Antyczne ruiny i zabytki w Palermo i Syrakuzach
Piękne plaże i wybrzeża z widokiem na wulkan Etnę
Malownicze miasteczka i tradycyjna kuchnia sycylijska
Hotel oceniam dobrze, bardzo miło spędzony czas. Można się trochę przyczepić (stara kamienica i w hotelu staro) nam to jednak nie przeszkadzało tylko tam spałyśmy. było czysto i nam to wystarczyło
Największą zaletą tego hotelu jest lokalizacja i jest czysto. (ręczniki każdego dnia świeże w szafie zapasowe poduszki , koce) To typowy Hotel jako punkt wypadowy.
śniadania. Jednak z drugiej strony Włosi jedzą inaczej niż my, bardziej na słodko, w sumie nie była to taka wielka wada . byliśmy najedzeni
Pokoje są zwyczajne. Nie jest to nowoczesny standard, jednak są schludne we włoskim stylu. Osobiście jadąc na Sycylię, nie patrzyłam pod kątem luksusu. Pokój miał służyć jedynie do spania oraz do kąpieli. Te kryteria spełnił. Oprócz tego mieliśmy śniadania w cenie. Było smacznie i dużo do wyboru. Obsługa miła, w hotelu panuje miła atmosfera.
1. Obsługa mówi biegle w języku angielskim. 2. Codziennie wymiana ręczników, sprzątnie pokoju. 3. Śniadania pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. 4. Blisko wszędzie, szybko można się dostać do każdego miejsca.
Nie mam konkretnych wad, jaka cena taki hotel oraz warunki.
Świetnie położony hote L, wszędzie blisko.Bardzo miła obsługa.Dośc monotonne sniadania
Dogodne polozenie
Monotonne sniadania
Bardzo tam ładnie warto tutaj wrócić polecam blisko centrum
Śliczny duży pokój z dużym pięknym łóżkiem
Roleta dosyć ciężko się wysuwa i wsuwa przecięłam sobie palce