Fun & Sun Smart Hane Sun

Hotel jak najbardziej ok. Dość blisko plaży można spokojnie podejść pieszo, dodatkowo co 10-15 minut kursuje bus.

Bardzo fajny hotel. Miła obsługa. Jedzenie na bardzo wysokim poziomie. Fajna plaża , 5 minut spacerem. Pokoje bardzo czyste i codziennie sprzątane. Obsługa uśmiechnięta.

Hotel nie jest najnowszy, ale za to czysty i schludny. Bardzo smaczne jedzenie i miła oraz pomocna obsługa. Blisko plaży oraz bazaru, który (jak się okazuje) wcale nie ma wysokich cen jeżeli umiemy negocjować :) Alkohole w ramach all inclusive tylko lokalne - trzeba przywyknąć do smaku, ale trzepią tak samo jak importowane.

Wylot 23.10 basen zimny, morze cieple super. Hotel no jedzenie monotonne znudziło się po 3 dniach. Jakieś animacje były. Ale za wszystko chcieli by żeby dopłacać. Ogólnie spoko ale drugi raz nie wrócił bym tam :)

Czysto Schludnie Jedzenie dobre4+ Każdy coś dla siebie znajdzie

Nazwa  Fun & Sun Smart Hane Sun
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Wyświetlono 95 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Grzegorz

Zalety

Dobra infrastruktura, zróżnicowana oferta wyżywienia, duża ilość dostępnych udogodnień.

Rafał

Zalety

Dobre wifi niemalże na całym terenie hotelu. Smaczne jedzenie

Kamil

Zalety

- bardzo dobre jedzenie - czystość pokoi - bliskość morza oraz beach bar - miła i pomocna obsługa - cisza i spokój

Wady

- brak podgrzewanej wody w basenie (w październiku zdecydowanie za zimna) - dość nudne animacje - hotel stosunkowo niewielki, nie ma zbyt wielu atrakcji

Maciej

KN

Czysto Schludnie Jedzenie dobre4+ Każdy coś dla siebie znajdzie

Zalety

Nie za duzy nie za mały W sam raz. Bardzo miła obsługa i tutaj trzeba naprawdę zwrócić i podkreślić jeszcze raz uwagę że byli bardzo pomocni i uśmiechnięci nawet gdy szedłem z jakimś problemem niewygodnym do końca dla Nich

Wady

Bardzo niemiły pan który robił zdjęcia przy basenie z papugą Do momentu gdy zależało mu na zdobyciu klienta był bardzo miły ale przy rozliczeniu i wyborze zdjęć to już naprawdę kultury mu zabrakło-omijać tego faceta

Andrzej

Mimo ze otoczenie jest "takie sobie" Hotel i personel jest super

Zalety

Hotel niewielki fajna atmosfera

Wady

nie dostrzegam

Katarina

Hotel ok,napoje przesłodzone, obsługa miła choć nie zna polskiego,wszystko po rosyjsku-animacje,zabawy,gry,stąd bardzo dużo Rosjan.jedzenia bardzo dużo i różne....zmieniłabym gwiazdki z 5 na 3.

Zalety

Miła obsługa,jedzenie,plaże za darmo i leżaki,,jedzenie za darmo na plaży i bus jeżdżący z hotelu na plażę i z powrotem.

Wady

Dużo Rosjan,mało owoców, płatne ręczniki na plaży,wszystko w języku rosyjskim.

Bardzo fajny, kameralny hotel, miła obsługa, recepcja pomocna, bez problemu można się porozumieć w j.angielskim, niemieckim, rosyjskim. Jedzenie bardzo smaczne, wybór ogromny, każdy znajdzie coś dla siebie, weganie również. Basen duży,wystarczający dla gości hotelowych, leżaki w wystarczającej ilości . Zjeżdżalnie super dla młodszych dzieci (5-12lat), brodzik dla maluchów zadaszony, codzienne animacje dla dużych i małych, muzyka nie nachalna, mimo że pokoje trochę wysłużone to wszędzie czysto i schludnie, łazienki czyste bez "zapachu" i pleśni. Rewelacyjna plaża, piaszczysta, blisko hotelu ( co 15-20min bus) można spokojnie dojść w 15min. spacerkiem. Bardzo duża ilość leżaków na plaży i bez ścisku, zejście do morza łagodne, wydzielona bezpieczna strefa do kąpieli. Polecam.

Zalety

położenie, czystość, obsługa, wieczorki dla dorosłych, animacje dla dzieci, wyżywienie, plaża.

Daga

Świetny hotel. Czysto, obsługa wszystko szybko ogarnia. Dużo leżaków przy basenie, każdy znajdzie dla siebie miejsce. Leżaki zadaszone , osłona przeciwsłoneczna. Codziennie animacje, bardzo fajne.. Hotel dostosowany pod Rosjan.

Zalety

Animacje, piana party, zjeżdżalnie dmuchane, cyrk, jedzenie,bus nad morze, bar nad morzem, bezpłatne leżaki na plaży.

Wady

Małe pokoje. Pokój który nam przydzielono dla rodziny 2plus1 był tak malutki że wszystkie łóżka były usunięte razem żeby można było otworzyć szafę. Wg mnie w ogóle nie pojawiać się w ofercie dla rodziny 2 Plus 1. Słabe drinki jak na 5 gwiazdek.

Justyna

Hotel spełnił moje oczekiwania. Pokoje dosyć małe, ale schludne i czyste. Codziennie dostaje. Klima super. Hotel nastawiony na gości z Niemiec. Bardzo mało Polaków. Słabo ze znajomością angielskiego. Cudowni animatorzy! Atrakcje wieczorne super! W ciągu dnia również zabawy przy basenie, piana party, waterpolo itp. jedzenie smaczne. Śniadania trochę mnie rozczarowały ale każdy coś wybierze. Obiady i kolacje super i wcale nie trzeba stać w kolejce przed otwarciem bo jedzenia jest pod dostatkiem na bieżąco uzupełnianie. Dodatkowo w ciągu dnia serwowane lody, kebap, popcorn wypiekane tradycyjne tureckie placki itd. Pool bar wygodna opcja ale drinki tragedia. Czy Margherita czy Mohito do wszystkiego leją ichniejsze likiery ble. Jak coś to lepiej whiskey lub przejść się do baru w lobby tam jest znacznie lepiej. Lubiący pospać mogą zapomnieć o leżakach przy basenie, ale z tego co zauważyłam kilka euro dla obsługi może zaradzić sprawie. Busik jeździ na plażę, ale mnie nie ujęła - taka masówa, wydzielone boksy dla różnych hoteli - tam leżaków sporo chociaż wolałam basen hotelowy. Spore fale i mega słona woda, okularki konieczne. Nie trzeba butów do pływania. Piasek pali stopy, nawet 2 sekund nie da się znieść bez klapek. Tuż za hotelem mały bazar, ale idąc główną drogą na lewo od hotelu jest duży. Turcy bardzo życzliwi, uśmiechnięci, nie spotkała nas żadna nieprzyjemność. Dodatkowo wykupiliśmy w Metin wycieczki do z Side (piękna miejscówka) oraz rejs po Manavgat. Można spokojnie sobie wyjść z hotelu i pospacerować. Wifi darmowe daje radę. Basen do 19. Szczerze oceniam całą wycieczkę bardzo dobrze. No nie oczekiwałam złotych klamek itd. ale serio jestem zadowolona i mogę polecić!

Zalety

Animacje Obsługa Jedzenie Czystość Brak ciśnienia na tipy

Wady

Okropna kawa Słabe drinki Za mało leżaków przy basenie

Łukasz

Bardzo fajny hotel, super pobyt i odpoczynek. Po przyjeździe nasz pokój nie był gotowy więc na jedną noc przeniesiono nas do ich drugiego hotelu tuż obok. (Dzięki temu mogliśmy korzystać z obu w trakcie wykazdu). Następnego dnia hotel uznał, że pokój który zamówiliśmy jest dla nas za mały więc dadzą nam większy (bez dopłat). Za ,,niedogodności pierwszej nocy,, otrzymaliśmy dwa darmowe masaże, wino oraz wielki kosz owoców. Na dodatkowy plus zasługuje ekipa animatorów. Są rewelacyjnie i starają się zapewnić sporo rozrywek.

Zalety

Fajne położenie. Ekipa animacyjna.

Grzegorz

Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie i polecą wszystkim za nie wygórowane pieniązki.

Zalety

jedzenie , animacje życzliwy personel bus na plaże darmowe Wifi oraz ręczniki i leżaki na plaży,

Wady

Pokoje małe i chyba wymagają już remontu lecz sprzątane codziennie na życzenie

Edyta

Super hotel , polecam ;jedzonko pyszne dla każdego coś dobrego,pokoje małe ale czyste codziennie sprzątane. Codziennie jakieś animacje wieczorne . Do plaży spacerkiem 10 minut a dodatkowo kursuje busik hotelowy co 15min. Obsługa bardzo miła. Jedyny minus to mało leżaków przy basenie z samego rana już porozkładane ręczniki, ale poza tym naprawdę nie ma się do czego przyczepić.

Zalety

Pyszne jedzonko,super animatorzy.

Wady

Polecam w 100%. Niczego nie brakowało. Pyszne jedzenie, dobra klimatyzacja i internet w całym obiekcie.

Zalety

Czystość jedzenie basen animacje

Wady

Niewygodne materace małe pokoje

Jorg

Pobyt bardzo miły jedzenie wszędzie w każdym barze ok pokoje czyste

Zalety

Miła obsługa czystość

Wady

Mało występōw

Jakub

Pokoje małe ale wystarczające , ręczniki wymieniane codziennie i sprzątane też codziennie ,wszędzie bardzo czysto. Kelnerzy uśmiechnięci jedzenia wszędzie full animacje dla dzieci występy magików bar na plaży , czego chcieć więcej za takie pieniądze ? Jedyny minus to brak możliwości wykupienia ultra all inclusive w ofercie co pozwalało pić drinki zz burbonem

Zalety

Bar na plaży lody animacje dla dzieci i doroslych

Wady

Jak za tą cenę wszystko było dla mnie ok,jedyny minus to taki że o łóżeczko dla dziecka musiałem prosić 3 razy

ANNA

Wspaniałe wakacje, hotel, obsługa, posiłki, pokoje na wysokim poziomie.

Bardzo przyjemny hotel. Oddalony od zgiełku. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie dobre. Plaża szeroka, piaszczysta. Na plażę kursuje busik z hotelu. Ogólnie jesteśmy zadowoleni.

Zalety

Wielkość hotelu - nie jest molochem.

Sławek

Odnowione wnętrza z przewagą bieli są całkiem przyjemne dla oka, całość robi dobre wrażenie. WiFi praktycznie wszędzie na terenie hotelu, również w pokojach. Jakość połączenia bardzo dobra. Restauracja nieduża, można powiedzieć malutka, bywa problem ze znalezieniem stolika. Śniadania i obiady takie zwyczajne, niezbyt rozbudowane, codziennie ten sam zestaw na słono i na słodko Na kolację codziennie grillowane mięso i ryby, grill po części rekompensuje nieduży wybór dań głównych w restauracji. Dodatków w postaci warzyw, sosów i sałatek jest pod dostatkiem. Również zimny bufet z wędlinami, rybami wędzonymi lub marynowanymi stanowi bogaty dodatek . Był też mały zestaw owoców morza w jeden wieczór oraz Döner kebab w wieczór turecki. W cukierni przez cały dzień dostępne ciasta i inne słodkie wypieki, które wszyscy chwalili Trzeba przyznać że jedzenie w tym hotelu jest bardzo smaczne Bardzo miła obsługa, Animatorzy podchodzą, zagadują, dosiadają się do stolika, no można poczuć się zaopiekowanym, także szef zespołu uczestniczy w animacjach, rozmawia z gośćmi. Tak samo kelnerzy podchodzą i proponują napoje do posiłków, nie tylko za €, tak po prostu, żebyś poczuł że jesteś dla nich ważnym gościem. Basen jeden, średniej wielkości, w maju przy niepełnym obłożeniu hotelu w zupełności wystarczający. Leżaków wystarczająco jak na te porę roku, zawsze były jakieś wolne i to nawet w pierwszej lini przy basenie. Osobny basen z trzema zjeżdżalniami, nie ma specjalnych plusów ani minusów, po prostu jest. Muzyka przy basenie to 1 set z 20 piosenek zapętlony i grany w kółko, czasami coś się zmieniało ale generalnie bez szału. Jeden raz słyszałem polską piosenkę! Cleo, reszta to głównie anglojęzyczne, nieoryginalne wykonania hitów znanych artystów. Hotel ma też swoją autorską piosenkę "Fun Sun" śpiewaną oczywiscie po rosyjsku, leciała chyba raz dziennie. Na minus ograniczony wybór alkoholi w All Inclusive, brak w tej opcji kolorowych drinków typu sex on the beach, pinacolada, tylko mixy z colą, fantą, spritem, tonikiem i lemoniadą. Bogatszy wybór drinków i whisky Kentucky w opcji Ultra All, przy czym w polskiej ofercie ultra chyba nie występuje. Kolorowe drinki w standardowym Allinclusiv dodatkowo płatne. Pokoje bardzo małe, po wstawieniu dodatkowych łóżek łącznie dla 4 osób praktycznie nie da się swobodnie poruszać po pokoju, tylko jedno gniazdko przy łóżkach, drugie przy lustrze na przeciwko łóżek a trzecie w łazience, 4 telefonów na raz nie da się ładować... Podczas rezerwacji nie mieliśmy mozliwosci wyboru innego pokoju ale okazało się że są dostępne również większe pokoje 40m² nawet dla 5 osób. Mały sejf płatny w Allinclusiv. Pokój sprzątany codziennie o tej samej porze dnia, bez opóźnień. Brak piana party - tej animacji nie było w maju, może będzie latem, nie wiem Amfiteatr mały ale spełnia zadanie, brak w nim jakichkolwiek siedzisk, siedzi się na betonie ale są dostępne płaskie poduszki pod tyłek, mimo tej niedogodności oceniam na plus zwłaszcza że występy były interesujące. Plaża hotelowa szeroka, piaszczysta, oddalona ok 1km, jeździ oczywiście busik, na plaży mini Vitamin Bar, dostępne również piwo Efes ale to opcje płatne. Są przebieralnie i prysznic. Rzędy leżaków pod wspólnym zadaszeniem i ratownik którego nigdy nie widziałem na jego wieży. To jest najwiekszy minus jeżeli chodzi o obsługę na plaży. Beach Bar nie znajduje się na plaży lecz poza plażą oddalony ok 50m, tam też dojeżdża hotelowy busik. W ofercie piwo, wino, napoje soft, soki z automatu i Ayran. Jedzenie typu fast food wzbogacone codziennie o jakąś potrawę obiadową, najczęściej duszone mięso z warzywami. W najbliższej okolicy mały bazarek z apteką i salonem spa. Na większe zakupy trzeba dojść do Evrenseki ok 15min pieszo lub dolmuszem za 1,5€ w kierunku Side. Ogólnie hotel bardzo stara się zapracować na swoje 5 ☆ i to zasługuje na pochwałę. Relacja cena - jakość bardzo dobra. Polecam wszystkim, którym nie zależy na złotych klamkach

Zalety

- smaczne jedzenie - zainteresowanie ze strony obsługi - WiFi dostępne w całym hotelu

Wady

- małe pokoje standard - ograniczona oferta drinków w all inclusive - Mała restauracja

Dariusz

Spędziliśmy wakacje z rodziną w tym hotelu i powiem tylko, że cały personel jest niesamowity ,mili i sympatyczni ludzie. Pomocni i zaangażowani w to co robią, uśmiechnięci. Jedzenie w hotelu pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli macie dzieci, to ten hotel jest dla Was. Czysto i spokojnie. Szczególne podziękowania dla dwóch fizjoterapeutów -Umut i Faruk,to prawdziwi mistrzowie jeśli chodzi o masaż Hammam, pozdrawiamy cały zespół z SPA.Polecam z całego serca, mistrzostwo świata w ich wykonaniu, jeśli macie możliwość, to skorzystajcie. Ogromne podziękowania za wszystko. Pozdrawiamy Karolina Zuzanna i Dariusz.

Zalety

Spokój, czystość, obsługa, SPA, blisko do plaży