mam zastrzeżenia do obsługi w restauracji gdyż oszukuje na ilościach napoi /zamiast dawać 0,5l np.coca-coli dostaje się 0,2l a płaci się to samą cenę/.Tak samo jest z wódką - nie wiadomo jaka jest ilość za 9 euro. Po zwróceniu uwagi było już ok. To samo w barze - porcja krewetek może mieć 4szt lub 5szt /bez względu na wielkość/. Generalnie nie ma w menu ilości i dlatego są możliwości do oszukiwania klientów przez obsługę.
Plaza była często nieposprzątana z glonów /zauważyłem,ze dopiero przez zwrócenie uwagi managerowi i ostrych uwagach obsługa robiła to codziennie dokładnie/.
Dlatego też uważam, że od sieci Le Meridien i hotelu 5* można oczekiwać więcej biorąc jeszcze po uwagę b.wysoką cenę.
Jestem trochę rozczarowany.
Super hotel. Polecam szczególnie na miesiąc miodowy:)
Ciekawe pokoje z pięknym widokiem, przemiła, choć nieco opieszała obsługa (taka to już mentalność wyspiarzy), pyszne jedzenie, spokojne wody przy brzegu i ciekawe dno z koralowcami oraz praktycznie brak rodzin z dziećmi sprawiają, że to idealne miejsce dla nowożeńców! Z niedalekiego portu wypływają łodzie wycieczkowe na pobliskie, rajskie wysepki!
Wysoki standard Polecam bardzo!!!!