Hotel taki jak w opisie. Wszystko super polecam rodzinom z dziećmi oraz wszystkim tym, którzzy szukają miejsca z dala od zgiełku
Przyjemna okolica cisza, spokój, małe miasteczko bliziutko do plaży wszystko tak jak w ofercie!
b.słaby angielski pracowników hotelu
Bardzo fajne miejsce na typowy leniwy wypoczynek. Hotel to tak naprawdę apartamentowiec więc z obsługi jest generalnie tylko jeden człowiek (w porywach do dwóch), który sprząta wokół basenu i korytarze (i pokoje jak ktoś chce zapłacić 50 euro). Trzeba zostawiać 100 euro kaucji, któe później zwracają przy wyjeździe pytając się czy sami sprzątamy (szczotki są dostępne na tarasie). dodatkowo płatne klimatyczne (za 3 osoby wyszło koło 14 euro). W hotelu głównie niemcy i austryjacy. Jest cisza i spokój. Pokoje wyposażone we wszystko co potrzeba (naczynia, garki, sztucce itp nawet suszarka w łazience). Łóżko dodatkowe (2+1) to oczywiście rozkładany fotel, ale odpowiednio duży ( wystarczył dla naszego 14 letniego syna - 174 wzrostu :-) ). Klima za 35E - wzieliśmy od razu bo upał był pod 40C. Warto prosić, choć właściwie to są przydzielone, pokoje od północy (niestety bez widoku na morze) bo wtedy wieczorem ze spokojem można skorzystać z dużego tarasu. Basen niewiellki, raczej dla rodzin z dziećmi, ale bliskość plaży i bardzo ciepłe more spowodowały że skorzystalismy tylko 2 razy żeby sprawdzić jak ciepła jest woda w basenie. Leżaki darmowe są przy basenie i troszkę obok w stronę morza, ale przy upale to była straszna patelnia. Na plaży sporo miejsca na własne parasole. Plaże czyste, piaszczyste. Z morzem jest różnie, raz mieliśmy odczuwalny atak meduz, czaem pojawiał się sporo zielska, ale generalnie czyste. Spędzalismy w nim naprawdę sporo czasu. Na wycieczkę do Wenecji warto podjechać autobusem lub samochodem do Punta Sabbioni (parking 7 euro) i kupić na tramwaje bilety całodniowe za 20 euro od osoby. Jednorazowe to koszt 7 euro więć nie opłacalne jeśli chcemy popłynąć do Murano i Burano (warto zobaczć). Sama miejscowość mała i cicha choć jest knajpa gdzie organizują tańce na zewnątrz. Do lido di Jesolo jest spory kawałek, więc bez auta lub autobusu (jeżdzą często) się nie obejdzie, ale to już typowe wypoczynkowe miejsce do lansowania. Myślę, że jeszcze tam wrócimy.
Przy plaży, z basenem, w cichym miejscu, pokoje wystarczająco wyposażone, klimatyzacja
warto wziąść preparat na mrówki bo mogą się pojawić.