Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
wszystko dla Rosjan, ogólna niemożność załatwienia czegokolwiek
BARDZO BARDZO SłABY HOTEL- ogólnie szkoda pieniędzy. kto był w ostatnim czasie to wie, że nawet przy opcji ALL brakowało jedzenia i picia. żenada!!! NIE POLECAM
obsługa hotelowa - przypadkowa- młodzi ludzie niechlujnie ubrani,w strojach codziennych, przede wszystkim Rosjanie.Brak podstawowych zasad higieny w "stołówce"- brudne, polepione obrusy, niedokładnie umyte talerze i sztućce,brudne szklanki i kieliszki do wina.W pokojach stada mrówek,pościel zmieniono dopiero 12 dnia naszego pobytu.Zejście do morza przez bardzo ruchliwą, nieoznakowaną , krętą drogą, a potem dość stromym wąwozem w dół,po którym co kilka dni płynęły ścieki z pobliskiego hotelu do morza, właśnie do tego miejsca w którym się kąpaliśmy.
Cisza, natura i spokój. Idealne miejsce na relaks i wyciszenie. Morze i fajna plaża jest dość blisko. Mi się wszystko podobało. Luksusu nie ma, ale cena też odpowiednia. Jedzenie dobre, ale mogłoby być trochę więcej do wyboru.
Piękny sosnowy las, cisza, do plaży jest 4 minuty spacerkiem. Dość blisko do fajnego miasta Kalithea :) Ekonomiczny nieduży hotel. Na terenie hotelu jest niewielki basen. Bardzo pomocny i miły personel. Daję hotelu mocną 4.
Skandal i tragedia! Można śmiało polecić największemu wrogowi!
Jesli nie chcecie zmarnować wakacji i urlopu to wybierzcie jakikolwiek innych hotel tylko nie ten. To skandal. Nam sprzedała go Itaka. Teraz dochodzimy swoich praw w sądzie. Dwa tygodnie ponizej standardu jaki zapewniał nam organizator. Koszmar. Hotel tylko dla Polaków i Rosjan. Żaden inny europejczyk nie pozwoliłby sobie na takie traktowanie. To był nasz pierwszy pobyt w Grecji i mam obecnie dość. Musi trochę wody w rzece upłynąć zanim tam wrócę. Odradzam pod każdym względem ten hotel.
ogólny brud, higiena to obce pojęcie
mogło być lepiej, ale jeżeli jest to jedyny urlop w ciągu roku trzeba patrzeć na wszystko z optymizmem i nie marudzić że obsługa to rosjanie (to też ludzie), że jedzenie nie dobre, że za gorąco ect. dlatego jeżeli ktoś kupił tą ofertę w przedziale cenowym 1600-1800 nie ma prawa co narzekać a na przyszłość dołożyć z pięć stówek i pojechać do 4 lub 5 gwiazdkowego hotelu.
Wszechobecny brud i smród.Obsługa niechlujna często pijana albo skacowana.Brakowało właściwie wszystkiego przy opcji all .Absolutnie nie dla osób starszych i dzieci.
hotel prowadzony prze Rosjan. Muzyka Grecka na żywo (która miała być raz w tygodniu) okazała się muzyką rosyjską z magnetofonu. Naczynia i sztućce z zaciekami po wodzie. Brak klimatyzacji w miejscu spożywania posiłków. Serwowane napoje (w all inclusive) to marnej jakości płyny. Po prostu szkoda więcej pisać o tym hotelu. NIE WARTO Z NIEGO KORZYSTAĆ !!!!!!
Nie polecam tego hotelu. Odległość do plaży jest dość spora, przechodzi sie przez bardzo ruchliwą ulicę gdzie często dochodzi do wypadków. Jedzenie średnie.
Hotel z turystami polskimi i rosyjskimi. Niby położony w cichym, spokojnym miejscu tylko wszystko to psuje główna droga, na której jest bardzo duże natężenie ruchu drogowego. Ponadto hotel nie jest przystosowany dla dzieci i osób niepełnosprawnych. Jedzenie monotonne, co nie zjesz dziś zjesz jutro w innej postaci.
Nie ma gdzie spacerować, dojście do plaży przez ruchliwą ulicę lub mikro tunel - najczęściej zalany, dość strome zejśćie.
Obsługa hotelowa: Spiro barman -świetny gość, pozostali do bani.
W pełni zgadam się z opinią poprzedniczki. Nie polecam dla rodzin z dziećmi. Drugi raz tam nie pojedziemy.
Jeśli nie chcecie zmarnować wakacji i urlopu to wybierzcie jakikolwiek inny hotel, tylko nie ten. To skandal. Nam sprzedała go Itaka. Teraz dochodzimy swoich praw w sądzie. Dwa tygodnie poniżej standardu jaki zapewniał nam organizator. Koszmar. Hotel tylko dla Polaków i Rosjan. Żaden inny europejczyk nie pozwoliłby sobie na takie traktowanie. To był nasz pierwszy pobyt w Grecji i mam obecnie dość. Musi trochę wody w rzece upłynąć zanim tam wrócę. Odradzam pod każdym względem ten hotel.