Atrakcyjna lokalizacja: w pobliżu centrum kurortu Faliraki słynącego z bogatego życia nocnego.
W odległości zaledwie 3 km od hotelu znajduje się park wodny Faliraki Water Park.
Hotel położony jest 850 m od ładnej piaszczysto-żwirowej plaży.
Z myślą o dzieciach: brodzik wydzielony przy basenie głównym.
Hotel bardzo, bardzo przecietny na 3-. Jeden z gorszych w jakich byłem
Brak robaków w pokoju. Spoko obsługa. Zjeżdżalnie na basenie.
Jedzenie monotonne z bardzo małym wyborem. Ciasta to żółta, czerwona i białą galaretka. Pokoje i teren w hotelu wymagajace dużego remontu Brak jakichkolwiek animacji. Bardzo mało leżaków i parasoli przy basenie. Dość daleko do plaży.
Hotel czysty, sprzątanie pokoi co drugi dzień, bardzo ładnie umeblowany. Spory basen. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa przemiła.
Cisza, możliwość wypoczynku, jednocześnie krótki spacer i znajdujemy się na plaży, po drodze mijając rozrywkowe ulice miasta. Pyszne jedzenie i miła obsługa.
Pobyt udany, hotel jak najbardziej zasługuje na swoje trzy gwiazdki.
Miła obsługa, wymiana pościeli, ręczników i sprzątanie codziennie.
Za mało leżaków wokoło basenu. Bardzo zniszczone leżaki.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze nawet bardzo dobrze. Jestem pozytywnie zaskoczona Nie wiem skąd tyle negatywnych bo naprawdę hotel wart jest uwagi. Najważniejsze plusy to Duży basen Piękne wyremontowane pokoje Czystość i porządek Codzienne sprzątane pokoje i praktycznie cały hotel i na zewnątrz Mila i przyjazna obsługa Lokalizacja blisko plaży i w samym centrum Ciepła woda ( jedynie po 23 była już letnia) Ale znajomi nocowali w innym cztero gwiazdkowym hotelu obok nas i cały czas mieli zimna wodę) Jedzenie smaczne duży wybór Z minusów to Mało leżaków Z czystym sumieniem mogę polecić ten Wiadomo to nie jest 5 gwiazdek Ale jest czysto schludnie
Duży basen Czystość Porządek Mila obsługa Ciepła woda Nowe pokoje Jedzenie dla każdego coś
Mało leżaków
Hotel jak na swoją kategorię jak najbardziej ok,pokoje w odpowiednim standardzie, jedzenie smaczne, dużo, obsługa dobra,.
Przydały by się zorganizowane wieczory w klimacie greckim
Hotel całkiem w porządku nie dawno odświeżony pokój przestronny z balkonem
Hotel odnowiony, pokoje w fajnym standardzie, nowe klimatyzatory. Na terenie bardzo duży basen oraz 3 zjeżdżalnie wodne. Niestety na terenie bardzo mało leżaków, trzeb zajmować około 7-8 żeby móc poleżeć. Jedzenie uważam że jest dobre każdy znajdzie coś dla siebie bez większej monotonii. Bar z alkoholem również bez zarzutów. Do kamienistej plaży około 15-20 min spacerkiem. Komunikacja z okolicy na głównym szlaku Rodos-Lindos również bardzo dobra co 20min autobus - do przystanku 5 min pieszo. Na terenie hotelu wypożyczalnia aut za 1 dzien 45 euro więc chyba jedno z tańszych. Hotel oceniam 3,5/5. Jak ktoś nie oczekuje złotych klamek i chcę spędzić budżetowo wakacje to jak najbardziej polecam.
Jedzenie, czystość, basen.
Mało leżaków na terenie basenu
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie czystość, dobre jedzenie jestem pozytywnie zaskoczony na pewno tam wrócę polecam
Myślę że jedzenie jeżeli coś się kończyło od razu było donoszone
odległość od plaży około 15-20 minut spacerku jeżeli ktoś lubi plażować
Po przeczytaniu opinii hotelu mieliśmy mieszane uczucia, ale zaryzykowaliśmy i nie żałujemy. Jest to hotel 3 gwiazdkowy i w moim odczuciu spełnia swoje wymagania. Pokoje świeżo po remoncie, czyste, z klimatyzacją. Basen czysty, codziennie sprzątany. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Mały wybór alkoholi ale jak za taką cenę to nie ma się co dziwić. Bardzo uprzejma obsługa
Wyremontowane pokoje z klimatyzacją Czystość Dobre jedzenie Blisko do centrum Faliraki
Hotel dość skromny jednak przyjemny. Widać że właściciele starają się o dobrą atmosferę hotelu. Położenie budynku jest również wielkim plusem ( 5 min drogi przystanek autobusowy a 15 centrum faliraki). Basen dość zadbany gorzej z leżakami które byly pourywane a niektórych nje dało się odpowiednio rozłożyć. Pokój hotelowy jest również zadbany jednak w naszym pojawiał się czasami nieprzyjemny zapach z toalety. Jedzenie dość monotonne ale smaczne. Obsługa hotelu miła jednak barman czasami był nie w humorze. Polecam hotel każdemu kto chce spokojnego oraz budżetowego wypoczynku na krótki okres czasu.
-Obsługa hotelu -jedzenie - położenie budynku -smaczne jedzenie
mala ilość leżaków Smród z pokoju Słabe drinki
Hotel czysty i estetyczny, miła obsługa, jedzenie dobre, aczkolwiek mały wybór deserów, wieczór grecki z tańczeniem na stole (w tym dniu jedzenie typowo greckie), świetna lokalizacja, blisko przystanków - komunikacja super działa, fajna wycieczka na Symi, ale resztę atrakcji można na spokojnie zwiedzić samemu, do doliny motyli wbrew temu co mówi rezydent, da się dojechać autobusem (najpierw do rodos a potem linia 55 do samej doliny) - na rodos informacje jasne i przejrzyste, market obok i restauracja z pysznym jedzeniem greckim naprzeciwko hotelu, polecam:))
Bardzo udane wakacje w hotelu Evi. Pokój po remoncie, posiłki obfite, desery, niczego nam nie brakowało, morze 10 min spacerkiem.
Czysty pokój, 2 baseny , niedaleko morze, leżaki i parasole 20 euro, jedzenia pod dostatkiem, bardzo miła obsługa
Zbyt mało leżaków przy basenie, cześć popsuta
hotel swietny, duzo wybor jedzenia, mila obsluga, pokoje swietne czyste, droga na plaze nie wydaje sie tak dluga jest przyjmena i ladne widoki
czyste pokoje, dobre jedzenie, swietny basen
troxhe malo lezakow i gdy zajelam po godzine ktos przelozyl ale to racxej nie wina obslugi
Hotel ładny,zadbany,czysty. Piękny basen, również czysty i codziennie sprzątany.
Bliskość do sklepów i cisza w nocy.
Wyżywienie słabe. Brak warzyw i owoców na śniadaniu, obiedzie i kolacji. Bardzo mały wybór potraw i słaba ich jakość.
Wybierając hotel Evi nie spodziewałam się cudów. Natomiast jestem mile zaskoczona. Pokoje świeżo po remoncie, czyste. Klimatyzacja. Jeden basen, spory, czynny do 23:00. Za mało leżaków przy basenie jak na tak duży obiekt. Jedzenie dobre, różnorodne, ciągle donoszone. Brak klimatyzacji na stołówce. Jeden bar, przed 23 kolejka spora ;). Obsługa hotelu uprzejma i pomocna, zwłaszcza pracownicy recepcji. Na terenie hotelu mały sklepik. Wieczorem były Panie animatrorki, nie mam już małych dzieci więc trudno mi napisać coś więcej. Trafiliśmy na Wieczór Grecki, śpiewy i tańce, fajna sprawa. Blisko centrum ze sklepami, tawernami i klubami. Plaża ok. 15 min. spacerkiem. W ogólnej ocenie polecamy hotel dla osób które szukają czegoś w dobrej cenie i tak jak my nastawieni są na zwiedzanie wyspy a nie tylko na pobyt w hotelu.
Brak klimatyzacji na stołówce. Mało leżaków przy basenie. Słaby bar w opcji all.
Pobyt w hotelu oceniam na bardzo udany, jedzenie urozmaicone i smaczne. W pokoju brakowało szafy i większość rzeczy trzeba trzymać w walizkach. Pokój czysty , można mieć zastrzeżenia do pozostawienia kołków z kotary po zamontowaniu szyb . Obsługa miła i dobrze zorganizowana
Wypożyczalnia samochodów na miejscu z minimalnymi formalnościami. Duży basen + zjeżdżalnie Atrakcyjna cena
Słabe wi-fi
Hotel Evi oceniam 4.5/5. Pokój super, odremontowany, bardzo ładny. Łazienka czysta, schludna, z prysznicem. Klimatyzacja nowa, lodówka w zabudowie. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Każdy znalazł coś zawsze dla siebie. Obsługa bardzo miła, mega szybko uwijali się ze sprzątaniem. Dużo makaronów w każdej postaci, sałatki pyszne. Ogólnie troche mało mięsnych dań. Bar bez zarzutu, jedynie czasem kolejki duże, w szczególności przed zamknięciem. Basen czysty, otwarty bardzo długo. Zjeżdżalnie wystarczające by się wyszaleć, coś dla dorosłych, coś dla dzieci. Szczerze polecam ten hotel. Idealna miejscówka wypadowa.
Miejsce położenia Jedzenie Basen i zjeżdżalnie Czyste odremontowane pokoje Bardzo miła obsługa
Kolejki do baru Trochę mało leżaków przy basenie
Pokoje czyste , mieliśmy przestronny apartament każdy z pokoi miało wyjście na balkon , pokoje sprzątane dokładnie co drugi dzień wymieniane ręczniki i pościel. Basen przestronny, osobna część ze zjeżdżalniami przy których zawsze była osoba która nadzorowała bezpieczeństwo. Stołówka bez klimatyzacji, mimo szczytu sezonu fantastycznie radzili sobie z porządkiem, obsługa zawsze bardzo miła starająca się pomóc . Jedzenie monotematyczne , wszystko smakowało podobnie . Wybór duży było w czym wybierać, mało owoców za to ogrom przeróżnych sałatek. Alkohol niedobry lokalny ale przy tej cenie nie spodziewałam się niczego innego . Jedyne co się dało pić to piwo.
Basen czynny aż do 22 ! Dzieci szczęśliwe, zazwyczaj w hotelach w których byłam wypraszali z basenu około 20
Brak klimatyzacji w części jadalnej, menu takie sobie raczej wszystko podobnie smakowało, mało owoców, do plaży dobry kilometr niby nie jakoś daleko ale w upale i z dziećmi to już wyczyn . Brak animacji , jedyną atrakcją dla dzieci były zjeżdżalnie wodne które zamykały się chyba w okolicach 18 . Raz ( we wtorek) był wieczór grecki poza tym nic się nie działo . Napoje podawane w plastikowych kubkach.
Hotel super wyremontowane pokoje dwa baseny,zjeżdżalnie
Dobre choć monotonne jedzenie,miła z wyjątkami obsługa
Pokoje odnowione, miła obsługa, fajna lokalizacja i to na tyle! Stołówka serwuje cały czas to samo, sam makaron i zielenina. Brak serwerek i 1 kosz na śmieci, gdzie każdy sprzątał by po sobie ale nie ma gdzie. Jedna kolejka do piwa, drinków, lodów i soków i uwaga tortilla z lodowki. Przystawki na barze to na paterze 2 rodzaje ciasta jakby drożdżowego. Basen brudny piasku w nim pełno po kątach i jakies zmoczone papierki.
Zalet Mało
Jak wyżej w opisie