Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami
Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż
Hotel wspaniały czysty polecam wszystkim , jedzenie pyszne
Wspaniała obsługa
Hotel bardzo przyjemny czysty miła obsługa blisko plaży jedzenie bardzo smaczne
Czysto codziennie sprzątany nisko plaże dużo atrakcji dla dzieci smaczne jedzenie miła obsługa
Moim zdaniem brak
Ogólnie hotel OK, w miarę czysto, niezła kuchnia, troszkę mała strefa basenowa.
kuchnia, lokalizacja
Blisko plaży, czysto, obsługa miła , jedzenie smaczne i ciepłe, śniadania monotonne, podczas kolacji grillowej nie było dań dla dzieci. Bardzo fajna strefa spa.
Blisko lotniska i plaży, miła i pomocna obsługa hotelu, sala zabaw, animacje
Brudne schody z pleśni przy basenie, ratownik wpatrzony w telefon, słabo sprzątane pokoje
Bardzo fajny hotel. Obsługa na wysokim poziomie, wszystko na miejscu, trzy kroki od morza, pyszne jedzenie, bardzo duży wybór, baseny na cały dzień siedzenia:)
Położenie względem morza.
Nic...:)
Bardzo fajny hotel dla dzieci Duży plac zabaw w środku Codzienne aktywności ( malowanie t Shirt , malowanie piaskiem , Eksperymenty,kino , ćwiczenia itd ) Plac zabaw na zewnątrz Dużo jedzenia ale mało dla dzieci wyboru Pokoje jak na 5 osób bardzo małe dopiero po wymianie pokoju ten drugi był w miarę Bardzo mała winda ledwo się wózek mieścił Sprzątanie mogło by lepiej wyglądać no ale …. Niektórzy Kelnerzy przy barze nie zwracali uwagi na klienta chociaż ten stał już długo Obsługa ogólnie miła Animatorzy świetni dla dzieci Codziennie Mini Disco też świetne Nasze dzieci się super bawiły my no mamy trochę minusów polecam ten hotel ale drugi raz bym już tam nie pojechała I jeszcze taka mała rzeczy przy wymeldowaniu rodzina przed nami dostała mini prezenciki (chyba od szefowej ) My za nimi nie dostaliśmy nic tylko Goodbye no ale to już drobnostka ale jedna człowiek widzi Basen w środku z której można przepłynąć na zewnątrz został zamknięty z powodu renowacji jedyny w którym była ciepła woda przez cały nasz pobyt był zamknięty uważam że takie rzeczy powinno się robić poza sezonem to duży minus No i wszystkie baseny inne były głębokie dzieci nie mogły się same bawić mówię tutaj o wodzie po kostki .
Mały wybór jedzenia dla dzieci na przykład na wieczorze BBQ moje dzieci nie miały co zjeść za bardzo. Brak basenu typowego dla dzieci ( z woda po kostki ) Drinki w barze były robione na szybko i z czasem już byle jak (brak lodu brak dodatków itd ) Mini bar nie był uzupełniany i lodówka w ogóle nie działała Zarezerwowałam pokój z widokiem na morze i wanna dostałam bez ale na szczęście udało mi się zamienić pokoje na pokój z wanna która była dla mnie ważna z względu na trójkę małych dzieci
10+ pokój jak i otoczenie bardzo sympatyczne. Zadar piękne miasto.
Obsługa,lokalizacja, jedzenie, atmosfera,
Wszystko mi się podobało.
Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi na plus Jedzenie ok drinki w miarę zależy który barman stał 😃
Sala zabaw dla dzieci Strefa Spa Jedzenie
Smród w łazience pokojowej
Polecam hotel szczególnie dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji w tym codziennie animacje, bawialnia wewnątrz budynku, plac zabaw na zewnątrz. Blisko plaża piaszczysta i kamienista. Płytka woda, kilka basenów, jeden ze zjeżdżalnią. Pyszne jedzenie.
Animacje dla dzieci, blisko plaża, pyszne jedzenie.
Słabe animacje dla dorosłych, snack bar otwarty do 18.00
Hotel perfekcyjnie położony. Pokoje super utrzymane. Obsługa klienta na wyższym poziomie. Bardzo polecam dla rodzin z dziećmi jak i dla osobowych par.
Obsługa, jedzenie, położenie
Bardzo polecam dla rodzin z dziećmi! Więc zacznę od atrakcji dla nich -Jest duży kącik do zabaw, tzw. Falkyland, gdzie animatorzy dbają o najmłodszych, codziennie inny program artystyczny/ taneczny/ sportowy. Kącik do malowania. Jest też duża sala zabaw ze zjeżdżalniami i długim torem przeszkód a także malutka przestrzeń dla niemowlaków. Obok tego jeszcze sala kinowa, codziennie o 14 inny film animacyjny, a ponadto możliwość grania na konsoli. Naprawdę dla każdej grupy wiekowej coś się znajdzie. No i oczywiście wieczorne spotkanie z Falkym, który chętnie pozuje do zdjęć z każdym, przybija piątki, a ponadto ok 13 przechadza się po hotelu i ma czas dla dzieciaków, czego brakowało nam we Włoszech - tam w hotelu (...) wychodził tylko na wieczorną dyskotekę i po 2-3 piosenkach schodził ze sceny, trudno było nawet uchwycić go na zdjęciu. Oprócz tego 2 place zabaw na zewnątrz, baseny, jeden podgrzewany, duża zjeżdżalnia, można się rozpędzić, a z drugiej strony dziecko półtoraroczne też mogło zjechać na kolankach:) Jedzenie bardzo dobre, duży wybór, na śniadania zazwyczaj to samo, ale nam to nie przeszkadzało, bo każdy i tak mógł wybrać coś dla siebie. Bar główny otwierany już o 8, duży plus:) pyszne drinki, w tym Pina Colada, którego często w allu nie ma, tu jest i wszystkim smakuje, bo większość gości hotelowych zamawiała te drinki, dla dzieci jest wersja bezalkoholowa:) to czego nam najbardziej brakowało to lody.. były tylko na patyku (średnio smaczne) i tylko do kolacji.. z dziećmi po lody gałkowe musieliśmy wyjść poza hotel i zapłacić 1,5 Euro/ gałkę. W takim hotelu lody gałkowe przez cały dzień to chyba podstawa.. Obsługa przy barze mega miła, kontaktowa, bardzo wdzięczna za napiwki:) i bardzo pracowita, pracują na szóstym biegu, naprawdę obrotni, nie czeka się długo nawet przy pełnym obłożeniu hotelu. Przekąski między posiłkami pyszne, różnorodne i dużo, nie ma możliwości być głodnym. Program wieczorny - trudno powiedzieć, bo my byliśmy pod koniec maja, więc raz był koncert na żywo, a raz program rozrywkowy z pytaniami i nagrodami. Tego nam brakowało, we Włoszech codziennie na scenie inny program i to naprawdę na wysokim poziomie, skecze, sztuki teatralne, musicale.. Tutaj scena świeciła pustkami, ale być może było jeszcze za wcześnie..? Pokoje hotelowe super, sprzątane codziennie, codziennie uzupełniany mini bar. Dużym plusem była też bliskość plaży. Plaża piaszczysta, a kilkaset metrów dalej z drobnymi kamyczkami, więc dzieci wybierały raz tą, raz tą. Ale super blisko do baru, do hotelu, do ubikacji, do przekąsek, więc nigdzie nie trzeba było daleko biegać:) Leżaki płatne, ale dużo przebieralni na plażach. Jednym słowem - kompleks jest super bo wszystko jest blisko siebie i naprawdę nie ma na co narzekać, my bawiliśmy się świetnie:) ogólnie daję pięć gwiazdek, jedyny minus to te lody.. ale polecam z całego serca bo spędziliśmy tam fantastyczny tydzień :)
bardzo dużo, opisane wyżej:)
brak lodów dla dzieci .. lody na patyku (średnio smaczne) dostępne tylko do kolacji
Wszystko w jak najlepszym porządku, zgodnie z opisem, polecam hotel.
Przepyszne jedzenie, miła obsługa, czysto, fajny basen, udany wyjazd.
Warunki w hotelu w 100% zgodne z przedstawioną ofertą. Czysto i przytulnie.
Położenie hotelu i jego otoczenie.Hotel położony bezpośrednio nad morzem, w otoczeniu fantastycznej zieleni. Wszystko co niezbędne jest na miejscu.
Z racji tego, że w hotelu przebywa naprawdę dużo turystów z Polski, brakuje informacji w naszym języku.
Bardzo ładni i czysty hotel .widoki z okna na morze
Blisko morza ,obok sklepy
Hotel super, pokoje czyste i codziennie sprzątane. W pokoju lodówka, która jest bezpłatnie uzupełniana - cola, woda , soki. Jedzenie przepyszne i różnorodne. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Świetne baseny i plaża piaszczysta zaraz po wyjściu z hotelu. W hotelu duża sala zabaw i fajne zajęcia dla dzieci prowadzone przez Animatorów z hotelu.Chętnie wrócimy do tego hotelu.
Jedzenie Obsługa w hotelu Blisko plaży Blisko lotniska Animacje dla dzieci
Obsługa hotelu na bardzo wysokim poziomie , jedzenie bardzo urozmaicone i bardzo smaczne , blisko centrum miasta ,super lokalizacja. Nie mieliśmy problemu z rotawirusem, ani nie widziałem żeby ktoś z tym miał problem , dużo animacji dla dzieci i dla dorosłych. Animatorzy naprawdę na wysokim poziomie
Smaczne jedzenie
Nie ma
Hotel o którym powiedzieć wspaniały to mało (a mam porównanie).
Czystość, animacje i atrakcje dla dzieci przez cały dzień, bliskość morza, piękne pokoje, podgrzewany basen zewnętrzny, pyszne jedzenie
Troszkę mogliby się bardziej postarać o zewnętrzne place zabaw
Bardzo fajny hotel, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam z dziećmi. Super atrakcji i super bar i restoracja!😁😁😁
Był to nasz pierwszy pobyt w Chorwacji. Rodzina 2+2 (8 i 17). Bardzo polecam hotel. Opcja all inclusive. Bardzo duży wybór jedzenia, wszystko pyszne. Duże urozmaicenie posiłków. Dla każdego coś dobrego, od potraw tradycyjnej kuchni chorwackiej/bałkańskiej oraz po prostu frytki, spagetti czy nuggetsy. Duży wybór warzyw, owoców, ciast itp. Hotel niby w mieście, ale w maju nie było tłumów. Hotel przy plaży. Widok na morze przepiękne. Animatorzy dla dzieci. Wszędzie czysto, w całym hotelu, jak na terenie. Jeden z basenów podgrzewany, gdzie można było kąpać się z przyjemnością. Nasz pobyt trafił się na początku maja i woda w basenach zewnętrznych jak i morzu dość zimna. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta.
- Przepyszne i zróżnicowane jedzenie, duży wybór - blisko na plażę , jak i do miasta - podgrzewany basen - miła, dobra obsługa - dobry hotel na pobyt z dziećmi (organizacja czasu)
Można było zaobserwować konieczność remontów np. basenów (odpadające płytki itp.), ale nie miało to wpływu na odczuwalny komfort pobytu.
Naprawdę bardzo polecam pobyt w tym hotelu.Choć jeszcze nie było upałów korzystaliśmy w pełni z basenów (podgrzewana woda) i centrum spa. Dla dzieciaków cały dzień atrakcji, choć w j. niemieckim i angielskim, ogólnodostępny pokój zabaw ze zjeżdżalniami, tunelami i kulkami, plac zabaw na zewnątrz, wieczorne tańce. Minus taki że w basenach z podgrzewaną wodą min głębokość to 140 cm więc dzieciaki nie umiejące pływać pod czujnym okiem rodzica. Największe wrażenie robią posiłki w restauracji: duży wybór na śniadanie i lunch, na obiad codziennie inna tematyka ale są i stałe elementy: pyszna pizza i spaghetti. Pokoje przyjemne, duże łazienki, czysto i schludnie.Polecam rezerwację przez stronę internetową hotelu - taniej.