Jedynie 200 m od pięknej, piaszczystej plaży.
Z myślą o dzieciach: brodzik, plac zabaw, miniklub oraz minidisco.
Dla wielbicieli aktywnego spędzania czasu siłownia, zajęcia fitness, tenis.
Kilka restauracji serwujących pyszne dania z całego świata.
Nudno nic się nie dzieje nawet na basenie czy na plaży zero muzyki ,jedzenie monotonne i podawane przez kelnerów którzy udzieleają i niechętnie obsługują Polaków bo hotel nastawiony na Niemców i tylko ten język po anielsku trudno się dogadać ,czekają tylko żeby im dawać napiwki ogólnie nie polecam hotelu za taką kasę można lepszy hotel mieć na pewno nie zasługuje na 4
czystość, blisko morza
Niemcy tylko perfekcyjnie obsługiwani Polacy ignorowani ,w recepcji brak klimy , na basenie martwa cisza ,animacji brak wieczorerami niby dyskoteka ale trudno powiedzieć jaką muzykę grają obsługa nie miła łaskę robią jakby za karę pracowali nie polecam nie zasługuje ten hotel na 4 być może w normalnym czsie było inaczej ale teraz beznadzieja jedzenie monotonne i udzielane
Bardzo miły pobyt. Polecam zdecydowanie. Hotel czysty i komfortowy zarówno dla par jak i rodzin. Duże przestronne pokoje. Komfortowe łazienki. Lodówka i czajnik dostępne w każdym pokoju.
Megaczysty, komfortowy. Pozytywne nastawienie personelu do gości. Dopracowane wiele szczegółów, można sobie brać do pokoju jedzonko.
Nie ma widoku na morze. Od razu zaznaczać że pokój na piętrze po stronie basenu. Bo ja dostałam z widokiem na ścianę i gratis huk klimatyzatorów. Uwaga! Polaków tak kwaterują?
Dosłownie przedwczoraj wróciliśmy, kupiliśmy wycieczkę na 7 nocy i pięć dni, za 900 zł/os. W tej cenie można powiedzieć, że to co otrzymaliśmy to był naprawdę wspaniały wyjazd z wersją all inclusive. Posiłki smaczne, obsługa miła, bary czynne, basen kryty niewielki ale kameralny i przyjemny, animacji brak, niejako każdego wieczora był dancing :). Można powiedzieć że i hotel i atrakcje zgodne z opisem i opiniami. Byliśmy poza sezonem, bo w grudniu, więc w sumie było cicho i brak tłumów, trafiliśmy na porę deszczowo-słoneczną, ale zdążyliśmy się wykąpać w morzu. Bar przy plaży był czynny mimo ichniej zimy. Mam tylko jedną istotną uwagę - kontakt z rezydentem jest tylko pierwszego dnia, zaś podany na spotkaniu sposób komunikacji z rezydentem przez Recepcję Hotelową - utrudniony, bo Hotel niechętnie wykonuje połączenia z recepcji na swój koszt, a rezydentka na pierwszym spotkaniu nie chciała pozostawić do siebie numeru telefonu. Kontakt z nią w sprawach pilnych okazał się być wykonalny tylko za pośrednictwem telefonu do Polski do organizatora wycieczki. Wszystko było w porządku do momentu kiedy okazało się że kontakt z rezydentką jest praktycznie wyjątkowo utrudniony i kłopotliwy. Po ingerencji w Recepcji czterech osób udało się nam porozumieć z inną osobą w imieniu rezydentki, mailowo. Więc w razie przypadków pilnych (o który od razu pyta Recepcja) sytuacja może okazać się słaba. Proponuję na pierwszym spotkaniu wydobyć jej nr telefonu - zapytać o nazwisko, którego nie podała i trzymać rękę na pulsie, w przeciwnym razie będą Państwo mieli poczucie bezpieczeństwa jedynie do momentu gdy rezydent okaże się potrzebny. A tu Zonk. Będziemy wspominać ten wyjazd bardzo miło, dlatego że nastawialiśmy się na to co otrzymaliśmy w tej cenie. Wycieczki fakultatywne wykupiliśmy w MatinTour, gdyż w TUI były wyjątkowo drogie i komercyjnie nastawione na łupy z turystów.
w tej cenie - 900zł w last minute - to wszystko jest zaletą! jedzenie, obsługa, położenie względem plaży i centrum, czysto, przyjemnie, wszystko co potrzeba do wypoczynku jest na miejscu
trochę już wiekowy ten hotel, ale za to ma wiele innych walorów
Hotel jak na 4 gwiazdki spoko. Mało miejsca przy basenie, plaża słaba, brudna. Obsługa bez życia. Bar bardzo słaby.
czysto
zbyt mało miejsca przy basenie jak na tyle gości, słaba obsługa,
Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi. Dużo możliwości zabaw dla milusińskich. Czysto w pokojach i na basenie. Bardzo dobre jedzenie i obsługa w restauracji w hotelu jak również w barze na plaży.
Dobre położenie - blisko lotniska tylko 1godz transferu. Bardzo dobre jedzenie. Blisko do plaży.
Niektórzy barmani sfokusowani na niemieckich gości.
W stosunku jakość do ceny hotel ok. Taki trochę PRL jak na standardy w Turcji ale super położony. Byłem w nom w tym roku i 10 lat wcześniej.
Położenie Plaża Posiłki
Klimatyzacja w hotelu - praktycznie brak !!! ale w pokojach ok Animacje fatalne
Byłem w tym hotelu 10 lat wcześniej i był naprawdę SUPER. Teraz to już stanął w miejscu taki PRL. Dalej jest fajny, ale...... Pyszne jedzenie , pokoje czyściutkie, super lokalizacja, melex na plażę, cena hotelu, basen i All inclusive ( mały ale ok) - to naprawdę polecam Animacje w tym hotelu - tragedia i dno !!! ale jeśli Wam na tym ne zależy to za ta cenę Hotelik bardzo przyzwoity. Rewelacyjny fryzjer polecam .
Położenie basen
Animacje tragiczne !!!!
Pokój rodzinny na parterze z dwoma pomieszczeniami może być inaczej niż w tych innych i od ulicy ,nie korzystałem z windy , jest tv Polonia, czysto , zadbane pokoje, czajnik , woda mineralna , dużo sklepów w pobliżu , careffour 24 na dobę. , jak ktoś lubi oryginalne koszulka adka 5 euro, dowóz na plażę ale i tak jest nie daleko, plaża wąska i dużo wodorostów , morze ciepłe i czyste, na plaży leżak przy leżaku w barze można zjeść obiad ale mniejszy wybór, drinki i wyżywienie lepsze niż w niejednym 5 gwiazdkowym hotelu. Jeszcze jedno miało być 7 a było 6 dni jak wylatujesz to już ci doliczają jako dzień , pierwszy raz tak miałem ale tylko z TUI.
Przede wszystkim restauracja dominant, nawet herbata jest z liptona , alkohol butelki z lejkami duży wybór, dobre położenie.
Słaby internet, mała powierzchnia hotelu w czerwcu prawie na styk, emeryci z Niemiec 90 %, muzyka też.
Ogólnie pobyt udany, jedzenie adekwatne do ceny, pogoda wynagradza wszystkie wady. Hotel jest dobry dla rodzin z dziećmi i ludzi lubiących ich hałas.
Centralne położenie, bliskość plaży 200 m, adekwatna cena
Nie ma wydzielonego miejsca dla palaczy na basenie i plaży Monotonne śniadania Restauracje ala carte nie odpowiadają nazwom i smakom wieczorów kolacyjnych, posadzka i leżaki na basenie nie sprzątane
Jedzenie pyszne i różnorodne, miła obsługa, super zorganizowana PARTY PIANA , blisko sklepiki, Wakacje w tym hotelu uważam za bardzo udane. Poznaliśmy fantastycznych ludzi z Polski , których bardzo pozdrawiamy . :)
czysto, blisko do Side, , pyszne jedzenie
brak fajnej muzyki wieczorem do potańczenia ,
Hotel sprawia wrażenie kameralnego, bardzooo czysto, nie ma problemu ze znalezieniem wolanego leżaka przy basenie, idealna lokalizacja (wokół sklepy, możliwość zrobienia zakupów, blisko plaża, koniecznie trzeba jechać do Side- autobuse 10 min za 1 Euro od osoby). Hotel jest bardzo dobry, ale z pewnoścą nie można nazwać go luksusowym. Osoby oczekujące przepychu, luksusu będą rozczarowane i mogą być niezadowolone. Idealny dla osób szukających: fajnego, kameralnego hotelu, ładnego basenu, dobrego jedzenie (brak dobrych drinków), możliwości zrobienia zakupów (dziesiątki sklepów z ciuchami, butami, marketem, itp).
idealna lokalizacja- blisko miasta Side, wokół hotelu wiele sklepów, idealne miejsce, by zrobć zakupy - raczej kameralny - bardzo czysto - dobry basen, chociaż niezbyt głęboki - smaczne jedzenie - codziennie sprzątane pokoje - codziennie czyste ręczniki plażowe
- słaba plaża i brudna woda w morzu (ale t nie jest wina hotelu oczywiście) -bardzo słaby bar - tylko piwo, wino i trzy rodzaje alkoholi -słabe, codzienne to samo jedzenie przy barze po południu (frytki, hamburgery i nuggetsy) - pokoje ładne, czyste, ale sam hotel trochę z dawnych czasów -obsługa nie mówi po angielsku
Widok z ok a niemily. Sterta smieci. Daleko od plaza. Brudno do o kola. Nie ma steely dla nie papacy has. Przy basenie. Nie milo wachac smrod papuerisosiw. Polecam. Zrobic osobno miejsca dla palacych pokoje bylo jak sorzatane brak mydla sprzataczku pochowane w zakamarkach. O wszystko trzeba bylo prosic lub sypsc na kazdym kroku euro. Euro.
Centrum
Niesympatyczna obsluga. Kelnerzu niemili wreck obrazenu na to ze musza pracowac. Obrzydliwa jadalnia Lata 70.
Hotel godny polecenia. Miła i pomocna obsługa. Do plaży 5 min spacerkiem lub kursujące non stop meleksy. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.
Położenie. Urozmaicone posiłki. Oferta rozrywkowa
Cześć pokoi od strony ruchliwej ulicy
Był to siódmy nasz pobyt w tym kraju i jeden z lepszych.Polecamy z czystym sumieniem niema co się nastawiać na wysoki luksus typu hotel Titanic ale naprawdę przyjemnie czysto i wszędzie blisko jedzenie naprawdę niezłe 1 dolar z rana zostawiony w pokoju zapewni codzienną wymianę ręczników ,uzupełnianie wody
kameralny wszędzie blisko obsługa bardzo miła
dla mnie ich nie ma ale słyszałem opinie o małej ilości wind
Pobyt bardzo udany. Hotel wybrałam na podstawie poprzednich opinii i wybór był trafny. Niewiele powiem o basenach, bo z nich praktycznie nie korzystam. natomiast plaża ok. Wprawdzie w wodzie jest sporo jakiś głazów, za to zejście łagodne i płytko. Można przejść się kawałek i plaże są ładniejsze. Duży plus za hotelowy pomost do opalania. Dojście do plaży spacerek 3-4min lub ciągle \"obracające\" meleksy. Animacje skierowane mocno w kierunku do gości z Niemiec, których była zdecydowana większość. Trochę nam było smutno, że byliśmy pomijani w wieczornych zabawach. Piana party-rewelacja. Byłam w Turcji czwarty raz i zdziwił mnie mało uprzejmy barman, który miał minę jakby pracował tam za karę. Goście byli bardzo uprzejmi i przyjaźni, ale jego mina psuła atmosferę. Czasami nie chciało się podejść do niego po drinka. Cóż, wszędzie jednak zdarzają się ludzie nadąsani na swoje życie. Jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne. Szef sali i główny kucharz pilnujący porządku i czystości. Turcja to wspaniały kraj i mili ludzie, dlatego wracam tam kolejny raz we wrześniu br. Prawda jest taka, że to my jesteśmy u nich gośćmi i powinniśmy zachowywać się stosownie do ich kultury.
Hotel spełnił oczekiwania. Czysto, dobre położenie, duży plus za pomost do opalania. Urozmaicone i smaczne jedzenie. Dobra baza wypadowa
Animacje skierowane raczej do gości z Niemiec. Fakt, że znaczna część to właśnie Niemcy, jednak miło byłoby, żeby zwrócono również trochę uwagi na inne nacje.
To był mój 7 pobyt w Turcji. Byłem wiosną więc cena była o 40% niższa niż w szczycie, co przyciąga rodaków którzy nie mają umiaru w piciu... No ale to już nie ma związku z jakością usługi hotelowej. Hotel godny polecenia. Do kolacji obowiązują Panów długie spodnie, ale jak się okazuje nie wszyscy umieją czytać piktogramy ze zrozumieniem. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Polecam z czystym sumieniem.
Dobre położenie. Dobra organizacja.
Zawsze można coś znaleźć, ale nie pojechałem tam szukać wad na siłę tylko wypocząć i to się udało.
Byliśmy 2 tygodnie w kwietniu obsługa bez zarzutu nie trzeba się o nic prosić, internet w lobby działa w miarę dobrze poza trzeba wykupić. Kierując się wyborem hotelu zawsze bierzemy opinie zamieszczone na portalu tutaj niestety jest ich bardzo mało
hotel czysty z dobrym jedzeniem i przemiłą obsługą.plaża blisko hotelu z własnym barem.wieczorami przemiły Bułgar gra polską muzykę.polecam ten hotel zwłaszcza ze coraz więcej Polaków tam spędza wakacje..jestem ciekawa waszych opini piszcie po powrocie,przyda sie innym wczasowiczom
animacje .
Hotel zapewnia jak najlepsze warunki do wypoczynku. Jestesmy zachwyceni
Rzeczywistość nas zaskoczyła pozytywnie, hotel czysty, choć nie mały, to kameralny. Czujesz się w nim komfortowo. Nikt się nie narzuca. Pokoje duże, przestronne i czyste. Jedzenie bardzo dobre, świeże. Nie daleko do plaży. Co wieczorne animacje, co prawda głównie dla Niemców,których w hotelu jest największa grupa, ok. 90 %. Jedynym dla nas mały minusikiem była obsługa, która głównie rozumie i mówi po niemiecku, jeżeli chodzi o angielski to trochę słabo. Myślę, że cena za hotel nie jest wygórowana, a adekwatna do tego co w nim znajdziemy.
Pokoje. Jedzenie. Położenie od plaży.
Byliśmy na wyjeździe sylwestrowym, zabawa sylwestrowa była dobrze zorganizowana,
Smaczne jedzenie, Dobra lokalizacja, Miła obsługa, Czyste pokoje, sprzątane codziennie
Drinki słabej jakości, Brak atrakcji wieczorami