Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim
Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki
Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą
Hotel oceniam bardzo pozytywnie. Czysty, zadbany, położony w ścisłym centrum, wszędzie blisko, na plażę również. Otoczony restauracjami i sklepikami wiec dla tych co lubią zupełny dpik9j i ciszę może niekoniecznie.
Hotel bardzo zadbany i czysty, pokoje codziennie sprzatane, ręczniki wymieniane. Pokoje średniej wielkości ale fajnie urządzone I bardzo zadbane. Klimatyzacja bezpłatna, rolety w oknach i moskitiera. Łazienka nie duza ale komfortowa z kabiną a nie zaalonka ;-) Jedzenie bardzo smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie bo jest spory wybor.
Nic
Hotel w porządku. Sniadania w formie szwedzkiego bufetu niestety monotonne, obiadokolacje serwowane raczej smaczne, wlasciciele bardzo pomocni, dzieci mile widziane.
Restauracja na dole Winda Klimatyzacja w pokoju Pokoj miał balkon z mozliwoscia suszenia prania Stolik i krzesła na tarasie Blisko do plaży
Monotonne śniadania codziennie to samo
Hotel trzygwiazdkowy, ręczniki wymieniane codziennie, codziennie sprzatane pokoje, śniadania szwedzki bufet monotonne, każdego dnia to samo. Obiadokolacje serwowane raczej smaczne. W pokojach klimatyzacja. Właściciele mili i pomocni.
Lokalizacja 150 m od plaży Klimatyzacja w pokojach Balkon z mozliwoscią suszenia prania Winda
Monotonne śniadania
Hotel jest bardzo czysty. Śniadania smaczne. Blisko sklepy, tawerny i plaża.
Czystość.
Odradzam osoba ktore nastawiaja sie na kuchnie basenu morza srodziemnego, owoce morza i ryby to nie w tym hotelu. Sami bylismy rozczarowani po raz pierwszy gdzie w tego typu kraju nadmorskim nieustannie serwowano tylko mieso.Mięso i jeszcze raz mięso ! Co do hotelu nie mam zastrzezen, oprocz tego , ze pomimo wywieszania kartki dla sprzataczek aby nie przeszkadzaly notorycznie wchodzily do pokoju,co bylo dla nas ogromnym dyskomfortem ! Zero intymnosci.
czysty,blisko moze, mila obsluga,
popieram panią Zanete i poprzedniczki! pani z Warszawy to chyba kotlety sojowe chciala na obiad!! jedzenie wymienite, animacje super! !! a pania z Warszawy zapraszamy na Riviere Olimpijska do San Pantaleimonas, gdzie podaja stare ziemniaki i na zmiane arbuz i melon!!! i siedzi sie o suchym pysku bez wody i soku pozdrawimy pania bardzo serdecznie i zyczymy bardzo nieudanych wakacji 2010:):)
Prosze Pania jesli takie rzeczy Pani po glowie chodza a lazieneczka jest zamala to trzeba bylo sie w domu wyrzyc a nie nadawac na hotel ,smietniki to rzecz naturalna Prosze Pania smieci tez trzeba wyzucac, takze wydaje mi sie ze nie nadaje sie Pani na zadne wyjazdy ,to zle to nie dobrze:)ja polecam w 100% pozdrawiam serdeczniePs.moze komus z Pani towarzystwa sie baczek wyrwal i dlatego tak w restauracji smierdzialo:)bo dla nas byl zapach swierzego ciasta:)buhaha
Pani z Warszawy to chyba jakaś snobka ten hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki wydaje mi sie ze po prostu w domu ma jakoś nie tak i potrzebowała luksusu :)pozdrawiam panią z Warszawy i następnym razem kupić wycieczke za10000 tyś od osoby a nie za 5000
Jesteśmy bardzo zadowoleni wróciliśmy tydzień temu polecam w 100% Piękna miejscowość,nic dodać nic ująć.Jeśli wakacje to Loret i hotel ROSAMAR&SPA oczywiście spa w cenie wyjazdu.Polecam.
wrócilismy wczoraj z 2 tygodniowych wczasów w tym hotelu , mielismy opcje HB,jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane,śniadania wiadomo że za wiele nie moga sie zmieniać ale zawsze było w czym wybrac.desery wysmienite,do obiadokolacji dostawalismy butelke wina i wody,wszystko było wliczone w cene.mielismy 6 wejsciówek na spa,jacuzi,sauny,grota lodowa siłownia.świetne animacje dla dzieci,także małe przedszkole gdzie mozna było zostawic dziecko pod opieka.dla starszysz codziennie dancingi.swietne położenie przy plaży ,wszędzie blisko.w pokojach zamontowane radio gdzie ciagle możemy słuchac muzyki.w hotelu nocami czasami głosno ,młodzi szaleja do rana nie zważajac na sąsiadów, no ale wkońcu to wakacje!ogólnie Lloret jest bardzo imprezowym miastem i jest głosno w nim do rana! przy hotelu świetny klub Solero, warto sie wybrać,wstep bezpłatny.1 sala z salsa a druga bardziej rozrywkowa z karaoke i róznymi niespodziankami:D zatem polecam wyjazd do Lloret, stamtąd wszedzie blisko do Barcelony i do pobliskich miasteczek.jest także basen kryty w hotelu z hydromasażami i codziennie jest w nim fitnes o 16.
W hotelu byłam w 2005r.i wspominam go b. dobrze. W zasadzie to taki rodzaj pensjonatu , jak i inne hotele w Paralii. Jego głowną zaletą jest to, że sa przepyszne posiłki, czego w innych hotelach raczej nie ma (informacja od mieszkających tam turystów). Paralia jest ruchliwa , ale na 3 piętrze tego hotelu jest względny spokój. Obsługa b. miła, czysciutko, w pokojach klimatyzacja (pozrządnie działająca). Na dachu budybku nieduzy basenik i, hamaki, leżaki do opalania. Do plazy niezbyt daleko, ale jest mocno zatłoczona, warto przejsc parę metrów dalej, mamy wtedy dla siebie piękną i ogrommna , piszczysta plaże dla siebie. Ogółnie bardzo polecam