Forest Park

Słaby

wszystko dla Rosjan, ogólna niemożność załatwienia czegokolwiek

BARDZO BARDZO SłABY HOTEL- ogólnie szkoda pieniędzy. kto był w ostatnim czasie to wie, że nawet przy opcji ALL brakowało jedzenia i picia. żenada!!! NIE POLECAM

obsługa hotelowa - przypadkowa- młodzi ludzie niechlujnie ubrani,w strojach codziennych, przede wszystkim Rosjanie.Brak podstawowych zasad higieny w "stołówce"- brudne, polepione obrusy, niedokładnie umyte talerze i sztućce,brudne szklanki i kieliszki do wina.W pokojach stada mrówek,pościel zmieniono dopiero 12 dnia naszego pobytu.Zejście do morza przez bardzo ruchliwą, nieoznakowaną , krętą drogą, a potem dość stromym wąwozem w dół,po którym co kilka dni płynęły ścieki z pobliskiego hotelu do morza, właśnie do tego miejsca w którym się kąpaliśmy.

Cisza, natura i spokój. Idealne miejsce na relaks i wyciszenie. Morze i fajna plaża jest dość blisko. Mi się wszystko podobało. Luksusu nie ma, ale cena też odpowiednia. Jedzenie dobre, ale mogłoby być trochę więcej do wyboru.

Piękny sosnowy las, cisza, do plaży jest 4 minuty spacerkiem. Dość blisko do fajnego miasta Kalithea :) Ekonomiczny nieduży hotel. Na terenie hotelu jest niewielki basen. Bardzo pomocny i miły personel. Daję hotelu mocną 4.

Nazwa  Forest Park
Miejsce  Grecja / Chalkidiki / Kriopigi
Udogodnienia  basen odkryty

Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą

Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą

Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos

Słaby

3.7
3.5
4.9
3.8

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

wszystko dla Rosjan, ogólna niemożność załatwienia czegokolwiek

Pobyt - Lipiec 2019

Pobyt - Lipiec 2019

MANSIU MAN

Pobyt - Czerwiec 2008

Skandal i tragedia! Można śmiało polecić największemu wrogowi!

2.2
Aska

Pobyt - Kwiecień 2008

Jesli nie chcecie zmarnować wakacji i urlopu to wybierzcie jakikolwiek innych hotel tylko nie ten. To skandal. Nam sprzedała go Itaka. Teraz dochodzimy swoich praw w sądzie. Dwa tygodnie ponizej standardu jaki zapewniał nam organizator. Koszmar. Hotel tylko dla Polaków i Rosjan. Żaden inny europejczyk nie pozwoliłby sobie na takie traktowanie. To był nasz pierwszy pobyt w Grecji i mam obecnie dość. Musi trochę wody w rzece upłynąć zanim tam wrócę. Odradzam pod każdym względem ten hotel.

2.4
pp

Pobyt - Lipiec 2007

ogólny brud, higiena to obce pojęcie

joker

Pobyt - Czerwiec 2007

mogło być lepiej, ale jeżeli jest to jedyny urlop w ciągu roku trzeba patrzeć na wszystko z optymizmem i nie marudzić że obsługa to rosjanie (to też ludzie), że jedzenie nie dobre, że za gorąco ect. dlatego jeżeli ktoś kupił tą ofertę w przedziale cenowym 1600-1800 nie ma prawa co narzekać a na przyszłość dołożyć z pięć stówek i pojechać do 4 lub 5 gwiazdkowego hotelu.

2.8
małgorzata

Pobyt - Czerwiec 2007

Wszechobecny brud i smród.Obsługa niechlujna często pijana albo skacowana.Brakowało właściwie wszystkiego przy opcji all .Absolutnie nie dla osób starszych i dzieci.

brycho

Pobyt - Maj 2007

hotel prowadzony prze Rosjan. Muzyka Grecka na żywo (która miała być raz w tygodniu) okazała się muzyką rosyjską z magnetofonu. Naczynia i sztućce z zaciekami po wodzie. Brak klimatyzacji w miejscu spożywania posiłków. Serwowane napoje (w all inclusive) to marnej jakości płyny. Po prostu szkoda więcej pisać o tym hotelu. NIE WARTO Z NIEGO KORZYSTAĆ !!!!!!

Edyta

Pobyt - Maj 2007

Nie polecam tego hotelu. Odległość do plaży jest dość spora, przechodzi sie przez bardzo ruchliwą ulicę gdzie często dochodzi do wypadków. Jedzenie średnie.

Pobyt - Kwiecień 2007

Hotel z turystami polskimi i rosyjskimi. Niby położony w cichym, spokojnym miejscu tylko wszystko to psuje główna droga, na której jest bardzo duże natężenie ruchu drogowego. Ponadto hotel nie jest przystosowany dla dzieci i osób niepełnosprawnych. Jedzenie monotonne, co nie zjesz dziś zjesz jutro w innej postaci.
Nie ma gdzie spacerować, dojście do plaży przez ruchliwą ulicę lub mikro tunel - najczęściej zalany, dość strome zejśćie.
Obsługa hotelowa: Spiro barman -świetny gość, pozostali do bani.

Bozena

Pobyt - Kwiecień 2007

W pełni zgadam się z opinią poprzedniczki. Nie polecam dla rodzin z dziećmi. Drugi raz tam nie pojedziemy.

Pobyt - Kwiecień 2007

Jeśli nie chcecie zmarnować wakacji i urlopu to wybierzcie jakikolwiek inny hotel, tylko nie ten. To skandal. Nam sprzedała go Itaka. Teraz dochodzimy swoich praw w sądzie. Dwa tygodnie poniżej standardu jaki zapewniał nam organizator. Koszmar. Hotel tylko dla Polaków i Rosjan. Żaden inny europejczyk nie pozwoliłby sobie na takie traktowanie. To był nasz pierwszy pobyt w Grecji i mam obecnie dość. Musi trochę wody w rzece upłynąć zanim tam wrócę. Odradzam pod każdym względem ten hotel.

Forest Park