Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik dla dzieci, plac zabaw.
Tylko 200 m do publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 4 km od centrum Golem, najbliższe sklepy ok. 50 m od hotelu.
Krótki transfer z lotniska - tylko 40 km od portu lotniczego w Tiranie.
Hotel już dość stary wymaga remontu, ale ogólny odbiór pozytywny
Dobre jedzenie alkohol miła obsługa mało gości dostępne leżaki bar na plaży
Wymaga remontu Mały pokój Mały wybór jedzenia Brak animacji dla dzieci
Hotel bardzo ładny, panie pokojowe nie sprzątają pokoju tylko wymieniają ręczniki i pościel i dokładają papier toaletowy. Wieczorem nie można korzystać z basenu ponieważ przyjeżdzają ludzie z zewnątrz i jedzą wystawne kolacje dookoła basenu. Basen w drugim sąsiednim hotelu wewnątrz tylko do godz 22. Na posiłki trzeba chodzić do hotelu sąsiadującego obok. Brakowało mi surowych warzyw do śniadania czy obiadu. Jadłam pomidory oliwki i ogórki. Na kolacji twarde pieczywo chyba ze śniadania. W pokoju w ostatni dzień znaleźliśmy karalucha za którym mąż biegał do północy żeby go ubić. Karaluch był wielkości palca u ręki. Przy plaży tylko woda albo słodkie rozwodnione napoje, nie można wziąć cieplej herbaty ani cappuccino. Napoje w plastikowych kubkach. Po kilku dniach pobytu wraz z mężem i synkiem przeszliśmy zatrucie pokarmowe, ja z wysoką gorączką a synek z całonocnymi wymiotami i biegunką. Po zatruciu pokarmowym chciałam zjeść chociaż świeżą zwykłą bułkę na kolacji, wyszłam niestety głodna. Po zatruciu nie było możliwości napicia się na plaży zwykłej gorącej herbaty, chyba ze za opłatą. Miałam wykupioną usługę All inclusiv Premium w 5 gwiazdkowym hotelu, który zaprasza gości na posiłki do innego hotelu obok w gorszym standardzie, podczas gdy na dole naszego hotelu była piękna elegancka restauracja z ładnymi nakryciami, ale tylko płatna. Na 5 gwiazdek spodziewaliśmy się czegoś lepszego a opcja All inclusive Premium to jakiś żart.
Ładny wygląd na zewnątrz
- jedzenie - stołówka robiąca za restaurację - brak sprzątania pokoi - nie ma możliwości korzystania z basenu wieczorem - brak atrakcji - karaluchy - kawa tylko zwykła czarna, z automatu, niedobra -zatrucie pokarmowe całej rodziny - usługa All Inclusive Premium to jakiś żart -brak możliwości wypicia ciepłego napoju przy plazy
Hotel super.Wszystko było na najwyższym poziomie .Jestem bardzo zadowolony.
Hotel bardzo czysty obsługa bardzo miła
Poza wygodny pokojem reszta bardzo rozczarowuje. Słaby serwis, kiepskie drinki, maleńkie baseny. Na plaży bezpłatne leżaki i parasole ale w weekendy oblegane przez gości z poza hotelu, trudno znaleźć miejsce. Raczej całość max. 3 gwiazdki. Muzyka znad dwóch basenów dudniąca do pierwszej rano !!! Zapomnij o śnie. Oferta dla niewymagających. Nie polecam.
Wygodny pokój ... na który po całonocnej podróży i dotarciu do hotelu o 6 rano kazano nam czekać do 14 !!!
Kiepski serwis, posiłki serwowane w sąsiednim hotelu, obsługa ma po 16 lat. Brak nadzoru nad tym co dzieje się w hotelu. Żadnedo dress kodu, ludzie często wchodzący na posiłek prosto z plaży. Brak zastawy i sztućców. Wszędzie smród papierosów. Obsługa klientów z opaskami all za karę. Klient z ulicy obsługiwany z pierwszeństwem. Napoje prawie niepijalne, brak wody do picia - dają po przyjeździe butelkę żeby sobie nalewać z dystrybutora. Sprzątanie pokoju tylko pobieżnie. W okolicy brud i smród.
Hotel bardzo ładny. Pokoje codziennie sprzątane. Miła obsługa.
Czystość, lokalizacja.
Hotel bardzo ładny. Pokoje duże i codziennie sprzątane.
Bardzo miła obsługa.
W porównaniu do miejscowej infrastruktury wokół hotel wart polecenia... ale do 5 gwiazdek mu brakuje (pewnego dnia w naszym pokoju zaczęła przeciekać umywalka - nikt się nie pojawił aż do końca naszego urlopu, jednak świeże ręcznik, żeby zatamować wodę, dostawaliśmy na bieżąco :) Głośna muzyka na żywo nad basem codziennie 20:30-24 może przeszkadzać osobom, które wcześnie chodzą spać. Restauracja jest na miejscu, ale wyżywienie w pakiecie ALL INCLUSIVE jest serwowane w budynku (hotelu) obok.
1: BASEN: niewielki, ale czysty i z bardzo dobrą obsługą na barze. BUDYNEK: relatywnie nowy i zadbany . 2: OBSŁUGA: raczej uczynna, ale czasami w sposób wschodni (np na pytanie o ręczniki, zamiast je podać, kierują cię do miejsca gdzie masz ich poszukać)
1. KUCHNIA: niestety mięso w tym hotelu jest niejadalne (niezależnie czy kurczak czy wołowina, czy cielęcina). Albo niedogotowane, albo przegotowane, albo surowe w środku, albo twarde, że nie da się nożem pokroić. Jedzenie mało urozmaicone, co drugi dzień te same dania; często brak gorącej wody na herbatę (skończyła się;) ), dwa ekspresy do kawy, z czego jeden ciągle zepsuty, więc zrobienie kawy zajmuje kilka/kilkanaście minut 2.LOKALIZACJA: do plaży jest 500 m do przejścia ruchliwą i brudną uli
Hotel położony w spokojnej dzielnicy Durres, oddalony od plaży o około 300 metrów (spacer chodnikiem wzdłuż ulicy). W hotelu standard bardzo wysoki, nieodbiegający od 5*. Codziennie wieczorem przy basenie muzyka na żywo, codziennie inny zespół. Jeśli komuś nie pasuje, można przejść 50 metrów do siostrzanego hotelu gdzie gra inny zespół. Jedzenie jest monotonne ale każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna - nie spotkaliśmy się z jakimś nieprzyjemnym zachowaniem a pokój był sprzątany codziennie i bardzo dokładnie. Drinki w barze jak to na AL - niezbyt wymagające (raczej wódka+cola) ale znośne. Alkohole lane ze szklanych butelek ale pomimo że "Importowane" to niezbyt wysokiej jakości (polska wódka 1906). Bar przy basenie zamyka się o godzinie 18:00 i potem jest tylko płatny.
Czystość, przyjazna obsługa, muzyka na żywo codziennie przy basenie. Bliska odległość od sklepów, restauracji i morza.
Jedzenie w ramach AllInclusive jest dosyć monotonne ale każdy z gości powinien znaleźć coś dla siebie.
Nie wiem kto pisze te pochlebne opinie o tym hotelu, chyba ktoś kto ma naprawdę niewielkie wymagania. Pokoje owszem są bardzo ładne ale nie przyjeżdża się żeby siedzieć w pokoju. Śniadania też są bardzo smaczne. Wszędzie naokoło są budowy i hałas, tuż przy basenie za siatką jeżdżą koparki itp. naokoło miejscowość to brud, smród i ubóstwo. Bary i restauracje są nieczynne więc praktycznie nie ma gdzie zjeść- no oczywiście tylko w restauracji hotelowej. Bankomaty zazwyczaj nie działają. Pokoje są w większości na basen gdzie wieczorem ktoś wyje a nie śpiewa do 23. Ogród to pomyłka ..........kilka drzew to nie ogród. Pan na recepcji zero pomocy, zero gościnności. Ma pełne obłożenie i wszystko w nosie. Pokoju praktycznie nie można zmienić, wyjechać wcześniej też nie tzn można ale masz zapłacić całość zgłaszając to tydzień wcześniej ( pomimo że mają rzekomo obłożenie ). Z Panem z recepcji nie ma żadnej dalszej rozmowy. Zmarnowane pieniądze i zmarnowane wakacje. Przestrzegam z całego serca. Jechaliśmy samochodem wiele godzin z Polski i jesteśmy bardzo rozczarowani.
Ładny i czysty pokój
Wszędzie naokoło budowa i hałas. Ogólnie wszędzie beton. Naokoło brud i bieda.
hotel na piątkę w hotelu bardzo czysto pościel co drugi dzień zmieniana ręcznik każdego dnia bardzo miła obsługa i pomocna jedzenie trochę monotonne ale duży wybór ,stół słodki rewelka ,żadnych zastrzeżeń polecam Ilona
urok tego hotelu taki z klasą
nie mam zastrzeżeń
Hotel nie dla każdego. Głównie dla osób po rocznicy ślubu lub dla romantyków. Nie można zarzucić hotelowi braku czegokolwiek poza atrakcjami dla dzieci.
+ wysoki standard + ładny wystrój + dbają o czystość + idealny dla par
Brak.
(Flower Garden) Hotel bardziej przytulny niż Flower & Spa. Usługi jakie hotel oferuje dla wyciszenia duszy i ciała są typowym musi have w trakcie pobytu. Jedne z najlepszych SPA jakie hotele mogą zaoferować w Durres.
+ bardzo wysoki standard + dbają o czystość + niesamowite spa dla klientów Flower Garden i sąsiedniego Flower & Spa + idealny pod wypoczynek
brak - świetny hotel.
Polecam hotel. Bardzo czysto, pokoje piękne i duże. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Jeśli ktoś nie jest zadowolony to znaczy, ze przed wyjazdem nie zainteresował się kultura albańska. Obsługa na plaży rewelacyjna. Bar super i plaża super. Pobyt bardzo udany.
Bardzo czysty, zadbany, blisko przystanek autobusowy, blisko sklepy, miła obsługa.
Jak dla nas ciut za głośna muzyka wieczorem, bo troszkę nie w naszym guście. Ale jak ktoś lubi taka muzykę to super i wad brak.
Spędziliśmy z mężem tydzień w tym bardzo fajnym hotelu. Jest to hotel, restauracji którego jest najbardziej znana w okolicy Durres oraz Golem. Kuchna jest urozmaicona, jedzenie - pychota, a drinki bardzo bobre . W weekend tutaj przyjeżdzają najbogatszi Albańczycy na kolację czy obiad. takze jest bardzo ładnie. Serwis i obsługa też rewelacja - kelnerzy znali parę swół po polsku, oraz nauczyli nas pare słów po albańsku. Atmosfera bardzo miła, przyjażna i wesoła, wieczorem włączają muzykę w tłe, takze można sobie posiedziec dłużej przy winie lub kolacji. Pod koniec naszego pobytu już tak żeśmy się zaprzyjażnili, że odprowadzili nas aż do autobusu :) Pokoje czystę i przyjemne, codzienne sprzątana, cicho działająca klimatyzacja. Obsługa w barze przy plaży też była bardzo pomocna i wesoła. Prosiliśmy coś wyjątkowego i zawsze dostawaliśmy jakiegoś oryginalnego drinka. także hotel FLOWER&SPA polecam z czystym sercem! Napewno tutaj wrócimy Jedynym minusem naszych wakacji było to, że jechaliśmy z ITAKĄ - zamówiliśmy wycieczkę do Ochrydy za 50 Euro za każdego. Nie dość tego, że nikt nie uprzedził, że jechać trzeba ok.3,5 godz, to jeszcze w autobusie siedzieliśmy praktycznie na kolanach u osób z innych hoteli, Oczywiście tylko z 10 osób na cały autocar mieli maseczki. Dla mnie jest niezrozumiałe jak w czasie COVIDu można było wysyłac 52 (!) osoby w jednym autokarze na wycieczkę, która zajmuje około 3,5 godz w jedną stronę. Hitem tej wycieczki była przewodnicząca, która non-stop narzekała, że jej boli gargło i że ona ma jutro jeszcze jeden rejs. Ala najgorsze z jej strony było to, że kiedy zbierała dodatkowo pieniądze na wstępy do Ochrydzskich świątyn, pozwoliła sobie nie brać kasy od \\\\\\\"czwórki buraków\\\\\\\", którzy nie chcieli płacic (dosłownie drobne pieniądze 10 euro). Mimo tego Pani przewodnicząca wycieczki nie zwróciła im uwagi, że nie mogą wchodzić do objektów UNESCO, za które płacili inni. Czyli po prostu nie zależało jej na pieniądzach z czego moje podejrzenie, że po prosto wszystkie dodatkowe opłaty zabrała sobie. 480 Euro to juz jednak cos, dla czego kucic się o 40 euro. Takze uprzedzam od tych naciąganych wycieciek ITAKI.
rewelacyjne jedzenie i drinki super obsługa (recepcja i kelnerzy bardzo przyjazni) przepiękna atmosfera przy basenie wieczorem piękne czyste i codziennie sprzątane pokoje przyjemna plaza
nie czesto sprzątana łazienka na plaży
Dobry hotel dla osób, które chcą przede wszystkim wypoczynku. Przemiła obsługa - nigdzie indziej nie spotkałam bardziej życzliwej, przepadająca szczególnie za dziećmi, jedzenie w porządku. Basen przy hotelu czysty, idealne miejsce do leniuchowania na leżaku. Nieco mniej czysta plaża, woda w morzu zanieczyszczona, za to bardzo ładny bar na plaży. Po kolacji zazwyczaj śpiewa na żywo bardzo utalentowana pani - miło było posłuchać. Hotel jest bez zarzutu, czepiać się można okolicy - jest gdzie pospacerować i zjeść, ale śmieci na ulicach szpecą widoki. By coś zwiedzić, też trzeba wybrać się gdzieś dalej.
Ładne pokoje, czysto, bardzo miła i życzliwa obsługa, przyzwoite jedzenie, obiekt bez zarzutu
Położenie mogliby być lepsze - okolica hotelu jest ok, ale sąsiednie ulice zaśmiecone. By coś zwiedzić, trzeba wybrać się gdzieś dalej
Przyjazd w nocy, brak posilku lub napoju, chamski rezydent. Mile Panie na lotnisku, mila obsluga hotelu. Odpadające gniazdka, brak poscieli na dostawce, popsuty sejf i 7 dni nikt nie mogl go naprawic, lodowka pusta, bez zadnego minibarku. Lokalne napoje alkoholowe tj piwo, brandy podlej jakosci i cos tam jeszcze. Dla dzieci zero atrakcji, zadnych animacji. O drinkach z parasolkami zapomnijcie. Najgorsze, ze Itaka blokuje wystawienie naszej opinii od Podziel się swoimi wrażeniami z podróży! Twoja opinia do nas wpłynęła w dniu 19/07/2019 i zostala zablokowana:). Wrzuca ja po wakacjach pewnie. Ogolnie slabe to jest...
Jedzenie monotonne, brudno, 5* chyba szef itaki nadał w przypływie słabości
Definitely the best holiday! Although Albania is a very poor country, we have had an unforgettable experience-rich week. Thank you for the perfect service, nice, always smiling, friendly and helpful staff, delicious food, beautiful and cozy environment and last but not least for all the moments full of smiles with waiters and waitresses in the hotel restaurant. Also the beach is very nice and the people at the bar always very helpful. I can definitely recommend your hotel. Lookin\' forward to see you next year!
Polecam gorąco przepiękny hotel z mnóstwem żywych kwiatów. Smaczne jedzenie. Muzyka na żywo. Genialna obsługa życzliwa i pomocna. Hotel blisko plaży gdzie ma swój bar do dyspozycji łącznie z plażą i lezakami za free. Pokoje sprzątanie codziennie z wymianą ręczników i pościeli. Byłam z całą rodziną i bawiliśmy się cudownie ????
Piękne kwiaty wszędzie, obsługa i czystość .
Nie zauważyłam
opinie (szczegolnie negatywne) pokrywaja sie z rzeczywistoscia. Czy Itaka je czyta? Odpowiedzialny zespol za organizowanie hotelu ma duze mozliwosci i wiele wymagac od wlasciciela. Opinie zostaly umieszczone na poczatku sezonu, my bylismy ostatnimi goscmi i niestety nic nie zotalo poprawione
hotel bardzo ladny, pokoje naprawde wysokiej klasy
zle wyzywienie, nie radze probowac wino, to kpina ze cos takiego serwowane jest w 5* hotelu (ocet jablkowy bedzie chociaz zdrowszy), materace na plazy w fatalnym stanie. Szczeze odradzam urlop w Albanii
Osoba , która oceniła ten hotel na 5 gwiazdek miała chyba nieodpowiednie kwalifikacje .Jedynie hotel jako budynek - wystruj oceniam bardzo dobrze , poza tym same minusy ; jedzenie bardzo marne ilościowo i jakościowo , basen mikronowy , goście z zewnątrz traktowani po królewsku , wczasowicze po macoszemu , nikt z obsługi nie mówi po polsku mimo iż hotel ma wyłączność Itaki i są w nim sami Polacy Brak wody w pokoju , automat z pseudo kawą i sokami wyłączany od godziny 14 do 19 .Ciągły brak wody w baniaku, kubków , sztuććy , talerzy .Plaża 500m od hotelu i tu jest jazda , czułam sie nie jak na plaży ale jak na śmietniku , brak toalety brak prysznica o barze też zapomnijcie .Hotel zasługuje na 3 gwiazdki max .i o połowę mniejszą cene za pobyt .arogancja właściciela , bardzo mała powierzchnia wokól hotelu , zakaz puszczania polskiej muzyki , zakaz tańców wieczornych , dostęp do restauracji hotelowej dla tubylców .Porażka .
piekny budynek i pokoje , nic poza tym
arogancja właściciela , bardzo mała powierzchnia wokól hotelu , zakaz puszczania polskiej muzyki , dostęp do restauracji hotelowej dla tubylców