Atrakcyjna lokalizacja: 5 min. od parku rozrywki PortAventura, 10 min. spacerem od słynnych plaż Levante i Capellans.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, miniklub (4-12 lat), występy, animacje.
Tylko 100 m do długiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i krystalicznie czysta woda
nie kompetentna rezydentka biura net holiday pani Daria nie mowi wszystkiego do konca o wycieczkach co innego wychodzi w trakcie wycieczki nie znajaca do konca opcji al inclusive co sie nalezy nie znajaca cen taxi do miasta itd itp
czysty z dobra mila obsluga smacznym jedzeniem
maly teren do wypoczynku na zewnatrz maly basen brak spokojnego miejsca na zewnatrz oczywiscie te wady dla osob nie lubiacych plazy i morza
Hotel lepiej prezentuje się na zdjęciach. Mimo że w miarę nowy, już jest dość zużyty. Pokoje nie do końca domyte, z brudnymi firankami i śladami dłoni poprzednich lokatorów na poręczach. Przydałoby mu się dokładniejsze sprzątanie i ogólne odświeżenie. Poza tym ciasny. Basen mały i niemożliwie zatłoczony, restauracja za mała w stosunku do ilości gości i bez okien. Jedyne jego zalety to położenie w bardzo przyjemnej miejscowości La Pinieda z ładną, dużą i długą piaszczystą plażą, i niezwykle urokliwą nadmorską promenadą.
Położony w bardzo ładnej miejscowości La Pinieda.
Ciasny. Trochę niedomyty.
Pobyt w hotelu był przyjemny do kiedy panowała w nim cisza i spokój. Po 3 dniach naszego pobytu przyjechała grupka dzieciaków które hałasowały do późnych godzin ! Jedzenie na - , dziennie praktycznie to samo jedzenie , wyglądające albo na nie świeże , albo źle doprawione , obsługa w stołówce nie znała jezyku angielskiego! besen za mały , ogólnie wyjazd oceniam na 4/10 . Na pewno nie wróce już do tego hotelu.
Nie polecam uczestnikom ceniącym spokój, zwłaszcza starszym.
Przestrzenne pokoje,część z częściowym widokiem na morze, miła obsługa w recepcji (wielki plus za Juana rozmawiającego w j. polskim i służącego dobrymi radami), w miarę czysto, jedzenie dobre.
Z wczasowiczami przebywa bardzo dużo głośnej młodzieży hiszpańskiej balującej całymi dniami i nocami (kolonie, grupy zorganizowane), zbyt mały basen, mały teren przy basenie, 100 euro depozytu przy meldowaniu (nie było wcześniejszej informacji o tym), ostatni posiłek to śniadanie w dniu wyjazdu, mimo że wyjazd z hotelu był późnym wieczorem, posiłki do chwili wyjazdu trzeba było wykupić, mały wybór drinków, brak informacji o tym, co wchodzi w opcję All, animacje po hiszpańsku i raczej skierowane dla miejscowej młodzieży.
Byliśmy w tym hotelu z rodziną w sierpniu z polecenia siostry męża, która była tam na wakacjach dwa lata temu. Wakacje bardzo udane dla nas dużą zaleta była długa plaża pod nosem z bezpiecznym zejściem do wody. Bardzo dobrze położony i w miarę szybki transfer z lotniska. Pokój bardzo przestronny codziennie sprzątany. Jedzenie też na plus ? dużo świeżych owoców i warzyw i dużo dań z grila. Polecamy
położenie, plaża, jedenie
nie ma