu są pokoje oraz ogólny brak higieny i czystości. O ile jeszcze można przeboleć 'wzorki' na ścianach z tapety i farby, czy pordzewiałą w środku, koszmarnie hałasującą lodówkę (nie dało się spać, wg personelu 'it's normal', pomogło jedynie jej wyłączenie na 2 tygodnie) - to łazienka, a w zasadzie wanna i jej otoczenie to tragedia i niedopuszczalny brak szacunku dla zdrowia i estetyki gości, którzy nie przyjechali pod namiot. Wanna przemalowana zwykłą farbą i tak brudna, że doliczyłem się 4 kolorów wrośniętego brudu. Żeby to zamaskować na dole położyli gumową matę, pod którą tętniło życie niczym w laboratorium tworzącym broń bakteriologiczną ;-). Do tego zasłonka brudna, żółta i wszechobecny brud i pleśń na fugach i silikonie. Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Żeby się umyć trzeba było to robić w klapkach i uważać by nie dotknąć niczego, po prostu żenujące. Co z tego, że na moją prośbę bardzo miła obsługa starała się mi zmienić pokój, ale obejrzałem 6 innych pokoi (sic!) i patrząc tylko na wanny były w podobnym stanie, niektóre trochę lepsze, ale nie na tyle by do nich wejść na boso. Jak tłumaczył pan z recepcji po roku mieli problem z żółknącymi wannami i przemalowali je, co nie świadczy dobrze o zarządzaniu hotelem. Podobnie jest z leżakami przy basenie - ponad połowa jest po prostu obrzydliwie brudna, białe boki są czarne z brudu, siatki podobnie + wrośnięte białe niespodzianki od gołębi. Ja korzystałem (z tych niewielu czystych) ze 3 razy na 2tygodnie, ale jak ktoś jedzie nad basen to polecam się dobrze zastanowić. Wcześniejsze super opinie opinie jakie czytałem piszą chyba pracownicy hotelu lub tour-operatrów, no chyba że są ludzie, którym nawet minimalna higiena (o niej piszę, bo sama infrastruktura jest ok) jest zbędna.
Hotel polozony w pieknym ogrodzie wsrod kwiatow i palm. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Pokoje codziennie sprzatane, oprocz tego klima TV lodówka. Wystarczająco duzo lezaków przy basenie. Animatorzy bardzo mili i aktywni! Plaza 10 minut spacerkiem szeroka i piaszczysta. W miasteczku kilka wypozyczalni rowerow i aut-polecam skorzystac. Orginalne napoje cola fanta sprite, alkohole lokalne. Przepiekne polozenie hotelu dla amatorów ciszy i spokoju zdala od glownej drogi. Polecam wszystkim!!
Otoczenie hotelu jak i sam pokój czysty aczkolwiek jesli brać pokój to tylko superior poniewaz w tych starszych mniejszczych czuć pleśnią i ogólnie nie polecam.Nam naszczescie zmienili na superior:) recepcjoniści mili, jedzenie średnie tzn najlepsze kolacje.Do plaży spacerkiem ok 800m plaża czysta i zadbana,czysta woda:)
Hotel wspaniały.Czysto,cicho.Jedzenie smaczne i urozmaicone.Obsługa grzeczna,uśmiechnięta.chętnie odpowiada na każde pytanie.Animatorzy pomysłowi,weseli i aktywni.Bardzo miła barmanka - pani Justyna.Polecam wszystkim.
HOTEL CZYSTY OBSŁUGA PROFESJONALNA POKOJE CODZIENNIE SPRZĄTANE KELNERKA JUSTYNA MIŁA DZIEWCZYNA MORZE ODDALONE O 800 METRÓW 10 MINUT SPACERKIEM ANIMACJE SUPER JEDZENIE PYSZNE
romantycznie, cicho i spokojne. fajnie, że powstają takie hotele tylko dla dorosłych. duży plus za bajkowy ogród
wybraliśmy ten hotel, bo polecili go nam znajomi. chcieliśmy spędzić romantyczne wakacje,bez chaosu i dziecięcych pisków. byłlo bardzo przyjemnie- dyskretna obsługa, piękne otoczenie przyhotelowe, ładna plaża, do której trochę się szło, ale można było też wziąć kursujące busiki.
hotel tylko dla doroslych.piekny ogrod i mila atmosfera.na podroz poslubna-super
Sam hotel oceniam jako adekwatny do ceny,czysty, kameralny i bardzo dobre jedzenie. Zawiodłam się jednak na obsłudze hotelu tj. kelnerzy i animatorzy. Byli tam jakby od niechcenia,zeby odbebnic swoje godziny...Kelnerka potrafila o 23h zgasic Nam lampke na stoliku przy ktorym siedzielismy i pilismy drinki. Kompletna ignorancja klientow. Jak na hotel, ktory nie przyjmuje dzieci, rozrywka dla doroslych na marnym poziomie. Przed wyjazdem czytalam opinie innych osob i nie wiem tez skad ta fascynacja kelnerka Justyna...no comment. Kolejna osoba to rezydentka Magda z biura Grecos-porazka!!Nie wiem dlaczego ta Pani jest rezydentem, widac,ze sprawia jej to ogromna trudnosc, zwlaszcza w odpowiadaniu na proste pytania gosci.
Bylona s 40 osób z Poznania w czerwcu 2011 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Fantastyczne położenie, ciekawe domki/bungalowy/. Dodatkową atrakcją jest barmanka Justyna, która jest Polką /szczecinianką/- po piersze przemiła, otwarta, pomocna językowo i cóż wiecej trzeba.Wszyscy jesteśmy zadowoleni, a najwieksza \\\"atrakcja\\\" dla nas doroslych to brak dzieci, gdyz hotel nie przyjmuje dzieci.Mając porównanie w stosunku do lat poprzednich ...ten spokój, cisza....
Bardzo wygodny hotel … w którym nie ma dzieci. Hotel przeznaczony jest tylko dla osób dorosłych. Jest mały, a przez to bardzo przytulny. Jedyną wadą jest to, że do morza trzeba przejść jakieś 500 m., ale da się to przeżyć. Trochę ruchu nawet się przydaje po obżarstwie w restauracji. Plaża za to jest przepiękna. Jedzenie bardzo dobre. Ogólne wrażenie super.