Form Dubai

Hotel czysty, zadbany, pomocna załoga. Nie polecam obiadokolacji. Obok super jedzonko za grosze.

Hotel budżetowy raczej na krótki wypad, byle się przespać .

Uważam, że hotel jest w super lokalizacji jeśli chodzi o komunikację. Bardzo blisko metra, pięknego miejsca jakim jest Dubai Creek - gdzie można podziwiać całą panoramę Dubaju. Pokoje super, obsługa w hotelu bardzo miła, pomocni.

Hotel bardzo nowoczesny, obsługa miła i pomocna, wyżywienie mało zróżnicowane. Lokalizacja słaba, natomiasta blisko do metra.

Hotel ładny, spokojny i czysty. Do stacji metra dosłownie 2 minuty, więc na plus. Możliwość wykupienia śniadań/ lunchu bądź kolacji. Jedzenie smaczne, syte. Mały Basen na samej górę, taras do opalania się. Pokoje nie za duże, ale wystarczająco dla dwójki dorosłych i dziecka. Obsługa bardzo miła, pomocna. Zdarzyła nam się sytuacja, że przez błąd w systemie, nie mieliśmy zaznaczonych obiadow( które mieliśmy opłacone) obsługa chętnie pomogła, a gdy już udało się wszystko naprawić, pan kucharz przygotował dla nas pełnowartościowy posiłek po godzinach pracy kuchni. Oczywiście udogodnienia dla wózka (winda, wyjście z hotelu) polecamy, raczej dla osób które przyjechały do Dubaju na zwiedzanie, niż siedzenie w miejscu (czyt. W hotelu) ale spokojnie aby zjeść wyspać się i ruszać na miasto :)

Nazwa  Form Dubai
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, parking

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Blisko metra. Basen malutki ale jest.

Wady

Obiadokolacje słabiutkie, jedna karta na cały pobyt i nie ma w czym wybierać.

Pobyt - Luty 2024

Hotel budżetowy raczej na krótki wypad, byle się przespać .

Zalety

Blisko metra i głównej autostrady, kilka sklepików , apteka i jedzonko w pobliżu, podgrzewana woda w basenie. Raczej czysto. Obsługa pomocna.

Wady

Bardzo słabe jedzenie, nie polecam kupować obiadokolacji, w menu tylko trzy potrawy na krzyż do wyboru , burger lub makaron. W Dubaju można znaleźć o dużo większym standardzie hotel z 4* za podobną cenę. Śniadanie też lipne.

Weronika

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Komunikacja, standard, dobre jedzenie

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

Hotel bardzo nowoczesny, czysty. Basen i siłownia są dodatkowymi atrakcjami.

Wady

Brak balkonu, mała liczba leżaków na basenie i daleko do centrum

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

Blisko na stację metra, sklep spożywczy/ street food, apteka dosłownie dwa kroki od hotelu. Pyszne jedzenie, miła obsługa, czysto, ładnie, codzienne sprzątanie pokoi, dokładanie wody butelkowanej oraz zmiana ręczników (po pandemii to już niestety nie starboard)

Wady

Ceny w restauracji (my mieliśmy opcję HB) ale bez tego, za obiad trzeba zapłacić około 100 zł (a obok jest pyszny street food, gdzie można najeść się do syta za 20 zł / os)

Dariusz

Pobyt - Grudzień 2023

Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa na najwyższym poziomie, pokój bardzo ładny.

Zalety

Obsługa na poziomie niemal 5 gwiazdek

Wady

Menu obiadowe zawiera tylko 3 pozycje. Przy tygodniowym pobycie robi się ciężko.

Kinga

Pobyt - Listopad 2023

Uważam ze hotel bardzo fajny, za ta cenę standard rewelacyjny, czystość, miłe zachowanie pracowników. Polecam

Zalety

Czystość, miły personel, położenie 200m od metra

Wady

Jedna i ta sama, monotonna karta na kolacje i obiady, okropna wada hotelu

Pobyt - Listopad 2023

Bardzo czysty hotel i bardzo miła obsługa, jedzenie dobre, bardzo blisko metro. Polecam

Zalety

- blisko metro - dobre jedzenie - miła obsługa - czysto

Wojciech

Pobyt - Październik 2023

Hotel bardzo dobry, śniadania także, w pobliżu -stacja metra, restauracja, market. Pokój przestronny, bardzo czysty, sprzątanie co dziennie. Na dachu basen.

Zalety

Umiarkowana cena, blisko stacji metra.

Maria

Pokój czysty, zadbany, również jak i łazienka. Basen też fajnie się sprawdza

Zalety

Wszystko na plus oceniam, miła obsługa

Wady

Bardzo monotonne jedzenie

Mikołaj

Bardzo wysoki standard. Basen w porządku (jedyny minus mała ilość leżaków, trzeba korzystać z kanap). Warto zwrócić uwagę na lokalizację (blisko do metra, jednak jesteśmy oddaleni od większośći atrakcji)

Zalety

Bardzo dobre, różnorodne śniadania.

Wady

Mała różnorodność kolacji / lunchu (w opcji HB). Na cały tydzień jedna karta (3 przystawki, 4 dania główne, 2 desery i napój: sok / woda)

Wiktoria

Bardzo ładne pokoje, hotel zadbany oraz czysty. Śniadania smaczne, niestety hotel posiada małą przestrzeń restauracyjną i często wszyscy goście nie mieścili się w klimatyzowanym pomieszczeniu. Oczywiście można zjeść śniadanie na zewnątrz, jednak nie jest to przyjemne odczucie, gdy towarzyszy temu 45 stopni. Obiadokolacje smaczne, jednak codziennie wybór był taki sam. Hotel znajduje się blisko metra, nieopodal są również sklepy spożywcze i apteka, działające całodobowo. Obsługa hotelowa jest bardzo miła i pomocna. Generalnie polecam hotel, stosunek jakości do ceny jest bardzo dobry.

Dagmara

Pobyt - Maj 2023

Bardzo przytulnie, czysto, przemiła obsługa. Pyszne śniadania i lokalizacja też dosłownie przy samym metrze, jakieś 300 m. Obok hotelu 2 spore sklepy otwarte 24h ze wszystkim, fryzjer męski, oraz mega dobra restauracja z jedzeniem i sokami świeżo wyciskanymi za 10-15 dirhamów!

Zalety

Jest położony tak że w zaledwie kilka minut można znaleźć się przy dubai creek harbour gdzie jest przepiękny zachod słońca. Ale i basen na dachu i siłownia obok basenu w środku z pięknym widokiem jest klimatyczna . Z basenu widać Burj khalifa

Wady

Nie ma

Form Dubai