Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza, odznaczona Błękitną Flagą.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, pokój zabaw, pokój gier, łóżeczka dla niemowląt (na życzenie), krzesełka w restauracji.
Atrakcyjne położenie: bezpośrednio przy morzu, ok. 500 m do Platanes, ok. 6 km do Rethymno.
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Obsługa zawsze bardzo miła i pomocna, pokoje czyste, ręczniki wymieniane co drugi dzień. Obsługa krzywo się patrzyła na zajmowanie leżaków co też jest plusem. Jedzenie no cóż.. hotelowe żeby wszystkim pasowało ale na przeciwko świetnie Teverny. Dla osób które chcą relaksu w dzień, a wieczorem posmakować prawdziwego Greckiego jedzenia to ten Hotel jest świetnym wyborem.
-Cisza, spokój -Wygląd -Obsługa -Brak przyzwolenia na "zajmowanie leżaków"
-Jedzenie bez wyrazu -Słaba kawa
Hotel ma 4 gwiazdki, niedałbym dwóch!!, Największą wartością i jedyną hotelu to personel, obsługa baru przy basenie - pełen szacunek dla tej miłej sympatyczne zarobionej jak mróweczka Pani, zawsze uśmięchnięta i życzliwa. Zakupiony pobyt gwarantował nam pokój około 20m2, dostaliśmy około 14m2 w tym łazienka (akwarium w pokoju), brak miejsca na rozłożenie ubrań na pobyt 11 dni. meble stare, łóżko - nigdy wcześniej nie spałem na betonie - a tu proszę!, cyk i 10 nocy odgnieciony, połamany i obolały. W pierwszą noc relokacja gości do innego hotelu, co turnus = ten sam scenariusz! ABSOLUTNIE NIE POLECAM tego hotelu!!!,
Obsługa i położenie, nic więcej!
Wszystko co można sobie wyobrazić o hotelu w najgorszym scenariuszu (poza obsługą), nawet brak miejsca przy posiłku, jadalnia czy jak to nazwać, jakieś brudne pomieszczenie do spożywania posiłków serwowała raczej jedno i to samo przez cały pobyt, POniżej miejsce na zdjęcie - nie robiliśmy żadnych bo nie było co fotografować, MASAKRA
Cudowny hotel! Pyszne jedzenie, obsługa cudowna! Szczególnie Pani z drink baru :) Jesteśmy zachwyceni pobytem, na pewno wrócimy.
Bardzo pozytywnie,jesteśmy zadowoleni.lezaki bardzo wygodne na plaży. 🌄 Jedzenie smaczne! Czysto,miło obsługa życzliwa .Szczególnie pani pracująca w barze przy plaży.👍🤗🍻🍹🍨 Rada,to pamiętajcie zabrać obuwie wodne ,pomaga z łatwością wejść do morza .🏊 Spokój ,odpoczynek, relaks.... Polecamy 👍🌄
Położenie,plaża spokój! Brak kolejek,brak wyścigu ręczników na plaży 😂🌬️☀️
Wszystko jest ok.
Plusy hotelu to bardzo dobre jedzenie i przemiła obsługa. Położenie blisko Rethymno. Pokój który dostaliśmy absolutnie nie powinien być zaliczany do 4*. To była jakaś kpina. Brudny , ciemny i stary. Sam hotel jest stary i w niektórych miejscach niezbyt zadbany. Przydałby się remont albo conajmmiej porządne sprzatanie. Plaża z drobnymi kamieniami, konieczne buty do wody, po zejściu skały w wodzie. Na plaży lezaki i parasole, też mające swoje lata. Hotel praktykuje obcicnanie klientom opasek po wymeldowaniu!! Generalnie hotel nie zasługuje na 4* i nie wybrałabym go drugi raz i nie poleciła innym.
Jak wyżej
Jak wyżej
Bardzo wygodny hotel, pięknie położony. Duże pokoje, duża łazienka, czysto.
Kameralny, pokoje w budynkach typu bungalow.
Pokój w którym mieszkaliśmy miał zamontowana klimatyzację nad naszymi głowami w łóżku. Wiało w głowę ..... Plaża ładna, blisko, ale wejście do morza koszmarne. Kamienne głazy , ryzyko skręcenia nogi. Koszmar. Trzeba uprzedzać o tych pułapkach.
Kameralny hotel z niską zabudową wśród zieleni i cudownej okolicy. Pokoje - czyste, estetycznie urządzone bez zbędnych i kiczowatych dodatków, funkcjonalny i całkiem spory. Posiada wszystko czego trzeba na wakacjach - sejf, lodówkę, prysznic, wygodne łóżko, duży balkon, klimatyzację. Pokoje sprzątane codziennie. Ręczniki na basen czekają już w pokoju. Basen - jest świetny. Głęboki, ze słodką wodą, wśród palm, nigdy nie brakuje leżaków i jest ratownik. Plaża - piaszczysta, zejście do morza żwirkowo kamieniste przy czym ilość kamieni zmniejsza się wraz z natężeniem fal. Przydadzą się buty do wody ze względu na płaskie skały znajdujące się niedaleko od brzegu w morzu i gorący piasek na plaży. Można korzystać ze sportów wodnych i czuć się bezpiecznie - na plaży jest ratownik. Plaża hotelowa, z drewnianymi leżakami i wygodnymi matami, słomiane parasole. Można korzystać z baru znajdującego się pomiędzy plażą a basenem, jest tu dużo stolików pod zadaszeniem. W barze duży wybór drinków, kawa, napoje, owoce, lody, pizza, spaghetti i frytki. Posiłki - smaczne i zawsze świeże. Dużo warzyw, świeżych i grillowanych oraz duszonych, kilka rodzajów mięs, zupa. Wszystko nam smakowało. Obsługa - pomocna, bardzo miła, każdy stara się umilić gościom pobyt. Okolica - piękne miejsce, pełne uroku. Po wyjściu z hotelu jest mnóstwo sklepów z pamiątkami, markety, apteki, wypożyczalnie samochodów, wycieczki, przystanki autobusowe. Niedaleko do Rhetymnonu. Atmosfera - przyjacielska, goście są zżyci, kiedy ktoś odjeżdżał żegnaliśmy się wszyscy. Spędziliśmy tu fantastyczny czas, chętnie wrócimy bo były to jedne z fajniejszych naszych wakacji.
Położenie, dla dorosłych, basen, plaża, kameralność, obsługa
Bardzo ładny, kameralny, pokój codziennie sprzątany. Bardzo miła obsługa. Teren hotelu zadbany, palmy🌴 zielone. Jedzenie dobre urozmaicone, bardzo czysto.
Ładna, szeroka plaża. Blisko do morza, ładny czysty głęboki 🏊basen. Położenie hotelu.
Wszystko było ok, poza jednym wyjątkiem, obiad w dniu wyjazdu, który już nam się nie należał po mimo wyjazdu z pod hotelu o godz.14:30. Uważam że to temat niedograny z biurem podróży.
Poza dwiema bardzo dla nas ważnymi wadami pobyt był by miły i dobrze spedzony
Lokalizacja, kuchnia, kameralnosc
Dopiero po dodatkowej opłacie 60 euro dostaliśmy inny pokój. Pierwszy był niższej kategorii ( o tym nikt nas nie informował przy zakupie ) i okazało się ze praktycznie nie ma okna. A szpara 70 cm zwana oknem wychodziła na klatkę schodowa. Ostatni dzień, wylot o 23.50 a o 12.00 masz opuścić pokój i zabierają Ci opaskę. Czyli siedzisz przed hotelem 8 godzin bez jedzenia. Oczywiście znów możesz sobie dokupić za 50 e ale ponieważ hotel był pełny nie dało się. A wić brudny, spocony i głodny czekasz.
Jestem Rozczarowana . (...)Po pierwsze standard pokoju . Nawet w środku dnia trzeba było mieć zapalone światło .za dopłatą 60 euro dostaliśmy zwykły pokój . I najgorsze !!!!! Lot do Polski o 23.50,a wykwaterowanie o 12 i o tej godzinie zdjęcie opasek , co uniemożliwia korzystanie z posiłków do chwili wyjazdu z hotelu .Porażka i brak informacji o tym fakcie w czasie dokonywania rezerwacji . I na koniec : poprosiliśmy o możliwość, oczywiście za kolejną dopłatą 50 euro , o pozostanie w pokoju chociaż do godziny 18 . ODMOWA !!!!!!!! (...)
Bardzo miły personel
No cóż !
Ogólnie obsługa na wysokim poziomie. Zastrzeżenie do pokoju. Jest naprawdę mały. Mamy nr 505. Standart. Nie wiem, jak inni. W sumie poukładać rzeczy udaje się z trudem. Organizator nie zupełnie uczciwie dokonał opisu. Zwłaszcza plaży, o czym poniżej. Na niebieską flagę wygląda tylko z zewnątrz, nie wchodząc do morza…
Jak pisalem, obsługa OK. Hotel, że tak powiem, porozrzucany. Ale to już jak komu przypadnie. Trochę dalej, czy bliżej. Restauracja, jak dobrze naoliwiony mechanizm. Organizacja super. Obsługa doprowadza do stolika. Nie musisz skorzystać.
Podstawowa sprawa - i to już nie wina hotelu, a organizatora. To, co było gdzieś napisane o obuwiu do wejścia do morza - nie zupełnie tak! Nawet obuwie nie pomoże w skorzystaniu z kąpieli w morzu. To nie są kamienie. To jest po prostu skala. Po ok. 4-5 metrach od linii brzegowej! Z dziurami i szczelinami. Papcie nie pomogą ani trochę. Musi być praktycznie cicho, bez fal, żeby widzieć, gdzie postawić nogę i żeby fala nie przewróciła. Inaczej uraz do złamania włącznie bardzo realny.
Hotel oceniamy bardzo dobrze.Jesteśmy bardzo zadowolone z wyjazdu.Fajnie że hotel dla dorosłych cisza i spokój.
Plaża kamienista ale fajna.Leżaki,parasole i ręczniki plażowe w cenie.Bardzo dobre jedzenie .Świetne drinki ,piwo i winko.Obsługa hotelu bardzo miła.No i czystość w hotelu i pokojach super.Basen głęboki fajnie się pływa.
Jedyny minus/w przypadku lotu w nocy i przyjazdu do hotelu rano/nadmieniam że przy rezerwacji wyjazdu godziny wylotu i powrotu były w dzień dlatego zarezerwowałam wyjazd a po opłaceniu zaliczki zaraz była wiadomość ze lot w nocy ale to nie wina hotelu/ po przyjeżdzie do hotelu rano pokój i świadczenia od 14 ,można tylko wypić kawę w barze przy plaży a przydałaby się jakiś malutki poczęstunek.No i jeszcze brak muzyki na basenie i plaży a to hotel dla dorosłych więc było by fajnie.
SUPER HOTEL Bardzo nam się podobało.Hotel dla dorosłych to wielki plus.
Czystość ,pyszne jedzenie,drinki miły personel,fajny głęboki basen,cisza i spokój hotel dla dorosłych
po porannym przyjeżdzie do hotelu/lot nocny/ pokoje i posiłki od 14 /można wypić tylko kawę w barze przy plaży fajnie by było gdyby podano mały poczęstunek po podróży/ brak muzyki na terenie hotelu w ciągu dnia a było by fajnie pływając w basenie
Oceniam pokój nr 811 - z widokiem na morze :) Pokój duży, z balkonem. Czystość 4/5, jest wszystko czego potrzeba -lodówka, sejf bezpłatny. Obsługa hotelu miła uśmiechnięta i pomocna. Szczególnie Pani Georgia z Baru- pracuje tam 20 lat :) robi świetne drinki! Bardzo duży wybór jedzenia - dużo greckich propozycji, masa swierzych warzyw i owoców, serów, oliwek, daktyli, słodkości. Jedzenie urozmaicone. Naprawdę każdy znajdzie coś pysznego. Obsługa wskazuje stolik przy którym można zjeść :) Plaża żwirkowa - trzeba mieć buty do wody i uważać przy wchodzeniu- skałki, przez które trzeba przejść. Przy większych falach trzeba uważać. Ogromny plus - hotel 18+ . Dwa razy podczas tygodniowego pobytu byly wieczorki muzyczne przy samym pool barze. Hotel bardzo dobrze usytuowany - praktycznie przy samej plaży. W okolicy dużo miejsc z pamiątkami, 100m od hotelu przystanek autobusowy, obok apteka i market. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii co do jedzenia - chyba pisali to ludzie bardzo wymagający. Ja oceniam całość 8/10 Pokoje były sprzątane praktycznie codziennie! Pokój który mieliśmy był bardzo duży z ogromnym łóżkiem. W lazience wanna. Możliwość zamówienia wcześniejszych sniadań - nawet o 3:30 Leżaków na plaży było pod dostatkiem. Basen czyszczony na bieżąco. Naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń:) polecam !!!!
Położenie, smaczne i różnorodne jedzenie, miła obsługa
Nie było takiej rzeczy.
Hotel Eva Bay to strzał w 10! Odpoczynek, relaks, kameralność, przyjazność, pomoc i zorganizowanie personelu, bardzo dobre jedzenie i drinki, świetny, odnowiony pokój. Polecam z całego serca.
Przestronny odnowiony pokój (213), poruszanie się po hotelu - bliskie odległości, smaczne i dobrze doprawione jedzenie, przemiła i pomocna obsługa - zwłaszcza sympatyczna Georgia, dostawianie leżaków i parasoli na życzenie gości.
Spora odległość toalety od plaży. Doba hotelowa od 14.00, a więc pierwszy posiłek po nocnym locie to obiad (woda, słodkie napoje i kawa bez problemu w barze przy plaży od 10.00 w dniu przylotu).
Serdecznie polecam hotel. Jedzenie smaczne, pokoje czyste, mila obsługa. Fakt, że jest to hotel 16+ to wspaniałe miejsce na odpoczynek. Polecam zabranie butów do wody, przy brzegu ogromne skały które utrudniają wejście do morze. Drinki w barze na 5+. Cisza i spokój. Organizacja w restauracji też na 5+. Internet działa praktycznie na terenie całego hotelu. Część pokoi odnowionych. Mieszkałam w pokoju nie odnowionym ale i tak nie ma czego się przyczepić :)
Prywatna plaża, dobre jedzenie, cisza, spokój, brak dzieci.
Hotel jak najbardziej zasługuje na swoje gwiazdki. Położenie w miasteczku z licznymi sklepikami i tawernami przy hotelu. Piękna duża piaszczysta plaża. Leżaki bezpłatne. Basen duży i czysty. Pokoje sprzątane codziennie. Ręczniki wymieniane codziennie. Pyszne, różnorodne jedzenie. Najlepsza jednak jest obsługa- wszyscy uśmiechnięci, serdeczni, pomocni. Z czystym sumieniem polecam ten hotel !
Pyszne jedzenie. Obiekt bardzo czysty. Fantastyczna obsługa. Super lokalizacja.
Kamieniste dno morza i wysokie fale. Trzeba uważać. Sama plaza natomiast jest piaszczysta.
Pobyt oceniam dobrze hotel zgodny z opisem obsługa bardzo miła i uprzejma
Blisko plaży czysto dobre jedzonko
Mały minusik to trochę mało leżaków przy basenie
Jako osoba mało wymagająca po opisach spodziewałam się jakiegoś "wow", opcja inclusive premium (w końcu).😁 pokój standard - malutki, szału nie ma, klaustrofobii można dostać, balkonik mały z widokiem na ulicę, a do plaży ok 50 m od pokoju, więc jest zależność gdzie się jest zameldowanym, w którym pokoju i którym budynku. Kupując chciałam bezpośrednio przy plaży.🤷 Plaża długa i szeroka, ładna, czysta, tu zastrzeżeń nie mam. 👍Jedzenie smaczne i , alkohole standardowe. Jestem drugą dobę w opisie rozrywki, aranżacje i spa, jednak obecnie brak jest info na ten temat. Brakowało mi również informacji o godzinach posiłków, czy lokalizacji najbliższych atrakcji. Obsługa jest miła, czysta, przyjemna. Leżaki i parasole w cenie. Jednak pomimo informacji o bezpłatnych plażowych ręcznikach hotel nalicza symboliczną kwotę 1,2 💶 . Hotel bez dzieci, polecam. Cisza i spokój.
Bardzo mile spędzony czas w tym hotelu , hotel zasługuje na 4 gwiazdki a największym atutem tego hotelu jest wyśmienita kuchnia z różnorodnością potraw . Gorąco polecam .
Hotel położony przy samej plaży z przemiłą obsługą i bardzo dobrym jedzeniem dla każdego . Polecam .
Jedyną chyba wadą było brzydkie wejście do morza .z plaży .