Spędziliśmy miło czas, ale to przede wszystkim zasługa towarzystwa i animatorów. Niemiła obsługa zwłaszcza w restauracji hotelowej. Zdecydowanie niesmaczne jedzenie. Nieprzyjemne zapachy każdego wieczoru. Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek - maksymalnie 3.
Dużo zieleni, blisko plaży.
Wyżywienie: mrożone hamburgery, przepieczone ziemniaki, słabej jakości warzywa, owoce i desery. Wieczorem unosił się nieprzyjemny zapach...?
Byłam z rodziną i jesteśmy zadowoleni. Hotel porównując w Okurcalar nie jest na zewnątrz tak wypasiony jak widać to w okolicy, ale w środku jest ok. Stołówka, bo raczej restauracja to nie jest dla mnie była czysta . Talerzy nie brakowało, mnie akurat sztućców, ale to nie był problem, bo zawsze pracownicy byli i przynieśli z zaplecza. Plaża codziennie sprzątana. Co do plaży jest kamienista i bardzo należy uważać szczególnie z małymi dziećmi, bo są duże fale, które mogą przewrócić dzieciaka na kamienie i o wypadek nie trudno ( był jeden taki przypadek z małą Rosjanką), ale tak \\\" faliście\\\" jest przy brzegu;)to sama rozkosz pływania :) Z tego co się dowiedziałam od Turka nie należy łapać za linę od boi, gdyż są na niej glony, które uczulają- jest wysypka- która się goi, ale piecze . Nigdy głodnym się nie jest, zawsze są ciasta, owoce, napije itd... natomiast jedzenie każdego dnia jest podobne i w smaku ( hmmm lepiej gotuję), ale nie jest źle. W hotelu jest Polaków jak na lekarstwo, pozostała część ro Rosjanie, dla nich są tworzone animacje. Da się odczuć, że Rosja tam rządzi. Klima działała bez zarzutu. Blisko do dużego bazaru.
Blisko do morza, obsługa miła, ogólnie ok
Hotel nie zasługuje na 5*. Najgorsze wrażenie to brudna restauracja i słaba obsługa kelnerów. Posiłki smaczne, ale trudno czasem zdobyc naczynia. Plaża kamienista, leżaki trzeba rezerwowac rano i jeszcze je przygotowac to znaczy wyczyścic, umyc. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. 99% gości to Rosjanie, ale grzeczni, spokojni.