Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Pobyt bardzo udany. Hotel nowy i nowoczesny, bardzo przyjemny wizualnie, robi bardzo dobre wrażenie, przestronne pokoje, bardzo czysto. Szczerze polecam.
Bardzo dobra i miła obsługa, różnorodne dobre jedzenie, oryginalne drinki, bardzo dobra dostępność napojów i wyżywienia, kilka barów i restauracji. Dostępna bardzo fajna infrastruktura wypoczynkowa, zjeżdżalnie, baseny, kort tenisowy.
Hotel wybraliśmy pod kątem 3 letniego dziecka. Chcieliśmy zapewnić mu jakąś rozrywkę, żeby się nie nudził i żebyśmy my mogli odpocząć. Zjeżdżalnie były strzałem w 10 dla niego. Byliśmy kilka razy w Grecji w hotelach 5* ale ten jest naprawdę na wysokim poziomie. Hotel nowy, zadbany, wszystko wysokiej jakości. Osadzony raczej na płaskim terenie co jest plusem jak ktoś nie lubi ciągle wchodzić po schodach. Strefa zabiegów SPA z saunami, kilka barów, obsługa, która przynosi drinki do leżaków. Kilka restauracji do wyboru, z rozmaitym jedzeniem. Restauracja główna z dużym wyborem. Kilka basenów w tym 30cm ze zjeżdżalniami dla dzieci. Zjeżdżalnie dla dorosłych. Ogólnie hotel do polecenia. Jak to będzie możliwe wrócimy tam.
- Pyszne urozmaicone jedzenie - Kilka restauracji - Baseny dla małych jak i dużych - Miła obsługa - Ogólna czystość - Nowoczesny i wykończony w wysokiej jakości - Przestronne pokoje - Duży wybór napoi do wyboru w pakiecie, (drinki dobrze zrobione) - Strefa Spa - Położenie
- Brak dostępnych napojów w minibarku - Zimna woda w basenach w szczególności w tym dla dzieci (byliśmy końcem września) - Napoje w barach przy basenach podawane w plastikach/kubkach papierowych (jednorazowych). Można wprowadzić wielorazowe plastiki (nadające się do mycia, które wyglądają jak szklanki czy kieliszki. - Brak kubków/szklanek ceramicznych na herbatę w głównej restauracji (dostępne tylko kubki papierowe) - Kamienista plaża ale to było wiadomo zanim tam pojechaliśmy.
Nowoczesny, superczysty hotel z bardzo bogatą strefą basenową. bardzo dobre jedzenie zarówno w restauracji głównej jak i restauracjach a la carte. Bar przy basenie na najwyższym poziomie, oryginalne drinki, lody, podawane przez kelnerów do leżaka. Super strefa wypoczynku dla dzieci ze zjeżdzalniami i innymi atrakcjami. Przy hotelu przystanek wiec wszędzie łatwo jest dojechać. Wieczorem występy, muzyka na zewnątrz. Pobyt bardzo udany.
Czystość, dobra kuchnia, super baseny.
Hotel bardzo dobry i nowoczesny - lokalizacja na obrzeżach miejscowości a plaża kamienista i na pewno nie dla dzieci - baseny i aquapark bardzo dobre (duże zjeżdżalnie tylko od 120cm wzrostu).
Dużo miejsca na leżakach chociaz w pełnym sezonie może ich brakować. Czysto - pokoje sprzątane codziennie jak się to zaznaczy przed drzwiami. Możliwość trzech kolacji a la carte w tygodniu - dzięki temu stołówka nie jest monotonna.
Jedzenie nieco monotonne ale możliwość trzech kolacji a la carte to nadrabia. Niestety w restauracjach a la carte brak menu dla dzieci.
Bardzo ładnie położony hotel, na wysokim poziomie godny polecenia. Pokoje nowocześnie urządzone, codziennie sprzątane, obsługa przy basenach super.
Super hotel. Pięknie położony, przestronny teren, super baseny i wygoda w każdym zakresie. Polecam restaurację włoską.
Zimne jedzenie w restauracji głównej.
Hotel bardzo ładny, pokój duży, czysty i sprzątany codziennie. Brak polskich programów TV, lecz można podłączyć GOOGLE CHROMCAST. Niska zabudowa (dwie kondygnacje) powoduje, iż hotel jest przytulny a duża ilość leżaków oraz miejsca przy basenie (długość basenu 204m) sprawia swobodę wypoczynku. Posiłki smaczne, obfite i zróżnicowane.
Komfortowe i duże pokoje Niska zabudowa (jedno piętro) Część pokoi z dostępem do własnego basenu. Bezpośredni dostęp do morza (plaża na terenie hotelu)
Hotel na bardzo wysokim poziomie - w zasadzie to było najlepsze co spotkało nas na Krecie, bo jeśli chodzi o pogodę to były tylko 2 słoneczne dni, reszta bez szans na opalanie czy kąpiel w basenie zewnętrznym. Nie polecam Krety na początku maja, ale polecam Euphorie Sam hotel idealny-nowoczesny pokój, imponujący basen zewnętrzny, do tego basen kryty, zjeżdżalnie, siłownia i sauny. Wszystko dobrze przemyślane Jedzenie i napoje bardzo dobrej jakości, zwłaszcza w restauracjach ala carte. Duży wybór lokalnych win (polecam ściągnąć aplikacje hotelu i zapoznać się z kartami win i menu) Obsługa na wysokim poziomie chętna do pomocy.
Nowoczesny i przemyślany design, napoje, restauracje ala carte, serdeczna obsluga
Sniadania trochę monotonne i nieregularność w sprzątaniu pokoi (raz kawa i woda były uzupełniane, innym razem nie, sprzątanie o różnych porach)
Luksusowy, bardzo nowoczesny hotel, wiele pokoi swim up, świetnie wyposażone, bardzo przestrzenne i komfortowe. Rozległy teren przy samej plaży z dużym ogrodem i basenami oraz wieloma leżakami. Strefa aquapark w osobnej części hotelu. Hotel świetnie dostosowany dla rodzin z dziećmi, ale też dla osób szukających spokojnego i bardzo komfortowego wypoczynku. Zdecydowanie polecam nawet najbardziej wymagającym osobom.
Hotel zapewnia codzienne animacje dla dorosłych .
Przepiękny, wręcz luksusowy hotel. Wnętrze przepełnione nowoczesnością. Od samego progu wita przesympatyczna obsługa. Hotel na pewno dla osób wymagających. Duże, nowoczesne pokoje. Przepiękny teren/architektura całego kompleksu. Znajdą się również atrakcje dla dzieci, kilka basenów oraz zjeżdżalni. Dla osób ceniących sobie prywatność jest możliwość wyboru pokoju z bezpośrednim dostępem do basenu.
Zjeżdżalnie/baseny dla dzieci. Duża przestrzeń. Czystość i nowoczesność.
Po wejściu do hotelu zostajemy otuleni przyjemnym i delikatnym zapachem, który unosi się w powietrzu, nazwa idealnie oddaje to czego możemy doznać w tym miejscu. Po lewej stronie znajduję się recepcja z której witają nas przemili pracownicy, olbrzymie lobby w którym można odpocząć po podróży oczekując na zakwaterowanie, bądź po wykwaterowaniu. Wnętrze urządzone w dobrym stylu, luksusowo, ale bez zbędnego przepychu. W tej części znajduje się również sklep z ubraniami, a także przejście do restauracji w której doznać można kulinarnej uczty. Pokoje nowocześnie urządzone, z dużą ilością drewna, czyste i zadbane. Z niektórych wyjście do współdzielonego basenu. Infrastruktura hotelowa przystosowana jest również dla osób niepełnosprawnych. Na terenie obiektu znajduje się jeszcze jeden bardzo duży basen, leżaki i parasole są bezpłatne. Dojście bezpośrednio do plaży, dookoła bardzo dużo zieleni, co zdecydowanie dodaje uroku temu miejscu. Hotel posiada również dobrze wyposażoną siłownię, kryty – podgrzewany basen, oraz centrum spa. W innej części hotelu aquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci, placem zabaw oraz miejscem z przekąskami.
Fantastyczny, luksusowy i nowoczesny hotel. Dostępne są pokoje z widokiem na morze i z własnym basenem. Świetna obsługa, dużo atrakcji, np. spa. Z myślą o dzieciach animacje, aquapark i zadaszony plac zabaw, a także kino. Zadbany teren i piękna zieleń. Hotel na najwyższym poziomie, polecam!
Wystrój, obsługa, ilość atrakcji
Stylowy i nowoczesny resort dla osób ceniących sobie luksus. Bardzo rozlegly teren hotelu zagospodarowany pięknym ogrodem i niesamowitym basenem. Hotel oferuje atrakcje dla dorosłych i dla dzieci. Świetny aquapark oraz możliwości dla osób aktywnych. Bardzo domowa atmosfera oraz niesamowita obsługa. Pokoje bardzo piękne, przestronne, czyste i komfortowe. Hotel zdecydowanie idealny na beztroskie wakacje w pięknym otoczeniu. Jak sama nazwa wskazuje wprawia w euforię na każdym kroku.
Luksus i najwyższy standard .
PRZEPIĘKNY hotel, dla wymagających. Tu odnajdą się i osoby, które szukają spokoju, ale też rodziny z dzieciakami. Strefa dla dzieci - aquapark i super plac zabaw są tak jakby oddzielone od reszty, więc nie ma mowy, że dzieci będą komuś zakłócać wypoczynek. :) Ogólnie teren bardzo duży, zadbany, zielony, z piękną plażą. Po przyjeździe pierwsze wrażenie od razu było bardzo dobre, bo od progu można poczuć się luksusowo, nawet przez sam zapach. :)
- plus dla osób, które zwracają uwagę na ekologię: hotel zbudowany jest w eco materiałów i nawet przy systemie sprzątania w pokojach można zauważyć inne podejście; podobno ok. 40% zużywanej energii pobierają z paneli słonecznych - aplikacja, przez którą można rezerwować SPA, zajęcia sportowe, wizyty w restauracjach itp., super rozwiązanie! - wystrój zarówno pokoju jak i całego hotelu bardzo nowoczesny, gustowny, wprowadzający w błogą, wakacyjną atmosferę :) - obsługa na najwyższym poziomie
Hotel otwarty w 2018 na bardzo wysokim poziomie. Przepiękny, nowoczesny w dobrej lokalizacji. Bardzo rozbudowana infrastruktura hotelu, piękny ogród, baseny oraz aquapark. Luksusowe, przestronne pokoje z dostępem do basenu i widokiem na morze. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta. Hotel w pełni zasługuje na 5*.
Bardzo polecam hotel Euphoria, jest to luksusowy hotel o bardzo dobrym standardzie. Hotel oferuje nam wiele atrakcji dla dorosłych i dla dzieci. Na terenie jest duży aquapark gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Duży zakres spa i siłowni. Dużym plusem w hotelu są stresy ciszy przez co dorosłe osoby mogą znaleźć trochę spokoju. Polecam głównie pokoje z dostępem bezpośrednim do basenów - swim up. Obsługa bardzo miła i pomocna. Standard adekwatny do ceny. Pokoje są nowoczesne, przestronne oraz luksusowe.
Przepiękny, nowoczesny 5-cio gwiazdkowy hotel. Na jego trenie znaleźć możemy wiele atrakcji - spa, zjeżdżalnie dla dzieci, kino, hotel prowadzi również animacje. Pokoje są bardzo dobrze wyposażone, można również zakupić opcje pokoju z bezpośrednim dostępem do basenu.
nowoczesny styl, piękne pokoje, duży teren
Prawdziwa perła zachodniej części Krety. Każdy znajdzie w tym hotelu miejsce dla siebie. Rodziny, single, grupy oraz pary. Na powitanie, w recepcji, obsługa wręcza ręczniczki nasączone delikatnym odświeżającym płynem, który przecudownie pachnie. Samo lobby wyposażone jest w ekskluzywne meble z cudownie miękkimi poduchami na których można odpocząć po podróży czekając na pokój bądź na autokar jeżeli nasz pobyt dobiegł końca. Hotel posiada wiele stref basenowych, niektóre połączone z pokojami z których bezpośrednio się do nich wchodzi. Cały kompleks tworzy jedną spójną całość. Pokoje, aż zapraszają aby wejść do środka i w nich zamieszkać. Kamień, szkło i kolory ziemi w otoczeniu drewna z elementami nowoczesnego designu oraz technologii jak panel przy drzwiach dzięki którym wymieniasz niewerbalne komunikaty z obsługą w kwestii porządków. Pokoje wyposażone są w przeszklone łazienki z prywatną, intymną, toaletą. Elegancki ekspres do parzenia kawy oraz herbaty, a do tego drobne przekąski jak np. ciasteczka. Hotel posiada dużo restauracji, przy każdym basenie inną, ale z każdej można korzystać. Główna restauracja w której podawane jest śniadanie oraz obiadokolacja znajduje się w przedniej części budynku za lobby z recepcją. Przestronna, klimatyczna, wręcz rozbudzając zmysły zapachem który się z niej wydobywa. Goście spędzający w tym hotelu wakacje korzystają z formuły All Inclusive. Dla dzieci została stworzona strefa Aquapark przy której wybudowano plac zabaw z zadaszeniem oraz zamkniętą klimatyzowaną salę zabaw w której odbywają się animacje. Specjalnie dla najmłodszych został stworzony kids bar z przekąskami oraz maszyną z lodami włoskimi. Dodatkowym atutem jest strefa relaksu. Kryty basen z jacuzzi, profesjonalnie wyposażona siłownia oraz strefa spa z najbardziej wyszukanymi zabiegami w ofercie.
Super hotel. Robi wrażenie już na samym wejściu. Wieczorny widok aż zapiera dech. Wszystko pięknie oświetlone i na najwyższym poziomie estetycznym
Piękny hotel. Dobre drinki. Bardzo Miła obsługa. Na plus zjeżdżalnie dla dzieci i płytka woda w basenie dla najmłodszych.
Jedynie kiepska plaża i otoczenie po wyjściu z hotelu. Szkoda ze brak przedstawień dla dzieci typu teatrzyk. Jedzenie dość monotonne. Codziennie w sumie to samo