Hotel ogromny, bardzo ładnie urządzony i wyposażony. Jedzenie bardzo dobre i dużo. Obsługa od recepcji do pokojówki bardzo miła i pomocna. Na pewno wrócimy.
Piękne położenie bezpośrednio przy/ na plaży. Czysto, nowocześnie.
Chyba nie było czegoś takiego.
Mieliśmy pokój z aneksem kuchennym, w którym tak naprawdę brakowało talerzy, szklanek , nie było ,czym umyć naczyń, jeden garnek... pokoje wymagają remontu .. odpadający karnisz, który naprawili panowie po zgłoszeniu. Ruszający się sedes, zacinajaca bateria od wody. Klimatyzacja dziala dobrze. Przyjemny basen przy hotelu z możliwością wyjścia na plażę bardzo blisko hotelu. Ogólnie w miasteczku i przy hotelu nic się nie dzieje.
Klimatyzacja i basen
Brudno, wymaga remontu , jedna główna winda na 6 pięter, wielki obiekt
Hotel jest przecięty. Atmosfera jak za czasów słusznie minionych. Jedna winda na duży hotel. Umywalka i wanna w moim pokoju przeciekała.W moim pokoju trzy dni nie funkcjonowała klimatyzacja.Każdego dnia podłoga w łazience była pełna wody.
Hotel znajduje się bezpośrednio na plaży i posiada ładny basen. Jedzenie było smaczne i dość urozmaicone. Miła obsługa.
Jedna winda na duży hotel. W moim pokoju trzy dni nie funkcjonowała klimatyzacja. Wanna i umywalka przeciekała. Każdego dnia podłoga w łazience była pełna wody.
Hotel zadbany, czysty, znajduje sie przy plazy. Pokoj przstronny z widokiem na morze. Polecam.
Polozneine, blisko morza
Nie pojadę tam ponownie. Dużo rodzin z dziećmi.Stad ogólny chaos i hałas.przewaga Rosjan,Czechów i Słowaków.Plaża zaraz za hotelem,ale okupowana przez przyjezdnych.Czyli tłok.Woda niezbyt czysta,bo ograniczona z obu stron zatoczkami skalnymi.Z drugiej strony okna wychodzą na ulicę,czyli do 1.30 nie było można spać.Miejsce gdzie stoi hotel to mała mieścina,nie było gdzie wydać pieniędzy ,nie było gdzie pospacerować.dziura lokalna i bida.Tylko basen hotelowy i plaża .Nic ponadto.Jedzenie ,no cóż.Śniadania codziennie przez 7 dni to samo.Obiady i kolacje bez szału.Brak przypraw i smaku.Najsmaczniejsze były mięsa.ale głodni nie chodziliśmy. Smaczne ciasta. Dużo owoców.Obsługa baru to tragedia ,nie umieli zrobić sensownego drinka,albo udawali,wino okropne.Nie zachęcam .
Dość czysto.Ręczniki zmieniane codziennie.
Obsługa hotelu,szczególnie restauracji i baru robi wrażenie jakby pracowali tam za karę.Zero życzliości,serdeczności ,usmiechu.Trudno się z nimi porozumieć.Najlepiej po bułgarsku.
Hotel godny polecenia. Nie wiem czego oczekują osoby piszące tyle negatywnych opinii. Pokoje sprzątane codziennie, dobrze wyposażone, my wykupiliśmy za dopłatą apartament składający się z dwóch pokoi z widokiem na morze - warto :-) Wszystko było sprawne i działające :-) 0d 7:30 do 10 w restauracji podawano urozmaicone śniadanie, od 10 do 18 przekąski, kanapki, lody, ciasteczka, 12:30 do 14:00 obiad, a od 18:30 do 21:00 kolacja. Trudno wyobrazić sobie że ktoś mógłby być głodny przy kuchni którą serwowano (zawsze przynajmniej 2 rodzaje mięsa, ryby, makaron, pyszne sałatki, coś na słodko i owoce) Basen czysty, leżaki najlepiej rezerwować rano, ale w ciągu dnia też można było znaleźć miejsce. Dużo jaskółek i mew, no ale w końcu jest się nad morzem :-) Plaża tuż przy hotelu, piasek szary ze względu na lecznicze właściwości. Leżaki płatne, aczkolwiek ok 15:00 można już było usiąść bez płacenia. Nie ma tłoku, kolejek, obsługa miła, lubią dzieci. Większość gości to Polacy, Słowacy, Czesi, Rosjanie i Anglicy. Na terenie hotelu sklep z alkoholem z lokalnej winnicy i z biżuterią. Przy hotelu jest kilka małych sklepików, pizzeria i przystanek autobusowy, warto wybrać się do Nessebaru - widoki piękne. Promenadą przy morzu można dojść do centrum Pomorie i do portu. Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany.
spokojna okolica, czystość na terenie obiektu, uprzejmy, pomocny personel, pyszna kuchnia, przestronne pokoje
płatny bar na plaży, aczkolwiek plaża jest przy hotelu więc można bez problemu korzystać z baru hotelowego, brak animacji dla dorosłych, w ciągu tygodnia były tylko raz.
Ogólna ocena zaniżona głównie przez obsługę w restauracji; małe urozmaicenie posiłków, całkowity brak animacji dla dorosłych. Dbałość o czystość ograniczona do holu hotelu.
Przy plaży; duże, przestronne pokoje;
brak baru przy plaży; połamane leżaki, podarte parasole, plaża zaśmiecona; nie sprzątane pokoje - sprzątanie ograniczone do usunięcia śmieci z kosza, wymiana ręczników co 3 dni, brak wieszaków
Miejsce dla rodzin z dziećmi i osób starszych, rozrywek brak...
Oddalony ok 18km od Sunny Beach
Obsługa, pokoje, wyżywienie
Pobyt udany , hotel przy samej plaży, obsługa miła i pomocna, wyżywienie dobre, w hotelu czysto.
bliskość do plaży
jaskółki przy basenie
NIE POLECAMY NIKOMU! Przyjechaliśmy w piątek ok. godz. 8-9 i musieliśmy czekać na pokój do godz. 14.00 w recepcji na sofie... Pierwszy posiłek należał się nam o godzinie 19.00!! (lunch jest 12.30-14.00), ale że ostatni posiłek nas ominąłby, bo wczesniej mieliśmy wylot to zamienili nam je. Poszliśmy zjeść, wracamy z myślą, ze już czas na nasz pokój, a tu afera, że nie ma wody!! Goście z rosyjskojęzyczni dostali apartamenty jakieś przy plaży, a Polacy siedzą i dziwią, bo ich nikt nie rozumie!! Dopiero po kilku telefonach do rezydenta okazało się, że jedna z kobiet zna ang. i niemiecki i pozwoliła nam się przebrać w tym schowku bagażowym i poszliśmy na plaże. Pokój dostaliśmy dopiero ok. 18.00 z nie posprzątaną łazienką. Centralnie pływała tam czyjaś kupa!! i leżały paznokcie od stóp na podłodze, papieru toaletowego brak! Dopiero koło 22.00 była woda, ale sprzątaczka już tego dnia nie przyszła, mimo że minęłam ją w recepcji zgłaszając brudny pokój i brak papieru. Na drugi dzień stanęła winda na półpiętrze z polką... Jak padła wina to i prądu nie było przez jakiś czas... przez co nie było długo telewizji bo programy się zresetowały. W niedziele z kolei basen nie czynny! spytałam dlaczego - because cleaning. Wina nie działała kilka dni - a pokój mieliśmy na 5 piętrze. Jak siedziało się na sofie w recepcji to coś kapało na głowę. Łazienka w holu na dole ciągle miała mokrą podłogę, omijając fakt, że damska nie miała ani klamki ani zamka! Pokój też raz został ominięty w sprzątaniu.,. ale wyposażenie jego ogólnie dobre. Pierwsze wrażenie hotelu - CO ZA RUINA! do 4* mu daleko. Recepcja nie miła, mówią tylko po rusku i dla gości z polski nie są przychylni - ponoć nie rozumieją ich.... Języków obcych to nie znają... i to młode dziewczyny, tylko jedna starsza babeczka zna.O papier toaletowy trzy razy się upominałam. Leżaki już wczesnie rano były wszystkie zajęte, ponadto połamane!! Posrane przez ptaki, które ciągle latają na głową! animacji zero!!!
Blisko plaży - blisko lotniska - nie żałują alkoholu
- daleko od centrum, połamane i posrane przez ptaki leżaki przy basenie - sami goście z Rosji - obsługa nie mówi po polsku, a po angielsku i niemiecku tylko jedna kobieta - brak animacji dla dorosłych - jedzenie beznadziejne i jest mały wybór i w kółko to samo - doba hotelowa zaczyna się o 14.00, a kończy o 12.00 - damska łazienka w holu nie ma ani klamki ani zamka!