Zabytkowe miasta, takie jak Dubrownik, z pięknymi murami obronnymi
Malownicze wyspy, takie jak Korčula i Mljet
Krystalicznie czyste wody idealne do nurkowania i żeglowania
Hotel położony w niedalekiej odległości od plaży (plaża szeroka i ładna) i głównego deptaku. Mimo bliskiej odległości cisza. Z wyższych pięter ładny widok. Pokoje na parterze bardzo ciemne. Wyposażenie pokoju skromne, czysta pościel, codzienna zmiana ręczników, sprzątanie. Pościel zmieniona raz na cały nasz pobyt ( 9 dni ). Łazienka sprzątana niezbyt dokładnie. Śniadania obfite, ale monotonne (cały czas to samo). Personel bardzo sympatyczny i pomocny. Bardzo miła Pani rezydentka Ania. Hotel dla mało wymagających klientów.
bliska odległość od plaży
monotonne śniadania
Hotel jest dosyć duży, położony blisko plaży i centrum. Posiłki zróżnicowane i smaczne. Duży wybór na śniadaniach. Szczególnie smakowały nam zupy. Oprócz dużej jadalni można jeść na tarasie przed hotelem lub w ogródku. Obsługa hotelu zawsze uśmiechnięta i miła. Pokoje dosyć duże. Każdy posiada klimatyzację. Łazienki czyste i dobrze wyposażone. Przede wszystkim codziennie starannie sprzątane. Polecamy wyjść na taras na dachu, by zobaczyć zachód słońca. Rozciąga się stamtąd wspaniały widok na okolicę. Blisko hotelu znajduje się przystanek autobusowy (połączenia do Makarskiej, Splitu, Dubrownika itp.) oraz dwa większe sklepy. Pobyt w hotelu oceniamy bardzo pozytywnie.
-spokojna okolica -blisko plaży -blisko centrum miasteczka -uśmiechnięta, miła obsługa -czysto i schludnie
- czasami słychać podjeżdżające pod górkę auta
Hotel znakomicie polozony w cichym miejscu ,a jednak bardzo blisko plazy i centrum.Doskonala baza wypadowa na wycieczki.Obsluga hotelowa bardzo mila ,kuchnia domowa ,urozmaicona .Pokoje funkcjonalne ,czyste ,polecam wszystkim