Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), junior klub (14-16 lat), maxi klub (13-16 lat), animacje, mini disco.
Bezpośrednio przy hotelu szeroka, 4-kilometrowa piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do wody.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów (największy o pow. 900 m2), siłownia, tenis, pokój gier, aqua aerobic, siłownia, sauna.
Atrakcyjna lokalizacja: pomiędzy dwoma słynnymi plażami - Sotavento i Morro Jable, ok. 8 km od centrum Jandii.
Polecam Hotel Princess! Piękna roślinność wokół całego resortu. Czyste i przyjemne pokoje sprzątane codziennie. Dobre jedzonko 🤩 Naprawdę polecam!! Piękna plaża
Fuerteventura Princess Zdecydowanie polecam każdemu. Na terenie hotelu bardzo dużo roślinności, co na prawdę jest plusem, ponieważ Fuertavetura jest dość uboga jeśli chodzi o zieleń, surowa, ale i tak piękna 🩷 Położony przy samej plaży, posiada kilka basenów, strefę dla dzieci, strefę dla dorosłych. Strefa dla dorosłych-jacuzzi z widokiem na ocean. Hotel znajduje się około 2 h od lotniska. Przestronne, wygodne pokoje z balkonem lub tarasem, codziennie sprzątane.Bardzo miła obsługa w Hotelu. Jeśli chodzi o jedzenie, to ogromny wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania (7:30-10:00)- owoce, warzywa, jogurty, tosty, jajka sadzone, jajka gotowane, jajecznica, gofry, kiełbaski, omlety, sałatki, sery, wędliny, pieczywo, świeżo wyciskane soki Obiad ( 13:00-15:00) i kolacje (18:30-21:00) codziennie inna pizza i makarony, ryż, kasza, ziemniaki, sałatki, owoce morza, sushi, gotowanie na żywo, owoce, słodki stół. Wszystko na bieżąco uzupełniane, duża stołówka, mimo wielu gości, zawsze znajdzie się miejsce. W ciągu dnia przekąski w barach przy basenach. Drinki pyszne( przy basenach w plastiku, w restauracji i lobby w szkle). Ładnie podane, przy każdym barze menu, które drinki są dla all inclusive, które dodatkowo płatne. Ale te z opcji all inclusive zdecydowanie wystarczą. Codziennie animacje na basenach, dla dzieci i dorosłych, wieczorem występy. Leżaki przy basenach dla każdego, na plaży dodatkowo płatne 15€ za dzień. Hotel położony w dobrym miejscu wypadowym, blisko Morro Jable, polecam spacer plaża w stronę Morro Jable, jak i w drugą stronę, na najpiękniejszą plaże na wyspie. Na terenie hotelu znajduje się parę sklepów z pamiątkami i ubraniami, codziennie możliwość zrobienia sesji zdjęciowej, którą szczerze polecam jako pamiątkę. Wifi bardzo dobrze działa, w całym hotelu. Hotel bardzo polecam, z chęcią wróciłabym ponownie.
- piękny i zadbany ogród - darmowe wifi i sejf na kod - dobra oferta all inclusive - miła i pomocna obsługa - piękna plaża
Nie znalazłam
Hotel jest naprawdę świetnie zlokalizowany. Blisko plaży, gdzie prowadzi w miarę łagodne zejście. Do Moro Jable zaledwie 10 minut jazdy samochodem. Pokój ok. Może nie był zbyt duży ale nie jeździ się po to żeby siedzieć w pokoju. Codziennie sprzątanie i wymiana ręczników. Jedzenie bardzo dobre. Zdecydowanie polecam dla rodzin z dziećmi.
Lokalizacja, miła obsługa, dobre jedzenie.
Hotel bardzo ładny, czysty, odnowiony, oryginalnie urządzony. Przepiękne, przestronne lobby w stylu kolonialnym. Pokoje codziennie sprzątane, jeśli tego potrzebujesz. Zakwaterowanie na terenie bujnego ogrodu w kilku mniejszych budynkach trzypiętrowych co stwarza bardzo przyjemny klimat i poczucie, że nie jest się w molochu z ponad 400 pokojami. Jedzenie urozmaicone, serwis sprawny, zawsze przygotowane miejsca przy stolikach dla kolejnych gości. Przecudny widok z restauracji przy oceanie. Ocean na wyciągnięcie ręki. Wejście specjalną furtką tylko dla gości hotelowych (na kartę do pokoju). W barach wszystko co trzeba. Za dopłatą do czarnej opaski AllPremium (12€ od osoby dorosłej na dobę) dostępne oryginalne alkohole. Dla.pozostalych gości na zielonej opasce lokalne alkohole. Jak nie chcesz dokupić czarnej opaski, to zawsze możesz sobie kupić lepszego drinka z karty (ceny nie wygórowane). Baseny czyste, wystarczająca ilość leżaków przy głównych basenach, choć rezerwowanie leżaków przez gości hotelowych na cały dzień i niekorzystanie z nich bywało mocno denerwujące - obsługa hotelowa mogłaby się temu przyjrzeć i coś z tym zrobić. Miła atmosfera panująca w hotelu, uśmiechnięta obsługa. Nawet jedna pani w recepcji hotelowej mówi po polsku. Poza tym podstawowa 'turystyczna' znajomość języka angielskiego i kilka słówek po hiszpańsku wystarczy aby załatwić wszystko :) Polecamy wycieczki aby zwiedzić wyspę bo jest bardzo różnorodna, a w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu jest mało atrakcji. Trzeba wybrać się na dłuższy spacer brzegiem oceanu lub wypożyczyć samochód lub ewentualnie autobus komunikacji lokalnej.
Usytuowanie hotelu w otoczeniu zieleni i piękne widoki
Mało atrakcji w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu
Hotel nie porwał nas. Mam wrażenie, że 4 gwiazdki na wyspach Kanaryjskich, nie dorównują 4 gwiazdkom w innych wakacyjnych kierunkach. Otoczenie hotelu i atrakcje w miare ok. Ale wielkość pokoju, jego wyposażenie, czystość mogłoby ulec poprawie i zdecydowanie restauracja. Także stosunek jakości do ceny - do poprawy.
Całkiem miłe położenie, lekko na uboczu, ale przy samej plaży. Fajne baseny, szczególnie ten dla dzieci z realnie podgrzewaną wodą. Codzienne atrakcje dla dzieci w ciągu dnia.
Jedzenie. Zdecydowanie do poprawy. Regularnie niedosmażone jajka, jajecznica z proszku, lekko surowy grillowany kurczak czy łosoś, to takie przykładowe wpadki. Jedzenie nieopisane w restauracji. Tutaj sporo do poprawy. Otwarty po godzinie 18 jest tylko bar w głównym budynku hotelowym, więc jak zakwaterują Cię tak jak nas na drugim końcu to korzystanie z tego baru jest mało praktyczne i przyjemne, bo trzeba łazić pod górę.
Zdecydowanie poleceam dla rodzin z dziecmi oraz bez, każdy znajdzie tu cos dla siebie
Blisko do Ocenau, i licznych atrakcji
WSPANIALE , HOTEL GODNY POLECENIA, POKOJNE CZYSTE, JEDZENIA DUŻO UROZMAICONE
POKOJE CZYSTE, JEDZENIE DOBRE
BRAK
All inclusive to jest oszustwo. Nie ma w cenie żadnych popularnych drinków. W Allinclusive w tym hotelu dostaniesz tylko dolewkę coli z automatu albo najtańszy rum albo wódkę najgorszej jakości. A z resztą nic nie dostaniesz ( no chyba że zamówisz o 11.00 rano. Bo później nie ma szans) W godzinach popołudniowych jest jeden bar z leniwym Hiszpanem kolejki po 30 osób i czekasz w 30 stopniowym upale a kiedy już przetrzymałeś ten godzinny wysiłek barman patrzy się na Ciebie z pretensjami że musi Cię obsłużyć.Kiedy chcesz wziąźć 3 kubki z tą cieczą ( wiadomo gorąco o 18.00 zamykają bar i już nic nie dostaniesz do picia) to barman mówi że możesz wziąźć tylko 2 kubki ( takie zasady) Czyli można stwierdzić że nie ma dobrych drinków w sumie to w ogóle nie ma nic do picia w tym Allinclusive. Z pozytywów jedzenie w miarę. W pokojach codziennie nie działa karta. (...) nie informuje przed kupnem wycieczki do tego hotelu o tych kolejkach do baru. I że nie ma drinków Mojito i innych popularnych w Allinclusive.
Połiżenie Ok
Allinclusive oszustwo. Po przyjeździe dowiadujesz się że Allinclusive to nie jest Allinclusive . Jest chyba 5 rodzajów Allinclusive plus , Allinclusive ultra ,etc.
Hotel głośny i przeludniony. Hałas w każdym miejscu. Możecie wziąć tylko dwa napije stojąc w ogromnych kolejkach do barów. Moja córka chciała napić się wody z butelki, barmanka nas zwyzywała i powiedziała, ze woda w butelkach jest do pokoju. Alkohol i drinki są podrabiane- lokalne a woda z dystrybutorów - kranówką. Jeśli lubicie ziemniaki to się najecie. Mięso tylko smażone na stanowiskach, bez smaku i podawane z łaska. Nikt nie wyciera stolików i nie pilnuje czystości. Nigdy tu nie wrócę.
Hotel oddalony od cywilizacji, ma ładna plaże, ale teren jest cały czas w pionie pod górę.
Obsługa bezczelna, kolejka ludzi stoi do baru, a barmani sobie rozmawiają i maja ludzi gdzieś. Kolejki notabene wszędzie.
Hotel rewelacyjny. Pokoje piękne, zadbane, łózka wygodne. Klimatyzacja sprawna, pościel i ręczniki wymieniane na życzenie, do oporu. Ręczniki basenowe wymieniane ile kto potrzebuje. Ilość basenów, tarasów i miejsc, gdzie można posiedzieć rewelacyjna. Każdy może znaleźć miejsce dla siebie. Bary i jadalnie zaopatrzone od rana do wieczoru. Leżaki przy basenie wystarczające, wygodne. Każdy znajdzie miejsce i zajecie dla siebie. Dzieci mają raj. Transfery zorganizowane bezproblemowo. Wycieczki - każdy coś znajdzie dla siebie. Szczególne uznanie dla Animatorek (...). Dziewczyny pomocne na każdym etapie pobytu. Bardzo zaangażowane nie tylko dla dzieci. Pomagają Polakom w czym tylko się da. Interesowały się nami na każdym kroku. Pomagały przy zameldowaniu i pierwszych krokach w Hotelu. Wielkie podziękowanie dla ANIMATOREK (...).
Organizacja hotelu, czystość, położenie, tarasy, bliskość plaży. Wieczorne występy, animacje.
Jedyna uwaga do hotelu - brak tłumaczenia po polsku wszystkich informacji hotelowych, menu. Przy tak dużej ilości gości hotelowych z Polski, brak języka polskiego jest zadziwiający. W recepcji przydałaby się chociaż jedna osoba mówiąca po polsku. Wadą nie tyle hotelu co gości jest nagminne zajmowanie o świcie leżaków ręcznikami, chociaż wcale ich nie brakuje.
Hotel super, własnie dobiega koniec naszego pobytu, aż żal wyjeżdżac. Wspaniale zagospodarowany teren jak w ogrodzie botanicznym, roslinnosc cudna widac ze dabają.. Pokoje my mielismy raczej codziennie sprzątane, reczniki wymieniane, pokoj 1119 bardzo fajny nie wiem jak inne..
Zalet jest duzo nawet nie wiedzialam o niektorych, duzo atrakcji dla dzieci polskie animatorki, mini disco, basen dostosowany dla dzieci z bardzo bezpiecznym zejsciem nie ma sliskich plytek co czesto sie zdarza. Na plaze łagodne zejscie. Nie jak w hotelach obok po stromych podjazdach lub schodkach.
Dla mnie nie bylo problemu ale widze ze ktos wczesniej napisal ze 2 kubki wody mozna tylko. To o to chodzi zeby sprawnie szla kolejka a nie jedna osoba stanie i bierze 10 roznych pić, kolejka szybko idzie. Jedyne co moge sie doczepic to czasami jest bardzo duzo ludzi na kolacji i sie korek robi, ale jedzenia nie brakuje, myślę ze kazdy znajdzie cos dla siebie ...pizza i ryby super
All inclusive dwa kubki które można wziąć to jakaś kpina. Woda która powinna być dostępna bez ograniczeń wydawana także dwie butelki na osobę. Kolejki po 50-100 osób w barach wieczornych przy basenach kolejki po 20-40 osób 15 minut stania za kawa. ( 2 kawy dla siebie i żony z likierem niemożliwe do otrzymania bo to już cztery rzeczy). Na plus plaża i teren wokół, jedzenie całkiem dobre lecz nudne żadnych tematycznych kolacji. Pokoje bardzo różne dla mnie ok ale wiele osób skarżyło się na halas wieczorne show i pokazy przy domkach. Rodzino 4-osobowa
Plaża, teren wokół.
Limitowana woda, kawa w zasadzie każdy bar limitowany.
Pięknie położony hotel, nad samym oceanem, jedzenie bardzo smaczne, duży wybór, bardzo miło wspominamy pobyt w tym hotelu.
Położenie hotelu i posiłki, duży wybór i bardzo smaczne. Piękne ogrody, widać ze dbają o roślinność.
Widać ze hotel ma już swoje lata i zużycia, powinien być odświeżany.
Bardzo ładny przestronny wyremontowany pokój, mega plus za niska zabudowę, wyjście na taras bezpośrednio z pokoju co jest dużym plusem w przypadku maluchów i wózków :)
Zabudowa hotelu, podgrzewany baseny dla dzieci, pyszne kolacje, położenie nad oceanem !
Brak !
Hotel pięknie położony, blisko plaży z łagodnym zejściem, pokoje wygodne i czyste. Piękna roślinność wokoło , o kórą pracownicy bardzo dbają. Lobby hotelowe przepiękne, taras widokowy, z którego cudowny widok na ocean, górę i okolicę
Sympatyczna i miła obsługa, pyszne zróżnicowane jedzenie, czysto wszędzie, baseny, sauna, siłownia, nie sposób się nudzić.
Zameldowanie w hotelu Hotel Fuerteventura Princess było na poziomie mizernym, rezydenci innych biur podróży stali ze swoimi klientami aż każdy się zamelduje po czym oprowadzali po kompleksie hotelowym, niestety nasz rezydent nie miał chyba na to czasu, porozumiewać się trzeba było w 60% po Hiszpańsku 30% po niemiecku albo 20% po Angielsku przy czym nie każda osoba przy recepcji tolerowała inne języki niż Hiszpański. Obsługa bardzo miła, oprócz jednego Pana z rejonu Esencja, który nie bardzo tolerował przebywanie innych nacji niż niemieckie z czarnymi opaskami na ręce, im prawie właził do... a innych się "czepiał" bo chyba nie dowierzał jak inne narodowości mogą przebywać w droższych miejscach, polecam starszą barmankę Pani o imieniu Mama robi świetną kawę i dobre drinki z podstawowych alkoholi. Sam hotel bardzo fajny, wiele atrakcji ale niektóre odkrywaliśmy dopiero na 2-3 dzień pobytu, uważam że to duże niedociągnięcie rezydenta. Poza tym samo spotkanie z rezydentem to tak naprawdę jedynie naciąganie klienteli na wycieczki, Pan Michał i jego 2 koledzy od jachtu i przejażdżką podwyższonym busem według mojej oceny będą Was zniechęcali od zwiedzania wyspy na własną rękę bo wolą sprzedać wam wycieczkę. Jestem motocyklistą i założyłem sobie zwiedzenie chociaż części tej wspaniałej wyspy motocyklem ew. skuterem 125cm, pytając się o możliwość wypożyczenia takiego pojazdu otrzymałem odpowiedź, że najbliżej to w miejscu lądowania (ok 80 km od hotelu) oraz wysoka kaucja w granicy 500 euro za wypożyczenie, w tym usłyszycie że są złe warunki do jazdy i macie słabe umiejętności.., co jest ewidentnym kłamstwem.. Poza tym w każdych hotelu znajduje się wypożyczalnia. Warto jechać do Moro Jable ładne miasteczko, oraz jechać na plażę Cofete - umiesz jeździć skuterem bierz żonę/dziewczynę i jedź sam pamiątka i wspomnienie do końca życia. Nie słuchaj że nie ma tam zasięgu, przy zjeździe na plażę nie ma z 3 km potem na plaży jest normalnie (bynajmniej w T-Mobile). Market koło Princess ma dobre ceny polecam oryginalną kawę z Kolumbi za niecałe chyba 2,10 Euro, rum z Dominikany (Ron) za niecałe 6 Euro oraz brandy de Jerez w podobnej cenie. Ceny w Moro Jable dużo wyższe. Sam hotel ma wspaniałe położenie na klifie przy oceanie, jedzenie smaczne można komponować na różne sposoby, najlepsze drinki w holu od Pani w średnio-krótkich włosach po 40-stce.
Baseny, restauracje, jedzenie, animacje wieczorne.
Rezydent od Itaki musi się przyłożyć do swojej funkcji czyli opieki nad ludzmi choćby w pierwszy dzień ich pobytu a nie do prowadzenia własnych interesów. Acha i nie oszukijemy klientów mówiąc nieprawdziwe informacje.
Hotel ładny, czysto, pokoje mi się podobały, obsługa super, uśmiechnięci, jedzenia dużo, ale to nie nasze smaki, najbardziej smakowały mi sery, minus to że tylko wybrane alkohole all inclusive, bardziej hotel dla starszych ludzi, bo nie było dyskotek, 23:30bar zamknięty, dużo starszych ludzi, animatorzy super prowadzili, Hiszpan młody super śpiewał, marnuje się w tej Hiszpanii, nawet występ Michaela Jacksona polecam zdolni młodzi ludzie 😘❤️
Czysto, ładne pokoje, i pozytywni uśmiechnięci ludzie
Brak dyskotek, i młodych ludzi, no i jedzenie takie sobie, ale zawsze się coś wybierze,
Hotel bardzo fajny kilka basenów blisko do oceanu 50m za płotem piękna plaża publiczna ... W hotelu w wersji allinclusive darmowe leżaki ręczniki, kilka barów drinki za free do śniadania obiadu kolacji piwo wino wliczone w cenę darmowy sejf. Czysto schludnie obsługa miła uśmiechnięta. Jedzenie w stylu europejskim każdy znajdzie coś dla siebie.. Na basenach wolne leżaki o każdej porze dnia. Goście to Niemcy, Polacy, Anglicy, nie ma Rosjan tak jak to ma miejsce np w Turcji, więc duży plus. Pokoje hotelowe zadbane czyste na bieżąco sprzątane. Czas pobytu Październik 2022. Proponuję nie sugerować się negatywnymi opiniami bo nie mają nic wspólnego w rzeczywistością...
Od 4 dni brudno przed drzwiami tarasowymi : pety, czyściki do uszu itd. Zgłoszenie na recepcji nic nie pomogło,rezydentowi też nie udało się pomóc Wypić kawę na tarasie ( przyziemie):od strony kortów jest niemożliwe bo widok na brudy odrzuca.
Blisko plaży, animacje.
Sprzątanie.
Hotel tragedia jedyny plus to kuchnia oprócz serwowanego mięsa , które było po prostu niedopieczone surowe. Pokój w najgorszej lokalizacji koło kortów tenisowych gdzie w godzinach rannych były lekcje tenisa ,wieczorem nie można otworzyć drzwi na taras bo wchodziły myszy do pokoju .Panie sprzątające poprawiały tylko łóżka bez żadnego mycia podłóg itd. Obsługa w głównym lobby koło recepcji chamstwo Niemcom drinki nosili tylko do stolików .Wieczornych atrakcji brak grali tylko smętna muzykę i nie było miejsc by usiąść. Baseny tragedia zajęte od godz 8 .Wszędzie pełno niedopałków pustych szklanek , a chcąc dostać wieczorem drink czy napój trzeba było czekać w długiej kolejce . Brak kart menu drinków na zapytanie kelnerki baru jakie możemy zamawiać była odpowiedz zeskanuj kod QR .
Zejście do oceanu .
Wszystko .