Faro, a Lopesan Collection (ex IFA Faro)

Wyjątkowy

Polecam w 100%, hotel super, czysto, zawsze na czas, sniadania bardzo dobre, basen super, blisko plaza, cydowny zapach w hotelu.

Hotel nie posiada formuły All Inclusive. Przyjmuje dzieci, ale nie uznaje zniżek dla nich oraz nie posiada żadnych udogodnień skierowanych do dzieci. Pokoje superior mają piękny widok na ocean.

MOCNO POLECAM =HOTEL -JEST ZNAKOMICIE POLOZONY-PRAWIE NA PLAZY, KTORA JEST SLICZNA , CZYSTY,POKOJE DUZE NOWOCZESNE Z BALKONAMI, TV PLASKIE LCD, BARDZO WYGODNE LOZKA, SPTRZTANY CODZIEN, POSCOIEL WYMIENIANA ,PIEKNA DUZA LAZIENKA SUPER WYPOSAZONA ARMATURA ROCCA I GROHE-LUKSUS, WYZYWENIE ISNIE KROLEWSKIE -WYBOR NA SNIADANIE TO SWIEZUTKIE PIECZYWO ,KAWKA Z EKSPRESU . SZAMPAN W DOWOLNEJ ILOSCI- OBIADOKOLACJE CESARSKIE, 2 RODAJE ZUPY- SWIETNE, WYBOR GLOWNYCH DAN - RYBKI, MIESIWA , DROB- INDYCZKI, KACZUSSZKI, KURCZACZKI, MAKARONY, PIZZE, PAELLE, DUZE KREWETKI TIGER, LODY CIASTA, KANARY SA PIEKNE,

Hotel RE-WE-LA-CJA! Dobrze wyposażony, położony w najlepszym miejscu na wyspie. Obsługa w hotelu bardzo miła i pomocna, bez problemu mówiąca po angielsku i niemiecku. Posiłki bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa jak w najlepszej restauracji. Hotel polecam szczególnie dla osób ceniących ciszę i spokój. Plaża szeroka, piaszczysta, codziennie sprzątana. Rezydenta z Itaki (P. Madzia) fantastyczna.

Co roku zaczynam podróż od tego hotelu. Zostajemy na dwa,m trzy dni. Mamy niezwykły sentyment do tego miejsca. Tutaj się poznaliśmy. Nigdy nie byliśmy zawiedzeni. Ludzi, nie co się rozwodzić są świetni w każdej dziedzinie. Zawsze wybieramy zakwaterowanie ze śniadaniami w cenie. Resztę posiłków zamawiamy z karty. Uwielbiamy wręcz je jeść na świeżym powietrzu. W pokoju zawsze było zbyt wiele miejsca jak na nasze wymagania. Czysto z ładnym widokiem.

Nazwa  Faro, a Lopesan Collection (ex IFA Faro)
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Maspalomas
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, rowery, bez paszportu

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

Wyjątkowy

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Karo

Zalety

Obsluga i czystosc

Wady

Nie ma wad

Wojciech P.

Pobyt - Grudzień 2016

Zalety

stosunkowo nieduży, posiada 188 pokoi basen podgrzewany zimą

igi

Pobyt - Maj 2009

A P

Pobyt - Kwiecień 2009

Stefan

Pobyt - Styczeń 2009

Faro, a Lopesan Collection (ex IFA Faro)