Flamingo Grand Hotel & Spa

Hotel dość stary , widocznie nadszarpnięty zębem czasu. Obsluga hotelowa oraz restauracyjna bardzo miła i uczynna. Jedzenie bardzo dobre i w ogromnych ilościach. Baseny raczej czyste , leżaki przy basenie bezpłatne i w dostatecznych ilościach. Dojście do morza przez inny hotel , bliziutko. Przy plaży mnóstwo leżaków ( na jeden pokój 2 leżaki i parasolka ) kolejny lezak 7 Lew. Słabe rozwiązanie ponieważ za dzieci płaciłam taką samą sumę jak za dorosłych a pomimo ogromnej ilości wolnych leżaków nie pozwolono nam z nich skazystac bezpłatnie. Wczasy były opłacone od 16 do 24 sierpnia. Do hotelu dotarliśmy 17. 08. O godz. 2 w nocy . Niestety 23. 08. O godz. 10.00 byliśmy już wymeldowani beż możliwości przeczekania do wylotu. Wylot był o 00.05 więc nie było innego wyjścia tylko musieliśmy zapłacić kolejną dobę hotelowa. Pani w recepcji nie ugiętą pomimo iż byliśmy z małymi dziećmi.

Hotel w zupełności spełnił nasze oczekiwania, pokoje przestronne z aneksem kuchennym i kapsulłkowym ekspresem do kawy, dostępny również czajnik elektryczny, ręczniki szlafroki i wszelkie kosmetyki potrzebne na pobyt oczywiście hotelowe, pokoje czyste, codzienne sprzątanie i wymieniane ręczniki basen zewnętrzny ok choć w niektórych miejscach widać już konieczność remontu, posiłki również dobre i o ile na śniadania zawsze to samo ale jest taki wybór że codziennie można zjeść coś innego o tyle obiady zróżnicowane, zawsze dwie zupy do wyboru i spory wachlarz drugiego dania, wróciliśmy zadowoleni zarówno my jak i dzieci, zrelaksowani i uśmiechnięci. Byliśmy tylko tydzień więc nie mieliśmy czasu na wycieczki fakultatywne ale dla chętnych oczywiście jest taka możliwość

piękna okolica, plaża, super hotel, wspaniałe jedzenie.... ogólnie super

Hotel położony w cichej spokojnej okolicy w centrum Albeny. Piękny duży hotel z przestronnymi jasnymi pokojami z widokiem na baseny. Wieczorem podświetlona okolica. Flamingo Grand jest tuż obok pięknej piaszczystej plaży z płytkim zejściem do morza. Hotel ceni się bardzo dobrym zdrowym jedzeniem, które zachwyca. Bardzo duży wybór jedzenia. Polecam ludziom ceniącym spokój oraz dla rodzin z dziećmi.

Piękny hotel, oczywiście pokoje im wyżej tym lepszy widok. 5 minut spacerkiem do pięknej hotelowej plaży, gdzie nigdy nie brakowało leżaków i parasoli. W czasie pobytu zachorowały nam dzieci i dużym plusem okazała się przychodnia i apteka po drugiej stronie ulicy . Obsługa zawsze miła i uśmiechnięta. Zdecydowane polecam :)

Kod hotelu HOT20965
Nazwa  Flamingo Grand Hotel & Spa
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Albena
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, golf

W lobby bezpłatny dostęp do internetu (wi-fi)

Basen o lagunowym kształcie z tarasem słonecznym i brodzikiem dla dzieci

6.5

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Zalety

Baseny, wyżywienie.

Agata

Zalety

Duże pokoje, akcesoria potrzebne do przyrządzenia swojego posiłku, przy dzieciach to ważne, czajnik mikrofalówka, ekspres, lodówka, wygodne łóżka, w łazience zarówno prysznic jak i wanna

Wady

Są miejsca które wymagają remontu głównie przy basenie

Katarina

Pobyt - Sierpień 2019

piękna okolica, plaża, super hotel, wspaniałe jedzenie.... ogólnie super

Zalety

położenie baseny jedzenie

Wady

zimna woda w basenach zwłaszcza tym ze zjeżdżalniami dla dzieci naprawdę lodowata

Magdalena

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Hotel położony blisko przepięknej piaszczystej plaży. Duże przestronne pokoje, Bardzo dobre jedzenie

Wady

W niektórych łazienkach jest dziwny zapach. Brak zjeżdżalni

Agata

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

położenie, prywatna plaża, pyszne posiłki, czystość, wielkość i wyposażenie pokoi, bliskość przychodni i apteki,

Wady

brak porządnej sali zabaw dla dzieci w razie niepogody ( niestety zdarzyła nam się w czasie 2 tygodniowego pobytu )

mac

Pobyt - Czerwiec 2015

Udany wyjazd po części zależy od animatorów i obsługi hotelowej, co w tym hotelu stało na najwyższym poziomie. Niezwykle uprzejma kadra. Poza tym nie było problemu z przyrządzeniem deserów czy dań bezglutenowych (bułki czy chleb były przygotowywane specjalnie dla tych osób, które o to poprosiły) Za to 100 punktów!

Zalety

- dieta bezglutenowa na życzenie - super pokoje z aneksem kuchennym - świetne baseny - animacje prowadzone przez przemiły bułgarski personel - dodatkowe animacje (bardzo kreatywne) prowadzone przez personel skandynawski - bardzo ładna plaża 5 minut drogi

Wady

- może trochę mało atrakcji dla dorosłych, ale dzieci to wystarczająca \"atrakcja\" :)

Flamingo Grand Hotel & Spa