Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Piękne widoki,spokojne miejsce plaża blisko,magiczne widoki,możliwość grania w piłkę ręczną w basenie i na plaży .Możliwość grania po rezerwacji w tenisa.Duża ilość smacznego jedzenia oraz różnorodność napojów.
Piękne spokojne miejsce ,bardzo dobre jedzenie hotel rodzinny miła obsługa ,codziennie sprzątane pokoje ,blisko plaża i szeroki wachlarz drinków importowanych.Polecam
Dzieci nie mogły uczestniczyć w animacjach bez znajomości języka niemieckiego chociaż Polaków było tyle samo co Niemców.Mało atrakcji dla dzieci.
Ogólnie wyjazd był super po zakwaterowani zostaliśmy o godz 14 szkoda że tyle godzin musieliśmy czekać ale z tym nie było problemu bo jest tam co robić i zwiedzać więc czas oczekiwania upłynął dość szybko.Pokoje hmmm obsługa pokoi super codziennie panie przychodziły i sprzątały w nich jak dla mnie mogły być toszkę bardziej odświeżone ale ogolnie miło wygodne materace n których można się dobrze wyspać.Jedzenie pyszne i nie do przejedzenia codziennie coś innego pysznego było serwowane.Brakowało mi więcej wieczorów typu Greckiego ale mimo wszystko animatory starali się i dawali z siebie wszystko ;)
Blisko plaży,miła i pomocna obsługa
Hotel super, lepiej wygląda niż na zdjęciach, blisko plaży. Na piaszczystej plaży bezpłatne leżaki, czysto. Przy basenie wystarczy również leżaków dla wszystkich, nawet w szczycie sezonu. Jedzenie bardzo dobre, odrobinę monotonne - jak prawie wszędzie :-). Pokoje czyste, codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane w miarę potrzeby, nawet codziennie. Nasze pokoje były: jeden na parterze z łazienką, drugi na piętrze - antresoli, również z łazienką. Z balkonu widok na zachód słońca nad morzem - wspaniały. Animacje tylko po niemiecku, ale nienachalne, sympatyczni animatorzy łapią świetny kontakt z gośćmi i ich dziećmi każdej narodowości. W hotelu przewaga Niemców, mało Polaków, brak innych nacji. Obsługa hotelu rozmawia po niem. i ang. Malutka miejscowość Mastichari w odl. 1,3 km chodnikiem wzdłuż plaży - tam sklepiki, restauracje i przystań promowa. Prom na pobliską wyspę Kalymnos 6 euro. Naprawdę warto się tam wybrać. Wynajem aut w Mastichari od 35 e. Bardzo polecam ten hotel - spokój, wypoczynek, relaks.
Cichy, ładny, czysty hotel
Mały basen