Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Jak na przyznana ilosc gwiazdek standard bardzo dobry, pokoje moglyby byc wieksze, ale dla typowych turystow w zupelnosci wystarczaja. jest SPA, co moze ucieszyc fanow tej swietnej aktywnosci, a w tym hotelu SPA naprawde jest rewelacyjne!
bylśmy w środku sezonu, więc było nieco dużo ludzi, ale ogólne hotelik przyjemny, dla niewymagających, warty swojej ceny
mily hotelik dla niewymagajacych.skromny,ale czysty,z milą obsługą i plażą bardzo blisko.daje rade
skromny hotelik ale bardzo przyjemny, bardzo mila obsługa i blisko do plaży
Centrum SPA, blisko plaży, miła obsługa, smaczne i zróżnicowane jedzenie. Polecam :)
bardzo fajny hotel, wszystko w najlepszym porządku, bardzo ładnie, super centrum SPA w środku, cisza, spokój, można spędzić bardzo udane wakacje :)
Bardzo dobre miejsce na wakacje. Centrum SPA, bardzo miła obsługa, piękna plaża niedaleko. Idealne miejsce na mile spędzone wakacje.
Hotel bardzo dobrze położony, wszędzie blisko - sklepy, plaża, miasto, bardzo dobra baza wypadowa na wycieczki. Obsługa uśmiechnięta i dbająca o gości, na czystość nie można narzekać. Sam proces zakwaterowania przebiegał bardzo sprawnie, a nas powitano lampką szampana;) Bardzo dużo Niemców. Polecam AI bo w HB napoje nieco drogie. Samo jedzenie - nam smakowało, pyszne krewetki;)
Dobre 3 gwiazdki to dobre określenie tego hotelu, generalnie miejsce warte swojej ceny. Dużym plusem jest spoko spa (basen) i ogólne położenie hotelu - blisko do sklepów, plaży, miasta, dobra baza wypadowa. Hotel bardzo czysty i zadbany, obsługa profesjonalna i uśmiechnięta. Mieliśmy all.
Hotelik w sumie nie dla bardzo wymagających, ale warty polecenia za taką cenę. Jest w centrum miejscowości, blisko do plaży. Trochę głośny, ale jest to spowodowane lokalizacją. Przemiła obsługa! Miałam opcję HB z nastawieniem na zwiedzanie. Blisko do sklepów i restauracji, bogate życie nocne. Niedaleko jest spore centrum rekreacyjne. Ogólnie byłam zadowolona.