Eva Mare

Hotel zachowany w greckim stylu. Mały, ale urokliwy. Dla klientów, którzy nie lubią dużych obiektów i wolą kameralne wakacje.

Niestety bardzo często zdarza się, że w hotelu brakuje prądu, trochę rzadziej – wody. Hotel jest niewielki, więc nie posiada własnego generatora, który mógłby zapewnić w razie (częstych) awarii stały dopływ energii. Hotel posiada za to szambo, którego konieczne opróżnianie nie jest zbyt przyjemne dla gości, z uwagi na wszechobecny i oczywisty raczej zapach. Dodatkowo obsługa hotelu nie należy do najlepszych – rzadko można zastać kogokolwiek w recepcji, jedzenie jest bardzo przeciętne. Należy zwrócić szczególną uwagę na wybór pokoju oraz zastrzec wcześniej, że chce się (droższy) pokój z widokiem na morze. Inaczej pozostanie nam widok na betonową drogę lub/i śmietnik. Hotel nie posiada własnej plaży.

W samym hotelu jest bardzo nudno, trzeba umieć sobie samemu organizować czas. Na szczęście hotel jest blisko centrum, więc jest łatwiej. W hotelu jest tylko mały basenik, ale miejsc przy nim nigdy nie brakowało, nawet po śniadaniu mogliśmy spokojnie znaleźć wolny leżak. Natomiast plaża była super, bardzo ładna i czysta, wspaniała woda:) Cudownie było się tam kąpać:) Obsługa hotelu też bardzo nam się spodobała, widać było, że starają się nadrobić wszelkie mankamenty i niedogodności:)

Nie byl to do konca wymazony urlop. Hotel z zewnatrz robi bardzo dobre wrazenie, bardzo malowniczy tuz nad morzem. Natomiast jak zobaczylismy pokoj, ktory nam przydzielono poczulismy sie jakbysmy cofneli sie do hotelu najwyzej 2 gwiazdkowego, maly ciemny, w dodatku wydawalo nam sie, ze chyba od lat nikt tam nie sprzatal. Dopiero po dosyc ostrej wymianie zdan przyszla sprzataczka i troche tam ogarnela i zmienila nam posciel. Zdecydowanie poziom pokoi bardzo zaniza standard hotelu. Byl to jedyny incydent w czasie calego pobytu, ale widok pokoju zawsze mnie troche przygnebial. Z hotelu do centrum na szczescie nie jest az tak daleko do centrum gdzie mozna bylo nadrobic wszystkie niedogodnosci. Jedzenie i reszta hotelu na wysokim poziomie i gdyby nie pokoj to wakacje tam spedzone bylyby najcudowniejsze.

Nazwa  Eva Mare
Miejsce  Grecja / Kreta / Agia Pelagia
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, darmowe wifi, golf

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

rodzinnie prowadzony, kameralny, ładne pokoje, ładna restauracja ala carte z pięknym widokiem

Wady

zewnątrz budynek nie zachwyca, bus nie podjeżdża do hotelu, małe prysznice

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

Wady

zewnątrz budynek nie zachwyca, bus nie podjeżdża do hotelu, małe prysznice

m.

Pobyt - Czerwiec 2009

Julita

Pobyt - Sierpień 2008

Donata

Pobyt - Sierpień 2008

Rysiek

Pobyt - Lipiec 2008

Dobry hotel za przystepną cenę. Rysiek

Kinga

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel calkiem przyjemny i w miare czysty, wkolo duzo zieleni i miejsca na spacery, mankamantem jest duza odleglosc od miasta bylo w miare blisko. Basen bardzo ladny czysty i duzy. Jedzenie wyjatkowo smaczne i zroznicowane. W pokojach generalnie bylo calkiem czysto i bez zastrzezen. Natomiast co do animacji to jakby ich nie bylo, ale wakacje i tak mielismy udane ;)

Adrian

Pobyt - Czerwiec 2008

Wróciliśmy z żoną bardzo zadowoleni! Pokoje bez zarzutu, było bardzo czysto i przyjemnie. Obsługa całego hotelu bardzo miła. Nie zdarzyło nam się aby ktoś z obsługi zachował się wobec nas nie miło czy opryskliwie. Panie sprzątaczki zasłużyły na duże brawa. W pokojach zawsze był porządek. Naprawdę nie można powiedzieć złego słowa. Jedzenie w restauracjach super, jedyny minus to brak klimatyzacji. Basen bardzo czysty, bez tony chloru w nim. Piękne widoki, polecam, każdemu kto chce odpocząć. Super wspomnienia. Mam nadzieję, że jeszcze tam wrócimy!!

Adam

Pobyt - Maj 2008

Pokoje w nowej części hotelu mają w większości widok na betonowe umocnienie skarpy sąsiedniego parkingu (nie zawsze jest o tym informacja w biurach podróży). Bardzo ładny widok z okien starszej części budynku, ale jakość pokoi niższa. Do plaży jest więcej niż deklarowane 100 m. i to ostro w dół. Basen hotelowy malutki, jak dla dzieci, ale głęboki 2,10 m. Miła atmosfera w barku i sympatyczna obsługa. Uwaga na wypożyczalnię motocykli Motor Sun, na zakręcie vis a vis hotelu Capsis w miasteczku - są nieuczciwi!!! Wypożyczalnia samochodów w budynku hotelu Eva Mare - \"STOP\" - tania i godna polecenia.

3.4
turystka

Pobyt - Maj 2008

Byłam tam w nieodnowionej w ubiegłym roku części hotelu - jest naprawdę kiepska! Jeżeli ktoś trafi do części odnowionej, ma znacznie lepsze wrażenia i pokoje są tam naprawdę porządne.

Pobyt - Maj 2008

Bardzo udane wakacje, hotel czysty, swietnie polozony, tuz przy plazy. Jedzenie wyśmienite, mila obsluga. Bardzo przyjemny barek przy basenie. Obok hotelu wypozyczalnia samochodów - atrakcyjne ceny, żadnych problemow. Nawet po zwiedzeniu takich miejsc jak Balos, Elafonisi czy Matala miło było wrócić na cichą i w miarę kameralną plażę przy hotelu, gdzie naprawdę można było odpocząć i rozkoszować się pięknymi widokami. Hotel godny polecenia. Sprzedawca w pobliskim markecie powiedział,ze tylko turysci z Eva Mare nie narzekają:)

zarka

Pobyt - Maj 2008

Hotel znacznie odbiegający od tego co jest prezentowane.Pokoje wyposażone minimalistycznie,sprzątane powierzchownie!Widok na morze,zarezerwowany dla nowożeńców,albo kogoś,kto w wiadomy sposób \"to\" załatwi.Obsługa tylko czeka na napiwki,które uznają za obowiązek gości.Basen w reczywistości rozmiarów mini,w którym siedzą tylko dzieci.8 leżaków,na które trzeba polować od rana,na plaży płatne 5 euro/dzień.Okolica smutna,nudna i bez rozrywek!Totalne zadu...w którym można czytać tylko książki!Życie nocne nie istnieje!Jednym słowem miejsce godne polecenia dla emerytów,dla uczczenia złotych godów!I to raczej takich \"na chodzie\",bo ci,co mają problemy,to nawet plaży z bliska nie zobaczą,bo zejście koszmarne,po kamieniach,udeptaną ścieżką!!!

Maryla

Pobyt - Marzec 2008

Hotel jest bardzo fajny, wszędzie jest dosyć blisko w pobliżu bary i restauracje. Pokoje są bardzo ładne i przyjemne, klimatyzacja bardzo dobrze działa, jest chłodno a za razem cicho w pokoju, w nocy mozna spokojnie spać :) Sprzątanie odbywa się codziennie, wraz z wymianą ręczników, posciel jest zmieniana co 2 dni, na porzadek nie moglismy narzekać :) Jedzenie było bardzo dobre i było go nawet sporo :) Basen bardzo fajny i ładny, dobrze jest zostawić na leżaku ręcznik i nikt go nie zajmował :) Obsługa bardzo miła, świetni barmani przy basenach. Hotel jest duży ale dosyć przyjemny pobyt w nim wspominamy pozytywnie :)))

Tera

Pobyt - Czerwiec 2007

Wspaniałe widoki, kameralna plaża, dobre warunki do nurkowania

Eva Mare