Fjord

Praktycznie brak plaży.Brak klimatyzacji.Jedzenie beznadziejne

Hotel średni, lekko albo nawet bardzo, ząb czasu go naruszył, w latach 80-tych to pewnie był hiciorem. Mozna przeżyć, drugiego dnia przechodzi niesmak z uwagi na okolicę Kotor, cała boka i Czarnogóra to coś przepieknego.

Słabo!- czysta i prawdziwa plaza (nie betonowa) jakies 10-15 km od hotelu. Mieszkańcy do obcych średnio nastawieni. Raczej nie polecam. zdecydowanie Chorwacja lepsza. jedyny plus to widoki połączone góry z morzem dają niezły efekt.

Witam... pracowałam w tym hotelu w tym roku z dziewczynami...Tragedia jezeli chodzi o stosunek do Polaków ale okolica piekna. Dziekujemy bardzo za wspieranie nas przez grupy polskie, gdyby nie oni to bysmy nie wytrzymały...Studentka

Byłam we wrześniu 2005 i niestety troche sie zawiodłam.Hotel może był luksusowy 15 lat temu,ale nie teraz.Przydałby mu sie generalny remont.Plazy nie ma wogóle,baseny były pozamykane.Kelnerzy niewychowani,zdarzało sie brak pradu.Nie polecam nikomu.Tragedia!!

Nazwa  Fjord
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Kotor
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

5.2

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.8

madzi

Pobyt - Lipiec 2005

Jaga

Pobyt - Czerwiec 2005

ZAKOCHAŁAM SIE W TYM MIEJSCU I CHCĘ TAM JAK NAJSZYBCIEJ WROCIC..TYLKO DLACZEGO WYCOFANO TEN HOTEL Z POLSKICH OFERT TURYSTYCZNYCH W TYM ROKU ???

platon

Pobyt - Luty 2005

Hotel połozony jest w bardzo atrakcyjnej okolicy o charakterze fiordu. Hotel sprawia dobre wrażenie, jednak remont hotelu wyszedł by mu na dobre. Ogólnie hotel godny polecenia jak równiez miasto w którym się znajduje.

Gia

Pobyt - Lipiec 2004

Hotel w cudownej okolicy, widoki z okna bajeczne, do starówki gdzie toczy się życie 300 m. Pokoje codziennie sprzątane codziennie wymiana ręczników, ale hotel jest dość wyeksploatowany, obsługa bardzo miła, jedyny mankament to plaża niestety betonowa.

5.2
mama0454

Pobyt - Maj 2002

Byłem jeden raz i to wystarczy. Może po generalnym remoncie hotel będzie wyglądał lepiej. Obsługa hotelowa kiepska, wyżywienie średnio na jeża - śniadania bufet, obiadokolacje serwowane w niezbyt dużych ilościach.

Ceslaw

Pobyt - Maj 2002

Byłem w lipcu 2002r-pokoj lekko zdewastowany - drzwi balkonowe zabite gwożdziami, jednak usterki usunieto w 2 godz. Plaża przy hotelu brudna, woda w fiordzie przy hotelu też. Na plaze jeżdziłem samochodem około 15 min. Wpaniałe za to widoki, otoczenie - starówka przepiękna. Okolica do zwiedzania wspaniała. Na moje stwierdzenie, że do tego hotelu wiecej nie przyjade, w recepcji mi odpowiedziano -wystarczy jak kazdy Polak przyjedzie 1 raz.

Aneta

Pobyt - Czerwiec 2001

Uważam że warto zwiedzić Kotor.Miasto to jest wpisane na listę miast UNESCO (pod względem kulturowym i zabytków). Widoki przepiękne! A Hotel Fiord ... no cóż, przydałby się tam porządny remont.Pokoje są trochę skromne jeżeli chodzi o wyposażenie,ale jest to adekwatne do ceny.Łazienka jest ok. Ale dla osób mało wymagających to dobre miejsce. Wszędzie bardzo blisko ... poczta, market,dworzec autobusowy,port,Stare Miasto. Jedzonko smaczne , choć mało urozmaicone. A jeszcze napiszę, że było miło jak obsługiwały nas na stołówce dwie sympatyczne młode dziewczyny z ... Polski.