Fafa Sun

Hotel ogólnie ładny, nowy, wybudowany w 2023 r, kameralny, więc jest brak kolejek na restauracji po jedzenie. Blisko hotelu jest bardzo ładna promenada gdzie wieczorem odbywa się tam życie nocne, sklep na każdym rogu(otwarte zazwyczaj do 2:00. Pokoje czyste, stoliki w restauracji również

Pobyt w hotelu Fafa Sun zaliczam do bardzo udanych przemiła obsługa kelnerska na szczególną pochwałę zasługują dziewczyny z baru przy basenie profesjonalistki . Codziennie wieczorem gra muzyka na żywo otoczenie hotelu słabe bo budują się nowe (kiedyś muszą) ale nie stanowiło to dla nas problemu . Posiłki bardzo smaczne zupy, owoce morza, wieprzowina, w kilku postaciach grilowaną polecam. Pokoje durze nowocześnie urządzone codziennie sprzątane ogólnie hotel robi wrażenie. Chętnie tam wrócimy pozdrawiamy menadżerkę długowłosą .

Wyjazd ostatni tydzień września z Itaka. Hotel nowy oddany w czerwcu 2023. I to jest jedyny plus tego hotelu. Minusy: -brudny pokój po zakwaterowaniu, włosy na podłodze w pokoju i łazience -smród kanalizacji w łazience -niedziałający ekspres do kawy w sali restauracyjnej, po kawę trzeba chodzić do baru przy basenie. ekspres przy basenie popsuł się po kilku dniach i wydawał tylko czarną kawę. -notorycznie zimne jedzenie bo nie działają podgrzewacze do potraw -kiepskie menu, trudno było poznać smaki Albanii No i ostatni smaczek. W ofercie Itaka i hotelu Sun by Fafa mieliśmy możliwość korzystania z super hotelu tej samej sieci Fafa Premium. W czasie trwania imprezy zostaliśmy poinformowani po jednym dniu , iż nie możemy korzystać z tego hotelu. Będziemy składać reklamacje do Itaka.

. Wczoraj wróciłam z tygodniowego pobytu w tym hotelu . Nie wspomnę o tym ze przez ten cały tydzień męczyła mnie jak i zarówno moją ekipę biegunka , nie wiem czy to było spowodowane jedzeniem czy klimatem ale pare osób z hotelu tez się na to skarżyło . Jedzenie ogólnie ok , dla każdego coś się znalazło ale powtarzało się praktycznie codziennie i z dnia na dzień mam wrażenie ze było coraz gorszej jakości . Soki były kupne , jak się piło to było czuć samą chemie . Basen tylko czynny do 18. Bar do 22 . Mały wybór w drinkach. Doprosić się o ręczniki na basen czy plaże to był cud bo wiecznie ich nie było . Hotel rezerowaliśmy w kwietniu , wtedy na (...) były wystawione zdjęcia wizualizacji ktora nie do końca zgadza się z tym co dostaliśmy na miejscu . Hotel ogólnie ładny , nowy co widać ale bloki mieszkalne dookoła odstraszają , ludzie patrzący się przez balkony na turystów to masakra 🙈 Przez te bloki praktycznie brak słońca na basen i leżaki . Woda w basenie lodowata , przez to ze nie miała jak się nagrzewać przez brak słońca . Z basenu korzystaliśmy z Fafa premium do którego mieliśmy dostęp . Dostaliśmy informacje przy rezerwacji ze hotel jest w pierwszej lini brzegowej , a to kłamstwo 🤣 do plazy mamy blisko ale jednak trzeba chwile się przejść . Każdy hotel ma swoją część plaży ale dosłownie leżak na leżaku . Woda na plazy cieplutka ale no brudna . Z pozytywów😂 codziennie wieczorem od 20:30 do 22 ,,cos” się dzieje , gra muzyka , jest jakiś dj , czy występy . Jest zumba dwa razy dziennie w basenie w którym praktycznie nikt się nie kapie przez zimna wodę . Wychodząc z hotelu jest dużo restauracji i sklepów wiec wszędzie blisko . Koło hotelu jest polskie biuro z wycieczkami Kaki Tours . Dzień wycieczki z tego biura wspominamy najlepiej z całego wyjazdu:) Mieliśmy dostęp do hotelu Fafa premium . Mogliśmy tam korzystać z basenu , wyżywienia oraz drinków.

Nie myśl nawet o dobrej zabawie, chyba ze odpowiada ci paskudny hotel po srodku niczego.

Nazwa  Fafa Sun
Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Golem
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi

Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego

Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami

Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć

5.7
6.5
5.7

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kamil

Zalety

- pomocna oraz przesympatyczna obsługa - bardzo fajne wieczory hotelowe typu: dyskoteka&dj, band na żywo oraz albański wieczór - oczywiście polski animator z Itaki Hubert który swoją niesamowitą energią zaraża wszystkich gości hotelowych, z całego serca mogę powiedzieć że najlepszy albański animator pod słońcem, zajęcia prowadzone przez Huberta bardzo aktywne przy czym jest fajna zabawa - bardzo ciekawa opcja jest z tym że można korzystać z sąsiedniego hotelu fafa premium,

Wady

- monotonne jedzenie - żwirowy podjazd do głównego wejścia hotelu gdzie można urwać kółka od walizki - nie dobre drinki ponieważ alkohol bardzo rozcieńczony - mały basen

Iwona

Zalety

Kameralność smaczne posiłki i obsługa.

Wady

Balkony które zawieszone były ręcznikami i nie tylko, ale to wina turystów bo nie umieją się zachować w 5 gwiazdkach piękne barierki szkło przyciemnione a tu gacie się suszą i panie sprzątające muszą to szkło codziennie czyścić proponuję nakleić naklejki z napisem zakaz wywieszania.

3.4
Artur

Zalety

Hotel nowy oddany w 2023

Wady

bardzo dużo wad,

4.8
Ola

3.1
Karina

Zalety

W miare czysto ale tez bez przesady + niektorzy kelnerzy

Wady

Hotel tragedia, na all inclusive to co daja do picia to pomyje, nie wspominając juz o drinkach bo NIE MA ICH W KARCIE. Jedzenie codziennie takie samo. Wieczorami muzyka smętna i strasznie głośna ze sie rozmawiac nie da, a wyjsc tez nie ma gdzie bo wszędzie jest brudno i brzydko. Dodatkowo widac po prostu fuszerkę (patrz na zdjecia)

Klaudia

Hotel warty polecenia! Zaleta napewno jest jego nowoczesny wystrój. Pokoje spore i urządzone w dobrym stylu. W Pokojach klimatyzacja i suszarka nawet polskie kanały w telewizji hahahha. Miła obsługa choć nie każdy zna angielski większość mówi tylko w swoim języku. Jedzenie bardzo dobre jest około 8-9 dań na ciepło do wyboru ale naprawdę smaczne i zawsze da się coś dla siebie znaleść dodatkowo pizza robiona na miejscu przepyszna!!! Blisko płazy. Animacje batdzo fajne. Zdecydowanie da się odpocząć

Zalety

Czystośc, miła obsługa, blisko do plazy,

Wady

Zajmowanie leżaków 😂

Fafa Sun