Liczne ogrody botaniczne (m.in. Nooch Nong Tropical Botanical Garde)
Bogate i urozmaicone życie nocne
Dużo barów, pubów, dyskotek, knajpek
Możliwość uprawiania licznych sportów wodnych
Nie polecam Byłam w 2015 ogólne wrażenie nie ciekawe ,hotel na zewnątrz brudny pokoje dużo mniejsze niż na zdjęciach plaża mała śmierdząca do morza wylewają jakieś paskudztwo chyba ścieki przez 3 dni śmierdziało, że nie szło wytrzymać musieliśmy się przenieś na basen , basen był ok . W morzu pływają reklamówki tacki styropianowe i ciężkie do określenia różnego rodzaju śmieci ,których nikt nie zbiera.W ostatni dzień pobytu na wodzie pływała jakaś maź podobna do rozpuszczonego smalcu. Internet jest płatny 3 godziny 100 batów (około 12 zł) dla przykładu w barach na mieście jest za darmo . A teraz UWAGA !!!!!!!!! zbiłam kubek w pokoju za który musiałam zapłacić 400 batów. Może to co napisałam zabrzmiało dość drastycznie, ale nie ma w tym nic przesady.Jeżeli nie wierzycie odwiedźcie ten \\\"rajski hotel\\\" to się przekonacie.
Basen i siłownia
Cała reszta a tak na marginesie pod łóżkiem brakowało kilku płytek.
Rozrywkowym osobom nie polecam bo w okolicy nie ma zbytnich atrakcji dla nich. Co nie oznacza że ciężko się do nich dostać. Już od pierwszej chwili wiedzieliśmy że będzie to miły pobyt. W Tajlandii byliśmy pierwszy raz. Zaskoczył nas gościnność Tajów, w tym obsługi. Na miejscu mamy też piękne baseny choć dla nas bezużyteczne ponieważ bardziej woleliśmy ciepły ocean i piasek plaży.