Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi
Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami
Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek
Polecam. Fajne miejsce. Blisko do sklepu i Aquaparku.
obsługa, posiłki, czystość
bardzo dobre miejsce do odpoczynku przede wszystkim spokoj wyzywienie smaczne w ilosci wystarczajacej czysto i schludnie b sympatyczne wieczory przy muzyce tanecznej
Hotel zasługuje na trzy gwiazdki,średniej klasy obsługa ,czystość i posiłki,największy plus to połozenie obiektu.
Jeśli ktoś szuka spokojnego hotelu dobrze trafił. Do miasteczka można udać się spacerem. Mniej więcej w połowie drogi znajduje się super tawerna. Ceny wysokie, ale warto zjeść tam rybę. W hotelu posiłki obfite. Ja będąc wegetarianką nie miałam żadnego problemu z wybraniem czegoś dla siebie. Bardzo dobry bar sałatkowy. Pokój dobrze wyciszony, skromny, bardzo czysty. Leżaki także te na plaży bez dodatkowych opłat. Na terenie hotelu znajduje się sporo miejsc gdzie można ukryć się od skwarnego słońca. Personel, to zależy na kogo się trafiło. Kelnerzy potrafili być mili a inni gburowaci.
Spokojnie można jechać. Nie nudziliśmy się będąc na miejscu. Korzystaliśmy z wypożyczalni motorówek, graliśmy w siatkówkę ( jak na wicemistrzów świata przystało inne nacje nie miały szans ), w basenie woda bardzo czysta. Trzeba tylko uważać żeby nie opić się jej jak ja. Potem nie mogłem się pozbyć słonego posmaku w ustach. Wyżywienie i tu pozytywne zaskoczenie super. Ilość gwiazdek nie odzwierciedla świeżość, jakości, smaku ani ilości. Chciało się jeść na okrągło. Hotel położony 50m od plaży. Zejściem schodami. Dla dzieci animacje, i brodzik. Ps. z restauracji nie można wynosić jedzenia :-(. Wrażenie jakie pozostawił hotel są pozytywne. Pozdrawiam.
Nam osobiście wszystko odpowiadało. Nie miłą sytuację zaobserwowaliśmy na stołówce kiedy dziecko zostało zawrócone przez kelnerkę bo miało w ręku jakiś owoc.... Trochę żenująca sytuacja. Jedzenie smakowało, ciasta, owoce, mięsa, sałatki. pokój przyjemny, nie nosił śladów zniszczenia. W hotelu raczej dość spokojnie, wspaniale było odpoczywać w cieniu lub wylegiwać się na słońcu. Personel pomocny i dobrze wykwalifikowany. Parking w hotelu niestrzeżony. Samochód przetrwał bez włamań 2 tygodnie. Basen z wodą morską leżaki i parasole przy nim bezpłatne. Plac zabaw zedzylowany.
Ośrodek położony w miejscowości Funtana, a nie w Vrsar. Kameralny, czysty bardzo spokojny. Raczej dla rodzin z dziećmi i szukających spokoju, a nie dla młodych szukających dyskotek.
Ogólne wrażenie z pobytu w hotelu mamy bardzo dobre, jedyne minusy to brak napojów do obiadokolacji (można zamówić u kelnera odpłatnie)oraz pani, która cofnęła moje dziecko wychodzące z obiadokolacji z owocem w ręku. Trzeba było odnieść jabłko do koszyka.
Hotel jest bardzo przyjemny, pięknie położony, spokojny. Świetne wrażenie robi widok z okna- morze, wysepki, żagle... Obsługa miła, wielojęzyczna, pomocna. Jedzenie znakomite. Wielkim minusem obiektru jest plac zabaw dla dzieci, który jest byle jaki, brudny, przyniszczony, zaniedbany. Poza tym same plusy.
Mile zaskoczył mnie standard, hotelik czysty dobrze połozony odległosc od miasteczka niewielka, mily spacerek zacieniona alejka, jedzenia duzo i dobre duzy wybor nawet dla grymaszacych zawsze cos sie znajdzie(od owoców morza po szaszłyki, dobre ciasta), lezaki przy basenie i na plazy bezplatne !!,slona woda w basenie to jedyny minus:)) ale poza tym basen ok, mimo pełni sezonu nie było tłoku ani na basenie ani na plazy mimo ze hotel pełny, codziennie muzyka na zywo,
Hotel super !!! Polecam bardzo, kameralna atmosfera, bardzo blisko morza, basen nie jest wielki, ale zupełnie wystarczający. Uwaga ! Bardzo słona woda w basenie, ale także bardzo czysta :) Jedna z najlepszych rzeczy w tym hotelu to wyżywienie !!! takiego urozmaicenia, ilości i znakomitego smaku nawet nie wyobrażałem sobie w snach ! i do tego wszystko świeże. Pokoje dość ładne i czyste, jedynie łazienka jest trochę ciasna. Hotel położony na uboczu. Uliczką można dojść do tawern i restauracji. Dla niektórych mogą być plusem, a dla innych minusem skrzeczące mewy o 6 : 00 rano, ale da się przeżyć - dla mnie było to miłe ;] animacje wieczorne nie są nma najwyższym poziemoie, trwają tylko pół godziny i na okrągło właściwie ten sam program - codziennie, a szkoda. Obsługa bardzo miła w całym ośrodku. Rozkłady urozmaicające każdy dzień także dość dobre.
W pobliżu można uprawiać dużo sportów jak : mini - golf, siatkówka, tenis stołowy i ziemny, motorówki itd. Ogólnie hotel polecam bardzo, bardzo i jeszcze raz bardzo !!! Wróciłbym tam chęnnie !!!