Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania
Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią
Czysto miła obsługa jedzenie dobre ogólnie na plus👍
Dbałość o porządek wszędzie blisko mila obsługa dobre jedzenie
Większy wybór i roznorodnosc jeśli chodzi o śniadania.
Przy rezerwacji wycieczki warto prosić o pokój położony na piętrze.
średniej wielkości hotel (brak tłoku), położony na obrzeżach malej miejscowości, wokół cisza i spokój, 20 minut spacerem na plażę, idealny jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy, komfortowe i dobrze wyposażone pokoje, bardzo miła i kontaktowa obsługa, smaczne i zróżnicowane lunche obiadokolacje (przeważa kuchnia grecka)
typowo brytyjskie śniadania
Dzień dobry Niestety, ostatnie wakacje zorganizowane przy pomocy biura Wezyr organizującego pobyt w hotelu Avalon uważam za nieudane! Po przylocie do Zakyntos dowiedziałem się, że biuro bez mojej wiedzy i zgody zamieniło mi hotel i przeniosło z tego wybranego do wskazanego przez jakiegoś biurokratę z Wezyra zamieniając (bez mojej wiedzy i zgody!) widok na morze na all inclusiv. Kategorycznie protestuję wobec takiego postępowania biura. Nigdy więcej z Wezyrem. Straciłem na tych wakacjach dużo nerwów, widoków, ciszy, pieniędzy (dopłata za widok na morze) a dostałem w zamian niechciane przeze mnie uwiązanie przy hotelowym barze. Protestuję wobec takich praktyk. Niech portal Wakacje.pl, który reklamuje takich nieuczciwych operatorów się strzeże, bo straci klientów!
Hotel w sumie sympatyczny. Jednak przymus zakwaterowania w nim przez biuro podróży ujął jego walorów
bliskość ulicy, kłady, głośne motory