Flegra Palace

Hotel czysty, piękna zieleń, przyjemne SPA, obsługa przemiła i bardzo pomocna. Hotel polecam, miejscowość mała, ale sympatyczna, miejscowi przyjaźni. Pobyt wspominam z uśmiechem na twarzy.

Hotel bardzo ładny, mały i komfortowy pokój, ładny widok z balkonu. Obsługa również na plus. Minusy które mogę uwzględnić to: zimno w pokoju, natomiast jest klimatyzacja dzięki której można to zmienić; pierwszego dnia zimna woda w łazience, później już było okej; nieszczelne okna i drzwi, strasznie słychać hałas i w szczególności auta, ponieważ mieliśmy pokój od strony ulicy; woda w basenie zimna. Poza tymi małostkami wyjazd uważam za udany. :)

Byłam w tym hotelu od 16 do 22.06 tego roku w podróży poślubnej.
na początku było naprawdę rewelacyjnie, wrażenie zrobił hotel, basen, wszystko czyste (hotel Flegra jest po remoncie). Wykupiliśmy sobie na miejscu all inclusive także dodatkowo obiad, napoje i alkohol darmowy do 23.
Niestety 3 dni przed wyjazdem hotel był już pełen i wtedy zaczęły się kłopoty. Okazało się, że pracownicy zupełnie sobie radzą z taką ilością gości. Na początku było bardzo dobre jedzonko, a kiedy już zrobiła się "masówka" żarcie było jakby dwudniowe, ciągle to samo na śniadanie, obiad i kolacje. Trochę lipa. Sprzątaczki nie nadążały ze sprzątaniem pokoi, a jak wiadomo w Grecji papier toaletowy wrzuca się do kosza a nie do wc, także nie było za ciekawie. Podobnie kelnerki, było ich za mało do obsługi wszystkich gości, był jeden barman na cały hotel także wieczorem jak zbliżała się 23 to był po prostu dramat.
Strasznie niemiłą osobą jest Maria, która pracuje w restauracji, naprawdę straszna, ma gości gdzieś i nie wstydzi się tego okazywać.
Podobnie właściciel i jeszcze jeden koleś, który ma wąsy, on też jest straszny.
Pozostali ludzie naprawdę super, szczególnie barmani i kelnerki, ale nie wiem czy będą tam, gdyż w dniu naszego wyjazdu planowali odejść, także hotel ma ogromny problem gdy jest dużo gości.
Generalnie powinno się powiedziec co mnie to obchodzi, płacę - wymagam, także jak ktoś się tam wybiera to polecam przed sezonem, bo pierwsze dni były naprawdę super, zero ludzi w basenie, żarcie wyszukane. W sezonie już nie bardzo
i jak ktoś będzie proszę pozdrowić Marię :))

Hotel poza sezonem radzi sobie świetnie, gdyż jest mniejsza liczba gości, niestety w sezonie jest z tym problem i jesteś obsługiwany z wielką łaską przez niektórych pracujących tam ludzi np. Maria. Szefostwo hotelu też jest do wymiany, pod koniec pobytu wprowadziło niezdrowy klimat w hotelu na czym oprócz turystów ucierpiała ta miła część obsługi. Hotel sam w sobie pieknie odnowiony, polecam opcję all inklusive jeśli ktoś lubi sączyć wieczorem drinki.

Miła obsługa , pokoje czyste, dobre śniadania. Blisko do morza jakieś 5 minut piechotką.

Nazwa  Flegra Palace
Miejsce  Grecja / Chalkidiki / Pefkochori
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, windsurfing, rowery, golf, parking

Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą

Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą

Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Arletta

Zalety

Kameralny klimat, przemiła obsługa, zadbana roślinność i bardzo grzeczne , słodkie kotki w tle.

Wady

Nie znalazłam

Oliwia

Zalety

Super obsługa; ładny widok z balkonu :)

Wady

Zimna woda w basenie; mały wybór jedzenia, codziennie to samo; nieszczelne drzwi i okna przez co jest głośno.

agnieszka

Byłam w tym hotelu od 16 do 22.06 tego roku w podróży poślubnej.
Podobnie właściciel i jeszcze jeden koleś, który ma wąsy, on też jest straszny.
i jak ktoś będzie proszę pozdrowić Marię :))

Groch

Marta Woźnica

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Wady

brak wad

ana

Pobyt - Maj 2008

Hotel na uboczu, z dala od hałaśliwej miejscowości, bardzo dobry dla osób pragnących spokoju i wyciszenia. Hotel po remoncie, nowocześnie urządzony. W porównaniu z innymi greckimi hotelami, w których byłam bardzo dobra i urozmaicona kuchnia.

Flegra Palace