Filmar

Zostaliśmy wykwaterowanii bez możliwości rozmowy z rezydentem ponieważ nikogo nie było w recepcji by zadzwonić i dopytać jak mamy to zrobić. Ogólnie obiekt fajny zadbany blisko morze

Jest ok, jeśli się czepiać to brak np czajnika żeby sobie zrobić kawę czy herbatę

Super hotelik - kameralny, czyściutki, przemiła i pomocna obsługa. Super lokalizacja - blisko do przystanku autobusowego, mały supermarket pod samym hotelem, do plaży przez ulice. Śniadania skromne ale jest wszystko czego potrzeba. Byłam sama z 7latką i byłam spokojna o czystość i bezpieczeństwo. Polecam!

Hotel kameralny, czysto, miła i pomocna obsługa. Pokój był z widokiem na basen oraz na zachód słońca. Z racji że dużo zwiedzaliśmy wyspę to praktycznie nie było nas w hotelu, więc nie mam żadnych zastrzeżeń. Śniadania standardowe, Bardzo dobra lokalizacja wszędzie blisko, sklepy i restauracje znajdują się w sąsiedztwie, blisko do kamienistej plaży i do przystanku.

Hotel nie jest tragiczny, ale rozsądni nigdy do nie go nie wrócą.

Nazwa  Filmar
Miejsce  Grecja / Rodos / Ixia
Udogodnienia  darmowe wifi, golf

Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos

Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą

Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami

3.7

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.9
Dominika

Pobyt - Październik 2023

Zalety

niezła jakość, duży balkon, widok na morze

Wady

Brak izolacji prysznica od pozostałej łazienki (zasłona nie spełnia zadania), woda wypływa na podłogę łazienki,

Zalety

Swobodne korzystanie z basenu w hotelu obok (bezpośrednie przejście z Filmar)

Roksana

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Lokalizacja, przyjazny hotel, cisza, spokój, ręczniki zmieniane codziennie, pokoje klimatyzowane .

Romuald

Pobyt - Sierpień 2014

Hotel nie jest tragiczny, ale rozsądni nigdy do nie go nie wrócą.

Zalety

Personel dbający o czystość.

Wady

Zimne śniadania. Karaluchy - olbrzymy. Brak parkingu. Brak ciepłej wody rano i późnym wieczorem. Tragicznie małe łazienki/prysznice.

Filmar