Hotel przy samej plaży, bardzo dobre śniadania i obiadokolacje, codziennie inne, do kolacji lody, ciasta, owoce, wino białe, czerwone, piwo, co kto lubi...Hotel w centrum gwarnego SB - przy promenadzie, a jednak cicho, spokojnie. Byłem w tym hotelu w zeszłym roku. Od zeszłego roku pięknie wyremontowane pokoje. Pokoje sprzątane codziennie. Wielkie dzięki dla masażystki, świetna dziewczyna i świetnie masuje, polecam.
Super hotel. Przed hotelem baseny dla dzieci i dorosłych z leżakami i barem.Duży czysty, pokój, duży balkon . Jedzenie bardzo dobre, ciepłe, urozmaicone , dużo wszystkiego każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża dosłownie 50 m od hotelu, szeroka, piaszczysta. Hotel w samym centrum Słonecznego Brzegu.Gorąco polecam wszystkim .
Recepcjonista-facet(najwyższy ze wszystkich) ciągle zajęty swoim telefonem, mało kontaktowy, ubiór nie mający nic wspólnego z wizytówką hotelu, raczej na mecz.
Hotel czysty i kameralny obsługa miła jedzenie urozmaicone do plazy dzieli go zaledwie kilka kroków
Blisko plazy i promenady
Czysto i funkcjonalnie. Bardzo blisko morza, klubów i deptaku rozmaitości. Jedzenie urozmaicone i pyszne. Obsługa miła.
Kameralnie i cicho jak na miejsce pełne tłumów ludzi i klubów.
Hotel-lata świetności już się powoli kończą, jak większość hoteli w Bułgarii, ale sympatyczna obsługa, czysto. Dobra lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu.
Bardzo blisko do morza, duży basen z leżakami i barem. Hotel nie jest molochem, jak po sąsiedzku hotel Czajka. To mój czwarty hotel w którym mieszkałem w ciągu 5 lat. Najbardziej mi się podobał.
Drobne usterki, ale nie wady
Rok po roku odwiedzamy ten hotel i za każdym razem jest tylko lepiej. Słoneczny Brzeg się rozwija, a niektóre hotele niestety zatrzymały się w czasie. Jednak to nie dotyczy Flamingo Beach (dawnej Avliga Beach) - hotel po każdym sezonie jest nieco modernizowany i widać że ma chęć aspirować o gwiazdkę więcej. Jeździliśmy tutaj jako para (4 razy), a od dwóch lat jako rodzina z dzieckiem i możemy zarekomendować hotel z całego serca. Jest kameralny, ale w Sunny Beach to akurat pozytywna cecha. Wszędzie jest blisko (a zwłaszcza do morza), hotel jest otoczony fajnymi barami/restauracjami/klubami więc to świetna baza wypadowa również dla singli lub paczki znajomych podróżujących w ten rejon. Zdjęcia z pobliskich rozrywek załączone do opinii :) Jest czysto, jedzenie syci i jest smaczne, nigdy nie było problemu z jego jakością. Bar przy basenie to rewelacyjne rozwiązanie, można zamówić świetne drinki lub mrożoną kawę i cieszyć się nimi siedząc na stołkach usytuowanych w basenie. Brodzik dla dzieci jest nieduży i nieco odsunięty od właściwej niecki basenowej - bez zastrzeżeń do co bezpieczeństwa. Restauracja ulokowana wewnątrz i na tarasie, nie ma problemu ze znalezieniem wolnego stolika i co ważne dla rodzin z dziećmi - zaraz obok placu zabaw. Po posiłku rodzice mogą zostać na kawę/wino a dzieciaki są w zasięgu wzroku. Plac zabaw ma atrakcje dla maluchów i starszych dzieci, jest dobrze zabezpieczony. Brak w nim niebezpiecznych/nieosłoniętych elementów. Obsługa jest miła i bardzo pomocna. Mini market zlokalizowany w hotelu jest bardzo dobrze zaopatrzony a ceny przystępne.
Lokalizacja, świetne baza wypadowa na imprezy lub rozrywkę z dziećmi, dobra kuchnia, czyste pokoje. Obsługa miła i pomocna.
Gdyby były jakieś istotne problemy to nie bookowalibyśmy tutaj wczasów już 6 raz :) Jeśli już na siłę musiałbym wskazać jakąś wadę to mogą to być powolne windy, w wysokim sezonie czasami trzeba poczekać na swoją kolej więc często kończyło się to zejściem schodami.
Właśnie wróciliśmy z wakacji z Bułgarii, gdzie przebywaliśmy w hotelu Avliga Beach przez 8 dni. Szczerze polecam ten hotel. Wszystko było w porządku.Obsługa bardzo miła,pokoje czyste, codziennie sprzątane ,zmieniane ręczniki,uzupełniane mydełka,papier itp.Jedzenie świeże,smaczne ,urozmaicone.Połozenie hotelu rewelacyjne,do morza bliziutko,nawet mozna przejść w kostiumie kąpielowym,plac zabaw dla dzieci super,baseny extra.Jesteśmy bardzo zadowoleni .Polecam ten hotel bez dwóch zdań.
Blisko do plaży czyste pokoje smaczne jedzenie
Byliśmy w tym hotelu już piąty raz, w każdym roku jest tylko lepiej. Jest to świetny punkt na mapie Słonecznego Brzegu, niewiele pozostało kameralnych hoteli usytuowanych tak blisko morza.
Lokalizacja to tylko jeden z wielu atutów hotelu, ważne są również zadbane i czyste pokoje oraz urozmaicona (jak na Bułgarskie warunki) kuchnia. Hotel w standardzie serwuje dwa posiłki dziennie, jednak w godzinach lunchu można dodatkowo zamówić dania z karty - ceny bardzo przystępne, porcje solidne i przede wszystkim są to inne dania niż te podczas kolacji. Obsługa hotelowa jest przemiła, a dodatkowe usługi jak np. masaż są w porządku.
Hotel adekwatny do ceny pokoje sprzątane codziennie klimatyzacja sprawna, miła obsługa
Świetna lokalizacja ,blisko promenada i plaża ok.2min wszystko pod ręką 😁
Zasłony w prysznicach
Polecam świetny hotel w przystępnej cenie. W tym roku też tam wracamy. Hotel przy promenadzie i plaży. Prywatne przejście na plażę. Usytuowany w centrum blisko sklepów. Wygląda lepiej niż na zdjęciach posiada nowy piękny plac zabaw i kolorowa fontannę dla dzieci w brodziku. Jedzenie dobre, z głodu nikt nie umrze🤣. Pokoje czysciutkie codziennie sprzątane. My byliśmy z dziećmi. Wakacje uznaje za udane a w sierpniu tam wracamy. Super klimat i bardzo miła obsługa szczególnie dziewczyny na restauracji. Pozdrawiamy.
Obsługa, Położenie, Czystość.
Brak animacji dla dzieci.
To mój któryś z kolei pod rząd wyjazd do Bułgarii i Słonecznego Brzegu- pobyt w tym hotelu nie był zły ale dobry w cale.. opcja HB..gdzie jak przy basenowym barze chciało się usiąść na moment to barman(ka) informowali że trzeba coś u nich kupić żeby móc tam przebywać - przez co ludzie przesiadywali na stołówkowym patio..które było nie daleko jedzenie najbardziej monotonne z wszystkich moich wyjazdów Bułgarskich - a naprawdę nie jestem wybredny :) basen mały ale to mi akurat nie przeszkadzało bo i tak nawet nogi w nim nie zamoczyłem..całe dnie byłem na plaży golasów..która niestety od tego hotelu była bardzo daleko klima mi nie działała..i chociaż obsługa była miła i niby przyjęła zgłoszenie to do końca mojego pobytu tego nie naprawiono.. ale miło mnie zaskoczyli w momencie kiedy chciałem przedłużyć dobę hotelową..dostałem fajną zniżkę..
raczej czysto w pokojach..pokojówki przeganiałem bo były nadgorliwe.. obsługa miła
daleko od mojej plaży golasów okropne monotonne śniadania..po 3 dniach myślałem że zwariuję.. dawno tak często nie stołowałem się poza hotelem będąc w Bułgarii w moim pokoju nie działała klima..
Trzy gwiazdki niby ładnie, ale za wiele niedociągnięć .
Blisko morza .
Wyposażenie z przełomu wieków .
Pobyt uważam za udany. Brak problemów na lotnisku czy w hotelu. Pokoje sprzątanie systematycznie w przyzwoitym standarcie. Śniadania monotonne ale okej. Z obiado-kolacje prawie nie korzystaliśmy. Ogólnie możemy polecić ten hotel osobą nie wymagający.
Usytuowanie hotelu, plac zabaw. Jak na normy bułgarskie posiłki.
Brak animacji dla dzieci. Zimna woda w basenie.
Pobyt w hotelu oceniam dobrze. Czysto, smaczne jedzenie, w pokojach jest klimatyzacja.
Blisko morza, 2 baseny, plac zabaw.
Bardzo dobra lokalizacja. W rozsądnej cenie warto!!
Ogolnie hotel dla niewymagajacych blisko plaza centrum sklepiki .Pokoj dosc przestronny niestety Polacy maja tylko pokoje od strony ulicy .Reczniki wymieniane .Sprzatane.Polecam zakupy w msrkecie Mladost obok hotelu Kuban ceny o polowe tansze niz w sklepikach szczegolnie mineralna i napoje Plaza duza szeroka czysta.
Blisko plazy smaczne posilki napoje piwo wino lody do kolacji
Nie sprzatane stoliki po kazdym gosciu kelnerzy zbieraja tylko talerze a nie myja stolika zostaja resztki po poprzednim wczasowiczu trzeba powiedziec zeby starli stolik to przetra szmatka nie wyglada to higienicznie ogolnie miny maja jakby za kare tam pracowali
Wprawdzie wino oraz piwo dostepne podczas kolacji, jakkolwiek w dowolnej nielimitowanej ilosci bylo jak najknajgorszej nie spotykanej gdzie indziej jakosci. Na przynalezny nam sluchy prowiant, w zamian za niewykorzystana kolacje otrzymalismy na caly powrot do domu dwie suche kromki chleba, oraz po jednym plasterku sera i szynki.
odleglosc do plazy
internet tylko w recepcji telewizja, tylko free programy informacyjne
Byliśmy z rodziną w sierpniu 2019. Hotel adekwatny do ceny, jedyny duży minus to lodowata woda w basenie. Położenie hotelu rewelacyjne. Polecam.
położenie
zimna woda w basenie (18*C) w sierpniu
Wszyscy podkreślają fajne położenie hotelu i to jest prawda. Wszędzie blisko. Hotel skromny ale ma swój urok. Wersja HB wystarczająca. Nikt głodny nie chodzi. Do kolacji piwo i wino,może nie najlepszej jakości,ale jest. Dla chętnych lody. W barze płatne drinki nawet smaczne,zimne i kolorowe.Osobiście miałem problem z paniami sprzątającymi,które jakoś dziwnym trafem omijały nasz pokój . Sam brałem z ich wózków środki czystości i uzupełniałem w łazience. Skoro nie chciały sprzątać to i mi nie przeszkadzał np.naniesiony piasek z plaży na podłodze pokoju.Trzeba przestać się przejmować bo inaczej człowiek zepsuje sobie wakacje. Porażką jest wręcz lodowata woda w basenie,gdzie tylko odważni kąpali się w nim.Jako ciekawostkę dodam,że podczas posiłków obsługa bardzo uważnie obserwuje gości i szybko sprząta naczynia ze stolików. Wynika to chyba z małej ilości stolików w stosunku do ilości gości. Zdarzyło mi się 2 razy,że gdy zostawiłem na stoliku jedzenie i poszedłem po coś do picia to po powrocie nie zastałem swoich talerzy bo już obsługa zabrała je do sprzątania.Dlatego najpierw jedna osoba siada a druga robi za kelnera i znosi jedzonko. Ogólnie było ok. Hotel nie prowadzi żadnych animacji. Młodzi ludzie będą się tam nudzić,ale ja szukałem takiego hotelu gdzie jest w miarę spokojnie.
Położenie hotelu
Bardzo zimna woda w basenie,słabiutkie wi-fi
Bardzo dobry i ogólnie byliśmy o wiele bardziej zadowoleni niż znajomi mieszkający po sąsiedzku w Chaika. Polecam.
Bardzo blisko plaży oraz centrum rozrywek, posiada basen oraz brodzik dla dzieci, chociaż blisko promenady to w pewnej odległości, więc jest cicho i spokojnie, dobre jedzenie i miła obsługa.
Bardzo kiepski internet i tylko w okolicy recepcji. Czasem nie działa wcale.
Hotel super zorganizowany ,bliskość plaży ogromnym plusem, mimo że hotel jest w bliskim sąsiedztwie głównej promenady to jest fajną enklawą spokoju. Wakacje bardzo udane!!!
Pokój przestronny ,czysty,codziennie sprzątany ,ręczniki wymieniane co 2 dzień,pościel również wymieniana,sklepik w lobby czynny 24h fajnie zaopatrzony ,kontakt z obsługą bezproblemowy,jedzenie urozmaicone szwedzki stół smaczne
Mała ilość leżaków przy basenie