Ferrer Isabel Aparthotel

Hotel godny polecenia-może nie najnowszy, ale czysty a i basen też codziennie sprzątany. Obsługa hotelowa ok.- nie było problemu czy to przy zamianie pokoju czy wypożyczeniu auta- szczególnie pomocna rezydentka Ania Szczygieł -skarbnica wiedzy, przemiła , obrotna i sympatyczna choć tylko miała u nas dyżury a w razie potrzeby dostępna była na tel.. W Ola Isabel byliśmy na początku września i przeważali w nim Anglicy, Szkoci i Rosjanie- Polaków jak na lekarstwo- ale to nam nie przeszkadzało:). Ogólnie panowała miła atmosfera,pokoje były czyste, codziennie sprzątane- ręczniki wymieniane na życzenie -nawet codziennie, jedzenie bardzo dobre, różnorodne od śniadań poprzez obiady, kolacje a skończywszy na deserach( ciasta i owoce) i było go dużo, gdy czegoś brakowało zaraz było dokładane- każdy mógł dla siebie coś wybrać- nikt głodny nie chodził. Obsługa w restauracji sprawna- nikt nie czekał na stoliki, bo zaraz były sprzątane przez personel.Dużym plusem było też i to, że w dniu wyjazdu mimo iż doba hotelowa się już skończyła to do czasu wyjazdu mogliśmy korzystać z restauracji , baru i basenu na takich samych zasadach jak wcześniej, - gdy ktoś wyjeżdżała późno w nocy lub wcześnie rano- też mógł liczyć na coś na ząb i kawę :)Jeśli chodzi o bar przy basenie- też wszystko było ok .i drinki nie były wcale słabe :) Animacje prowadzone były głównie dla Anglików, ale wszyscy bez wyjątków byli zapraszani do zabawy- jeden z nich Alex znał nawet polski, więc było ok. Na super dużą piaszczystą plażę chodziliśmy do Cala Millor tak około 20 minut spacerkiem- woda w morzu boska , oczywiście po drodze mijaliśmy też inne mniejsze plaże i piaszczyste i kamieniste...ale nam spacer nie przeszkadzał po obfitych posiłkach- jak ktoś nie chciał chodzić na pieszo mógł spod hotelu też na nią jechać czerwonym autobusem bez dachu...albo ostatecznie zostać w hotelu i pluskać się w basenie. Ogólne wrażenie pozytywne i z czystym sumieniem polecamy go Kasia i Krzysiek

Ogólnie ok!Jedzenie opaczne, cisza i spokój, ale niedaleko jest deptak, więc jest gdzie spacerować.

POLECAMY! Pyszne jedzenie, dobra baza wypadowa, przesympatyczna obsługa, hotel zadbany i czysty!

Jako osoba młoda, która miała ochotę na mnóstwo imprez pojechałam do Ola Isabel z myślą, że będzie daleko do głównego miasta, gdzie są dyskoteki i życie tętni nocą, a tu miłe zaskoczenie, do miejscowości Cala Bona ok 5 minut spacerkiem, znajdują się tam liczne sklepy i knajpy gdzie można usiąść i napić się piwa/drinka. Do miejscowości która mnie interesowała, w której są dyskoteki, przepiękna plaża szłam ok 10-15 min. Także z mojej strony miłe zaskoczenie. Jeżeli miałabym ocenić hotel jako całość to daję największą skalę, bardzo miła obsługa, jedzenie przepyszne, dużo urozmaiceń, od owoców morza do pizzy i hamburgerów. Codziennie inne główne danie. Na pewno nikt nie będzie tam głodował i każdy znajdzie coś dla siebie, ja wręcz chodziłam przejedzona bo żal nie skosztować tylu pyszności. Pokoje proste, ale nie prostackie. Obsługa sprząta pokoje co 2 dni także zawsze jest czysto, jedyny minus, który zdarzył się w moim pokoju to liczna ilość mrówek w łazience, natomiast jechałam ze znajomymi, którzy mieli odrębny pokój - tam mrówek nie było. Może po prostu trafiłam na \"pechowy\" pokój. Basen hotelowy w miarę duży i czysty, hotel mimo to, że skromny to bardzo zadbany. Hotel jest w spokojnej okolicy.Polecam przejść się na plażę piaszczystą, która znajduję się w Cala Millor (ok. 10-15 min), bardzo dużo i ładna plaża, woda czysta i cieplejsza niż w basenie, również jest kolejna mała plaża piaszczysta w Cala Bona (ok. 7 min.), znajomi mówili, że woda jest niezaciekawa ale to już na pewno lepsze niż plaża kamienista (ok3 min.) w Cala Bona, odradzam prawie połamałabym nogę. Zainteresowanie ze strony agenta Wakacje.pl wysokie, natomiast miałam żal, że rezydent 7island który organizował wycieczkę, pełnił dyżur tylko raz podczas pobytu (+2 spotkania krótkie na początek i na koniec) pod pretekstem, że na Majorce opiekuje się 20 hotelami. Oczywiście dyżur 24/h pełnił pod telefonem. Mimo tego rezydentka przemiła, mam świadomość, że to nie jej wina tylko słabej organizacji 7island

Polecam hotel Ola Isabel z czystym sumieniem. Dobra lokalizacja, przemiła obsługa, wyśmienite jedzenie to atuty hotelu. Minusem jest odległość od ładnej plaży - 30 minut spacerem promenadą do Cala Minor, ale można to traktować jako zaletę, zwłaszcza przy oferowanym tam jedzeniu, takie spacery są wskazane:) Ogólnie fajny hotel dla rodzin z dziećmi:) Apartamenty dwupokojowe, z aneksem kuchennym, lodówką i wyposażeniem, co przy małych dzieciach ma znaczenie (mimo opcji all inclusive, mleko w nocy musi być) Cały pobyt fantastyczny:)

Nazwa  Ferrer Isabel Aparthotel
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Cala Bona
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, darmowe wifi, golf

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kasia i Krzysiek

Pobyt - Listopad 2014

Zalety

kameralny, czysty, miła obsługa

Wady

to nie wada hotelu...ale trochę nieapetycznie wyglądały starsze angielki opalające się toples przy basenie:)

Pobyt - Październik 2014

Zalety

Dobre jedzenie, niedaleko deptak.

Wady

Trochę niezaczyste pokoje.

Gosia

Pobyt - Październik 2014

Karina

Pobyt - Wrzesień 2014

Zalety

jedzenie, obsługa hotelu, plaża piaszczysta do której jest ok 10-15 minut spacerkiem

Wady

plaża kamienista znajdująca się ok 3 minuty od hotelu, mrówki w pokoju

antoni batko

Pobyt - Sierpień 2014

Zalety

Super obsługa, dobra lokalizacja, wspaniałe jedzenie, przystanek autobusowy przed hotelem

Wady

odległość od ładnej plaży - 30 minut spacerem promenadą do Cala Minor, hotel wymaga odmalowania

Karola

Pobyt - Październik 2013

Bardzo polecam hotel ;) ogółne wrażenia bardzo dobre:) we wrześniu większośc wczasowiczów to starsze osoby ale jak ktoś jest otwarty na nowe znajomości i potrafi nawiązywać kontakty to mu sie nie bedzie nudzić:) wiekszość Anglików i hotel troszkę się pod nich podporządkowuje tzn, jedzenie jest typowo angielskie. pokoje jak dla mało wymagających są bardzo dobre czyste i wszytsko to co było potrzebne bo kto na wakacjach siedzi w pokoju? basen okej choć na zdjeciah wyglądał na wiekszy i ładniejszy;) dużo leżaków. Animacje na dobrym poziomie;) Obsługa na najwyższym poziomie angażuje sie pod każym względem. jeżeli chodzi o opcje all inclusive głodna nie chodziłam (wręcz przejedzona) spragniona również nie byłam:) alkohol może i był troszkę słaby ale jak sie dobrze umiało zagadać to już sie robił mocniejszy;) duży wybór alkoholi. Na pobliską plaże nie ma co liczyć niestety... ale warto sie prześć piekną promenadą do Cala Milor ;) lazurowe morze i piekna plaża:) komunikacja miejska pod hotelem i można nią zwiedzic całe wybżerze i dojechac do pobliskich atrakcji (napewno wyjdzie cenowo taniej niż u rezydentki). Sama Majorka przepiękna polecam !

Marek

Pobyt - Sierpień 2013

Hotel nie najnowszy, ale dobrze utrzymany. Położenie hotelu nie jest zbyt rewelacyjne. Wprawdzie do najbliższego nabrzeża jest ok. 400 m., ale do prawdziwej plaży trzeba iść ok. 20 minut. Polecam piękną plażę w Cala Millor, ok. 25 minut pieszo lub ok. 10 minut autobusem za 1,85 eur. Za tę samą kwotę można dojechać do Costa dels Pins, gdzie również znajduje się piękna plaża, a jest mniej oblegana niż ta w Cala Millor. Obsługa hotelowa bardzo przyjazna i uczynna. Pokoje przestronnne i w miarę czyste jak na ten rejon Europy. Jeżeli dostaniecie pokój B105 to od razu proście o zmianę. W tym pokoju śmierdzi jak w norze skunksa. My po otrzymaniu tego pokoju zgłosiliśmy ten problem naszej rezydentce Pani Magdzie z 7islands i następnego dnia zmieniono nam pokój na inny, również położony w tym samym budynku, tak samo na parterze, ale bez takich rewelacji zapachowych. Wyżywienie wręcz wspaniałe, bardzo urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie inne, lokalne dania, szczególnie celebrowane na kolację. Basen hotelowy czysty, ale okupowany od samego rana przez Anglików. Animacje w hotelu bardzo fajne , nie można się nudzić. Ogólnie hotel godny polecenia osobom ceniącym aktywny odpoczynek i nie oczekującym luksusowych wakacji za stosunkowo niewielką cenę.

Michał R.

Pobyt - Sierpień 2013

Hotel wymagający małego remonciku (jeżeli chodzi o elewacje). Pokoje czyste, obsługa bardzo miła, super animacje. Dużo anglików i Niemców. okolica ładna-warto pospacerować po okolicy. Możliwości komunikacyjne REWELACYJNE. Plaża na której można się pokąpać jest w Calla Millor lub Porto Cristo-Bus do P.Cristo 1.85 euro w jedną stronę, ale za to jaka woda !! Jak czytam opinie o tym hotelu to zastanawiam się po co ktoś wykupuje wycieczkę i wybiera ten hotel skoro wie że oczekuje luksusów ?! Z reszta kto normalny koczuje przy basenie i w pokoju ?! Pokoje są czyste a to najważniejsze !

Gosia

Pobyt - Wrzesień 2012

Hotel na prawdę dla niewymagających. Faktycznie nie jest to luksus, ale cena lastminute adekwatna. Animatorzy i animacje SUPER!

Dabby

Pobyt - Sierpień 2012

Hotel adekwatny do ceny (kupiliśmy co prawda last minute). Ogromny plus to jedzonko - pierwszy raz podczas wyjazdu tak pyszne jedzenie przy każdym z posiłków!!!Na prawdę pyszne!!!!. Minus - niedokładne sprzątanie pokoju. Poza tym na parterze śmierdziało wilgocią więc zmieniliśmy pokój na piętro wyzej i było OK (bezproblemowa zamiana). Fajne animacjedla dzieci i dorosłych - babki z animacji = eksplozja energii (bomba). Ogólnie hotel lata 80, mała zabudowa, bardxziej kameralnie w spokojnej okolicy. Minus za odległość od piaszczystej plaży - ok 2 km. do kamienistej - 300 m. Nam to nie przeszkadzało bo i tak codzennie gdzie indziej jechalismy. Pozdrawiamy nasza Panią rezydent z 7 Island - rezydent na medal - zero problemów, zero stresów, pomocna, zyczliwa, sprawy załatwione od zaraz. Ogólne wrażenie z wycieczki - wakacje zaliczone do bardzo udanych.

daniel

Pobyt - Lipiec 2012

Ludzie jechać i jeszcze raz jechać!!!w tej kategorii gwiazdkowej wspaniała oferta.Sam hotel mały i jest co robić,Extra all inclusive.położony w malowniczej okolicy.pod warunkiem że się tyłek ruszy z hotelu.W okolicy mnóstwo kameralnych zatoczek ze wspaniałymi spokojnymi plażami.zawsze sie znajdzie dla was miejsce na piaseczku. nie ma przepychu.zainteresowanych proszę o kontakt juventus@autograf.pl. prześle filmy i zdjęcia.

pablo11162

Pobyt - Lipiec 2012

Polecam hotel Ola Isabel. Super jedzenie i animacje. Nie można się tam nudzić - w okolicach są hotele o wyższym standardzie, ale nie ma tylu atrakcji co tutaj - tamci goście na balkonach obserwowali animacje u nas. Złą ocenę mogę wystawić tylko obsłudze hotelowej - chodzi tylko i wyłącznie o sprzątanie hoteli - nie zabierano brudnych ręczników, nie sprzątano pokoju dokładnie. Pomimo tych małych niedociągnięć mogę wystawić bardzo dobrą ocenę - fajnie spędzone wakacje.

Pobyt - Maj 2012

Hotel położony w bardzo spokojnej okolicy, dookoła nie ma barów, restauracji, więc idealne miejsce dla osób szukających spokoju. W hotelu bogaty wybór jedzenia, także każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu zapewniony jest również szereg atrakcji, umilających spędzanie czasu.

Ferrer Isabel Aparthotel