Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Hotel średni przeciętny ze słabymi śniadaniami .
Że jest , i parking jak wynajmiesz auto aby uciekać z tego smutnego miejsca :) , reasumują lepsza kwatera a nie hotel , basen mały po 19:00 zakaz wstępu wszystko jakieś udawane że niby jest .
Pokoje jak na kwaterach prywatnych , śniadania z uporem te same przeciętne produkty co dziennie z definicji ciepłe coś zawsze chłodne kiepska kawa typowe albańskie śniadania w Grecji :) . Taras hotelowy na Plazy ! zakaz wstępu bez koszulki smutno drętwo . WC przy muszli sciana 10 cm siedzisz bokiem kabaret :) TV hotelowe tylko programy naziemne nic nie ma , Jeżeli chodzi o personel wszystko ok jak należy .
Operator Join up jak najbardziej tak polecam . Hotel średniak :(
Bliskość Plazy . Parking na samochody . Aneks kuchenny lodówka - po prostu dobra kwatera w moim rozumieniu nic więcej . Personel uśmiechnięty bezproblemowy .
Śniadania uporczywie co dzień praktycznie to samo średniej jakości i chłodne w definicji ciepłe dania . My traktowaliśmy jako kwaterę gdzie pod nią mamy zaparkowany samochód i tylko nocujemy i tu ok ale jak ktoś ma inne podejście zero życia w Hotelu . Na barze poza hotelem przy plaży zakaz wstępu bez koszulki drętwo i smutno :) WC muszla przy słupie :) ciasno . TV to fikcja podstawowe kanały z tv naziemnej wyspy nuda . Hotel po prostu udaje że jest hotelem 4*