Szerokie, złociste plaże z turkusową wodą idealne do kąpieli i sportów wodnych
Urokliwe, białe miasteczka z tradycyjną andaluzyjską architekturą
Parki przyrody, takie jak Doñana, pełne flamingów i rzadkich gatunków ptaków
Hotel połozony w spokojnej okolicy., nad rzeką Rio Piedras, która oddziela go od pólwyspu z długą i szeroką , piaszczystą plażą, obfitującą w muszle rónego rodzaju i wielkosci. Na plażę co pól godiny wahadłowo kursuje statek. Bilety otrzymujemy w recepcji podczas meldunku. Hotel połozony na wzgórzu, leżaki wokól basenu ułozone tarasowo, przedzielone żywopłotem. Jeden basen z brodzikiem i zjezdzalniami dla dzieci, oraz animacjami, drugi , u stóp wzgórza, przeznaczony dla dorosłych, leżaki pod piniami, wokól spokój i cisza. przy ,,górnym\\\" basenie jaccuzi. Pokoje przestronne, z dużymi łózkami, balkony z suszarkami, klima indywidualna, lodówka a mini barem, tv, wifi, łazienka z wanną, suszarka do włosów. Restauracja główna De olivio, częśc stolików wewnątrz, częśc na zewnetrznym tarasie. Posiłki w formie bufetu, bardzo róznorodne, bardzo smaczne i bardzo obfite. Wspaniała kuchnia!!!! Szczególnie polecam owoce morza, (pierwszy raz w życiu smakowały m) ryby, sery, wędlinę, przekaski, zupy, desery wina. Podobnie smaczne przekąski w barach, sangria, tinto di verano , bogaty wybór alkoholi . W animacjach nie uczestniczylismy więc nie piszę o nich. Naprzeciwko hotelu centrum handlowo- gastronomiczne, gdzie można zrobic zakupy i coś zjeść. Wzdłuż plaży uliczka z barami , sklepikami. Do pobliskiej Huelvy kursuja autobusy spod hotelu. Trasa autobusu przebiega przez miejscowości turystyczne, położone wzdłuz wybrzeża Atlantyku. Do Sewilli mozna dostać się samochodem bądż wycieczki z biur podróży. My wynajęlismy samochód i na własna reke zwiedzilismy Sewillę. Goście hotelowi to głównie Hiszpane i ten język jest dominujacym. Największym atutem hotelu jest obsługa i to na każdym stanowisku, mili, uprzejmi, ciągle w biegu ,ale zawsze usmiechnięci i życzliwi pomimo bariery językowej. Drugi równorzędny atut to KUCHNIA- REWELACYJNA . Dziękuję rezydentce TUI BASI za wszelkie wskazówki i pomoc w poznawaniu tej części Andaluzji Polecam szczerze ten hotel, chciałbym tam jeszcze wrócić
Obsługa Kuchnia oraz Klimat w Hotelu
Nie znam, nie znalazłam, nie słyszałam o takich, może taka sugestia, jako obcokrajowca, ze przydałyby sie może jakies pokazy flamenco, szczególnie gdy ktos pierwszy raz w Hiszpanii