Fiorita Gumbet

5.7

Wróciliśmy z tego hotelu parę dni temu. Jesteśmy zadowoleni. Jakość do ceny zadowalająca jak na sierpień i trzygwiazdkowy hotel. W okolicy wiele atrakcji. Polecamy

wrażenie dobre !!! fajna obsługa bardzo mili ludzie i nie powiedziałabym ze byliśmy traktowani gorzej za to ze jesteśmy Polakami ,fakt pełno było Rosjan - ale nie odczulam ze jestem gorsza wystarczy być miłym uśmiechniętym i myśle ze bedzie ok !!!
co do jedzenia pierwsze dwa dni to był koszmar inny smak wszystkiego ale po dwoch dniach wszystko zaczelo nam smakowac zajdalismy sie wszystkim !!! wszystkiego bylo pod dostatkiem - napewno niechodzilam glodna
pokoje srednie na zdjeciach sa troche ładniejsze ale super ze byla klima ! łazienka nawet ujdzie tylko szkoda ze leciala zimna woda:) basen czysty chlopaki dbali o czystość a co do plaży w pierwszy dzien pojechalismy na sliczna plaze w nastepnych dniach bylo gorzej bo zawozili nas tam gdzie niezbyt sie wszystkim podobalo

Jeśli ktoś lubi obozy przetrwania to polecam ten obiekt ( piszę obiekt bo hotelem to nie można go nazwać, tymbardziej 3 gwiazdkowym ) ludzie o słabych żołądkach mogą nie przeżyć tych " wczasów ". Ponadto uczulam na rezydentów którzy są raczej na usługach Turków zamiast służyć pomocą gościom. Przekona się o tym każdy, kto wybierze się z nimi na zakupy do polecanych przez nich sklepów (można dwukrotnie przepłacić mimo ich zapewnień że mamy 30% upustu). Ostrzegam i szczerze odradzam wyjazd do tego "hotelu"

Pierwsze wrażenie - brak ręczników w pokoju i niedziałająca woda w łazience... następnego dnia wodę zrobili, ale niezły bałagan też, ręczniki dostaliśmy dopiero po południu.
All Inclusive - herbata, kawa i większość napoi marki "aro", posiłki mało urozmaicone, ilości mięsa mikroskopijne. Podwieczorek składał się z pysznego arbuza, ale też i ciasta paczkowanego (takie keksy, też do kupienia w Polsce).
Z zalet mogę wymienić: klima w pokoju, całkiem dobre wino w cenie, a także to, że nie było żadnych rewolucji żołądkowych.
Aha, Rosjanin - to turysta I kategorii, Polak -...

W opisie hotelu jest, że obsługa jest angielsko- i niemiecko-języczna -poziom podstawowy zaobserwowaliśmy u jednego z panów, pozostała częśc załogi - marnie, mówiliśmy do nich po polsko-turecku :-)
Piszą też że plaża jest 500m od hotelu, chyba w linii prostej na mapie, bo w rzeczywistości to szliśmy ok. 15-20 minut. Poza tym plaża znajduje się w małej i nieco zabrudzonej zatoce.

Podsumowując - hotel nie był wart zapłaconych pieniędzy.

Nazwa  Fiorita Gumbet
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Gumbet
Udogodnienia  basen odkryty

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

5.3
5.3
6.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Borys

Pobyt - Czerwiec 2005

3.4
KasiaD

Pobyt - Czerwiec 2005

Aha, Rosjanin - to turysta I kategorii, Polak -...

Podsumowując - hotel nie był wart zapłaconych pieniędzy.