Galeon Residence & Spa

Pokój rodzinny. Osobna sypialnia plus salon z aneksem kuchennym. Idealny dla pary z dwójką dzieci. Duży balkon. Jedzenie w restauracji smaczne.

Hotel super, pokoje sprzątane codziennie, byliśmy grupa 2,2+2, dostaliśmy dwa oddzielne 60 metrowe mieszkania na 7 pietrze z balkonami z widokiem na basen. Obsługa miła, komunikatywna. Śniadania be szału. Woda w basenie na tydzień przed wakacjami chyba raczej nie podgrzewana ale dało się przepłynąć choć dzieci 3 i 7 lat trochę marzły. Nad morze blisko spacerkiem także lokalizacja super. Dookoła sklepy restauracje, wszędzie „rzut kamieniem”.

Bardzo ładne, duże pokoje studio.Dobrze wyposażono. Lokalizacja super ,do morza 300 m , do Starego Miasta Nessebar ok 20 min z buta.Sniadania ok,ale bez szału, codziennie to samo do wyboru.W sumie za 6 dni nie znudziło za bardzo.

Bardzo przyjemny hotel, miła obsługa. Nie jesteśmy wymagający więc nie narzekamy ale dla innych standard tego hotelu (5*) może okazać się niewystarczający (przydałoby się odświeżyć pokoje - malowanie itp.) Dużą zaletą jest Bliskość centrum oraz fajne baseny (dwa dla dzieci i trzeci dla starszych) w którym nie było tłumów, zdarzały się dni, że basen mieliśmy tylko dla siebie. Ogólnie jest to jeden z najładniejszych hoteli w Słonecznym Brzegu, wiec gdybym miała go polecić, to na pewno polecam i z pewnością jeśli będzie okazja wrócimy do tego hotelu.

Bardzo ładny hotel, położony w uroczej okolicy 5 minut spacerem przez piękne wydmy drewnianym pomostem do czystej plaży z jasnym piaskiem. W pobliżu ekstra bary plażowe W pokoju aneks kuchenny z lodówką. W hotelu mało rodzin z dziećmi co dla nas było ogromną zaletą Elegancka restauracja z pysznym jedzeniem. Ładny basen zewnętrzny z leżakami i parasolami W okolicy liczne sklepy i piekarnia z waniliowymi kremkami 2 km do Urokliwego Nesebaru

Nazwa  Galeon Residence & Spa
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Przemyslaw

Zalety

Blisko plaży, dobre jedzenie i obsługa.

Paweł

Zalety

Duże przestronne, nowe i czyściutkie apartamenty w pełni wyposażone.

Wady

Troszke mogła by być cieplejsza woda w basenie ale przy tak małym obłożeniu gości w trakcie naszegonpobytu to ze względów ekonomicznym zrozumiałe.

Stanislav

Wady

Bardzo mały basen kryty,jak jakieś jacuzzi...Mieliśmy wycieczkę o 8.00 ,i zamówili wcześniej śniadanie,zapisali nasz numer pokoju, ale nikt nie uprzedził że musimy to odebrać rano OSOBIŚCIE na recepcji . Komunikacja tylko Eng,Bułgarii,Ros

Ewelina

Zalety

Bliskość centrum, basen w którym nie było tłumów, zdarzały się dni, że basen mieliśmy tylko dla siebie.

Wady

Przydałoby się pomalować pokoje i wyprać zasłony i firany - w naszym pokoju były strasznie brudne, wręcz oblepione brudem.

Zalety

Czysto, spokojnie, elegancko codziennie posprzątane Pyszne śniadania

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel absolutnie nie zasługuje na 5 gwiazdek. Najwyżej dałabym 3 gwiazdki.

Zalety

Dobra lokalizacja, blisko plaży.

Wady

Czystość tego hotelu pozostawia wiele o życzenia. W restauracji i przy basenie jest smród z kanalizacji. Kratka wokół basenu, która powinna być biała jest brudna, chyba od miesięcy nie czyszczona. Obsługa przy śniadaniu zachowuje się jakby pracowała tam za karę.

Olga

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Czerwiec 2019

polecam osbom nastawionych na wypoczynek w spokojniejszych miejscach, nastawionych na zwiedzanie (opcja wyżywania BB wówczas bardzo dobrze się sprawdza), hotel dla par, grup znajomych, singli

Zalety

hotel o wysokim standardzie, blisko restauracje i bary gdzie można zjeść obiad i kolację, hotel dla osob ceniących spokój

Wady

dostępna tylko opcja BB (tylko śniadania), mało atrkacji dla dziecki, animacje raczej nie występują,

Paweł

Pobyt - Wrzesień 2018

Najlepszy jak dotąd hotel, który miałem okazję odwiedzić w Bułgarii. Bardzo spodobał mi się sposób w jakim urządzone zostały pokoje oraz części ogólnodostępne, a także to, jakich kolorów do tego użyto. Obiekt godny polecania osobom nastawionym na wypoczynek. Co prawda dysponuje on przestronnymi pokojami rodzinnymi, a na jego terenie znajduje się plac zabaw i miniklub, aczkolwiek brak animacji oraz wyżywienia All Inclusive sprawia, że nie jest to hotel pierwszego wyboru przy planowaniu wyjazdu z dziećmi. Na plus udogodnienia dla osób niepełnosprawnych, centrum SPA, a także dobra lokalizacja.

Zalety

dobra lokalizacja, nowocześnie urządzone pokoje i części ogólnodostępne, udogodnienia dla osób niepełnosprawnych, centrum SPA, bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu.

Wady

wyżywienie BB - brak HB i All Inclusive, brak animacji dla dzieci i dorosłych (choć w przypadku tego hotelu można zaliczyć to również do plusów).

Dariusz

Pobyt - Sierpień 2018

Hotel położony w bardzo dogodnym miejscu, pomiędzy Nesebarem i Słonecznym brzegiem. Wygodne dojście do plaży. Basen okej. Polecam dla par i lubiących wygody.

Galeon Residence & Spa