Estia Beach

Hotel fajny, spędziliśmy tam fajny czas. Wyśmienite, różnorodne posiłki. W większości Polska obsługa, ale cała obsługa ich zaangażowanie, sympatią MEGA Plus dla hotelu. Nie wiem ile im płacą, ale napewno za mało ?????????????. Pozdrowienia

Zadbany mały hotel blisko plaży, obsługa dbająca o gości,smaczne jedzenie. Jak na hotel 3* wszystko było zgodnie z oczekiwaniami, łazienki mógłby być większe ale nie stanowiło to dużego problemu. Polecam (październik 2018)

Polecam ten hotel! Jest położony w spokojnej okolicy, bardzo blisko morza. Jedzenie jest bardzo dobre. W hotelu panuje bardzo przyjazna, rodzinna atmosfera, obsługa jest bardzo sympatyczna :) Pokoje są sprzątanie codziennie i bardzo dokładnie. Myślę, że wrócę jeszcze tutaj!

Hotel na uboczu. Dookoła syf. Dobry punkt do zwiedzania wyspy. Kwaterują nie w hotelu, tylko w pensjonatach dookoła, oddalonych nawet kilkaset metrów od hotelu.Masakra. Kilka kilometrów dziennie trzeba robić, żeby przyjść na posiłki lub kawę.

Wyjazd udany,plus za wspaniałą polską obsługę posiłki smaczne ,czystość bez zarzutów.Jedyny minus to słaby zasięg wi-fi

Nazwa  Estia Beach
Miejsce  Grecja / Kos / Kardamena
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Piękna, piaszczysta oraz szeroka plaża ok. 50m od hotelu.

Świetnie ulokowany: ok. 300 m od centrum z tawernami, barami i sklepami, ok. 28 km od miasta Kos i ok. 7 km od lotniska.

Hotel położony na południowym wybrzeżu, w miejscowości Kardamena z wachlarzem możliwości.

Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami

Wyświetlono 31 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Krzysztof z Górnego Śląska

Pobyt - Październik 2018

Zalety

Obsługa, posiłki

Wady

Jak ktoś chce to znajdzie, dla mnie brak

Pobyt - Październik 2018

Zalety

Lokalizacja,miła obsługa, dobre jedzenie

Wady

Dość małe łazienki

Pobyt - Październik 2018

Zalety

*dobre jedzenie, *czysto w pokojach jak i w hotelu, *blisko do morza, *przyjazna atmosfera, *czysty basen,

4.8
Zbychu

Pobyt - Październik 2018

Zalety

Dobre jedzenie. Miła obsługa

Wady

Wszędzie daleko. Piaszczysta plaża, żeby się normalnie kąpać w morzu- przeszło 1 km w jedną stronę. Do centrum, to samo.

Andrzej Luks

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Atmosfera, jedzenie, blisko morza

Wady

Brak wi-fi w pokojach

4.8
Turysta

Pobyt - Wrzesień 2018

To mój najgorszy urlop. Zakwaterowali nas kilkaset metrów od hotelu w pensjonacie. Na posiłki kawał drogi.Plaża blisko, ale brudna i kamienie i żwir. Tylko w butach,jeśli chodzi o kąpiel w morzu.Do normalnej plaży ok kilometr w 1 stronę. Do centrum i portu też ok 1 km..Jedzenie pyszne, obsługa super. Starali się, ale bywało różnie.

Zalety

Dobre jedzenie

Wady

Na uboczu.

Renata

Pobyt - Sierpień 2018

Wrażenia najlepsze jakie mogą być hotel rodzinny przystosowany dla rodzin z dziećmi ,obsługa dba o każdego gościa do ostatniej chwili odjazdu ,na koniec jak odjeżdżaliśmy każda osoba z obsługi stała i żegnała się z każdym z gości aż łza się w oku kręciła .Obiekt oceniam w skali od 1:10 na 10 pełny pozytyw.

Zalety

Bardzo dobry hotel,z przemiłą polską obsługą ,blisko plaży ,czysty,pokoje sprzątane codziennie ,duże ,z dużymi balkonami,jedzenie pyszne zawsze świeże i do syta,basen nie duży ale czyszczony codziennie łącznie z leżakami ,leżaków dużo nigdy nikomu nie brakowało w hotelu jest możliwość wypożyczenia auta na zwiedzenie pięknej Wyspy Kos polecam każdemu .

Wady

Jedynym minusem mało deserów i codziennie się powtarzały te same ale nie jest to duży problem.

Przemysław

Pobyt - Sierpień 2018

Było sympatycznie....Ale bez wielkiego woow.Jedzenie mistrz i obsługa mistrz.Łazienki do remontu bo ceratka pod prysznicem przykleja się jak w PRL:)

Zalety

Przemiła obsługa Jedzenie

Wady

Łazienki

monika

Pobyt - Sierpień 2018

Pobyt w hotelu bardzo udany. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi ale nie tylko. Super atmosfera,miła polska obsługa. Jedzenie wystarczajace gdzie każdy znajdzie cos dla siebie. Kameralny hotel bez tłumów. Cisza a jednocześnie blisko do centrum miejscowości. Jedyny minus za lazienke. Wiecznie mokro bo lało się z umywalki. No i plaża co prawda pięć kroków ale dno kamieniste bez butów nie da się wejść. Do innej plaży kawałek trzeba iść. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Polecam. Naprawdę odpoczelismy.

Zalety

Polozenie, obsługa,jedzenie,atmosfera

Wady

Łazienka

goldzik7

Pobyt - Sierpień 2018

Wakacje bardzo udane dobry hotel pyszniutkie jedzenie obsługa hotelowa zawsze uśmiechnięta i służąa pomocą zasłużony pozytyw

Zalety

Pokoje z widokiem na morze

Dominika

Pobyt - Sierpień 2018

Ogólnie miło spędzone wakacje, lecz było kilka zastrzeżeń, posiłki smaczne starali się dawać coś innego dziennie, napoje okropne trzeba było kombinować zeby napić sie czegoś dobrego, za to bardzo miła obsługa. Pokoje były codziennie sprzatane ale nie dokładnie.

Zalety

Smaczne jedzenie, miła obsługa

Wady

pokoje mogły być sprzątane dokładniej, nie dobre napoje.

Pobyt - Sierpień 2018

Bardzo udany pobyt. Wszystko na wyciągnięcie ręki - centrum miasta, plaża, lotnisko. pyszna kuchnia i przemiła, pomocna obsługa. biorąc pod uwagę że o tylko 3 gwiazdki uważam, że hotel był ok. codziennie sprzątany, ręczniki wymieniane. brakowało mi tylko miejsca wydzielonego na plaży gdzie możnaby wynająć leżaki a przy tym barku na plaży z napojami. Leżaków przy basenie nigdy nie brakuje, zawsze były jakieś hotelowe dmuchańce, piłki do zabawy dla gości. W porównaniu ze zdjęciami hotel przechodzi ciągłą metamorfozę Był odmalowany, posiadał nowe tarasole. naprawdę polecam. cena adekwatna do oferty

Zalety

świetna lokalizacja, yszne jedzenie, czystość , przemiła obsługa

Wady

standard łazienek, brak kącika dla dzieci, drak wydzielonej dla hotelu plaży

1.8
Monia

Pobyt - Lipiec 2018

Hotel położony blisko morza, plaza bardzo brudna i zaniedbana Wejście do morza bardzo kamieniste Sama zraniłam sobie nogę w kilku miejscach.Hotel sprzątany codziennie ale bardzo niedokładnie , łazienki w bardzo fatalnym stanie zwłaszcza bardzo malutki prysznic ,obite deski WC Obrazy hotelu są nieadekwatne do rzeczywistości A najgorsze w tym wszystkim było fatalne jedzenie Brak owoców codziennie melon z arbuzem a najbardziej żenujące było to że na obiad podano nagetsy i te same nagetsy które pozostały z obiadu znalazły się na kolacji w makaronie zupy były przerabiane z warzyw które pozostawały z obiadu jak również makarony Brak typowych dań greckich , słabe alkohole podawane w jednorazówkach Doba kończy się o godz 12 gdzie każą opuścić pokój i czekać na terenie hotelu do godziny 20

Zalety

Wady

Fatalne jedzenie, zaniedbane łazienki ,słabe drinki,mały basen, brak brodzika dla dzieci , brudna zastawa

Marcin

Pobyt - Lipiec 2018

Bardzo miła obsługa czyste pokoje bardzo blisko do plaży

Zalety

Położony w przepięknej okolicy bardzo spokojnej

Wady

Łazienka wymaga remontu

Borek

Pobyt - Lipiec 2018

Super urlop. Hotel przy samej plaży, duże balkony, wszystko super. :)

Zalety

Miła obsługa, dobre jedzonko, bardzo blisko plaży. Wszystko godne polecenia. :)

Wady

Żarówki pękają i szklane drzwi, które nie zawsze widac. ????

Pobyt - Lipiec 2018

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu obsługa 6+ jedzenie bardzo pyszne dla każdego coś było smacznego nawet najgorszego niejadka pokoje czyste i zadbane sprzątane codziennie z czystym sumieniem gorąco polecamy ten mały lecz bardzo przyjazny i ciepły hotel . WRÓCIMY JESZCZE DO WAS NIE RAZ

Zalety

bardzo blisko morza , basen czysty jedzenie mega wspaniałe obsługa na 6+

Wady

BRAK

5.2
Waldemar

Pobyt - Lipiec 2018

Pojechaliśmy z dziećmi bazując na poprzednich opiniach. Zakładam teraz, że opinie są od osób które były pierwszy raz w Grecji i nie wiedzą na co można liczyć w tym kraju. Jest to nasz kolejny pobyt w Grecji i chyba najmniej atrakcyjny. Widok z hotelu na coś co przypomina kurniki w Meksykańskim pueblo. Najbliższa plaża to miejscowe wysypisko śmieci; jest tam dużo gruzu, połamanych leżaków i krzesełek oraz inne śmieci. Wejście do morza z ostrymi i dużymi kamieniami co było widać po wielu zabandażowanych nogach świeżo przybyłych turystów (sam też rozwaliłem nogę w kilku miejscach po wejściu do morza). Najbliższa rozsądna plaża ok 500 m od hotelu. Sama wyspa również nie oferuje zbyt wiele. Poza stolicą brak czegokolwiek ciekawego. Wioska Zia to jeden wielki przereklamowany stragan. Polecam zdecydowanie Zakynthos; cieplejsza woda, lazurowe morze i przede wszystkim o wiele czyściej. Wycieczki alternatywne: popłyneliśmy na czynny wulkan. Poza samym wulkanem bez większych emocji. Auto lepiej zamówić sobie bez pośrednictwa rezydentki bo przyjechało inne niż było zamawiane i do tego sprawiało wrażenie jakby miało się zaraz rozsypać

Zalety

miła obsługa, regularne sprzątanie, posiłki w ilości zadowalającej

Wady

kiepska lokalizacja, całkowity brak animacji, brak jakichkolwiek miejsc dla dzieci (brodzik, huśtawki czy cokolwiek innego), daleko do czystej plaży z możliwym wejściem do morza

Kamil

Pobyt - Lipiec 2018

Ogólna ocena naprawdę bardzo dobra. Nie polecam jedynie wycieczki na trzy wyspy, bardzo męcząca, droga, ewidentne nabijanie kobzy dla właścicieli statku i dogadanej z nimi rezydentki, podobnie posiłek w restauracji nie adekwatny do ceny. Pobyt udany, polecam ten hotel.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, kameralnie, dla dzieci, miła obsługa, bardzo blisko morza.

Wady

Zdecydowanie stan pokoi, w szczególności łazienki.

Barbara Anna

Pobyt - Lipiec 2018

Hotel ma sporo zalet - jest naprawdę blisko plaży, na uboczu miasta gdzie jest cichutko a jednocześnie 10 minut spacerkiem od ścisłego centrum miasta z restauracjami i nocnymi klubami. Pokoje są czyste i sprzątane codziennie, jedzenie smaczne i widać, że starają się codziennie dodawać jakieś nowe dania (jesteśmy wege i codziennie było coś smacznego na śniadanie. obiady i kolacje jedliśmy na mieście - polecamy restauracje Alexander). Basen jest mały więc jak się kąpie więcej niż 6 osób to jest już tłok. Wady - bezsensowne zużycie plastiku - każdy napój oprócz kawy i herbaty podawany jest w plastikowych kubeczkach. Wieczna ruletka z wodą - ciepła, zimna, zimna, ciepła...itp. Sprzątanie....codziennie rano o 8:30 przychodziła do naszego pokoju pani z serwisu której CODZIENNIE tłumaczyliśmy, że prosimy o przyjście później bo jeszcze śpimy. Niby rozumiała ale następnego rano było to samo. I tak przez cały pobyt. Aneks kuchenny który mógłby być zaletą tak na prawdę jest jakimś zabytkiem - zlew z cieknącym kranem, płyta grzewcza która nie działa. Nie ma ani jednej szklanki, kubka, widelca więc nawet jakby coś działało to nie ma \"czym\" gotować :) Dobrze, że lodówka działała. W łazience nie ma kontaktu, a wanno-brodzik ma dno profilowane pod siedzącą pozycje czego nie widać na pierwszy rzut oka więc o mało co nie straciłam zębów jak pierwszy raz brałam prysznic. Toalety przy basenie na poziomie -1 po prostu cuchną. W hotelu prawie sami Polacy - dla jednych plus dla innych minus. Zachwalanej polskiej obsługi nie doświadczyliśmy ponieważ Pań nigdy nie było przy recepcji, a jak już jakąś widzieliśmy to głównie na mieście. Kupowaliśmy wyjazd tydzień przed terminem w szczycie sezonu więc nie było tanio ale cena w stosunku do jakości jest na maxa nie adekwatna. Jeśli komuś nie zależy na basenie to na prawdę radzimy wynająć kwaterę albo jakiś mały hotelik bo 3 greckie gwiazdki w przypadku tego hotelu to jakieś nieporozumienie.

Zalety

Blisko plaży - 1,5 minuty spacerem. Czysto. Jedzenie całkiem spoko jak na all inclusive.

Wady

Aneks kuchenny zupełnie nieprzydatny. Łazienki do remontu. Mało kontaktów. Sprzątanie o 8 rano. Sfochowana Pani na recepcji.

Mariusz

Pobyt - Czerwiec 2018

Szybki transfer z lotniska ok . 8 km , klucze do pokoi już czekały w recepcji , pokoje dość duże z klimatyzacją Bardzo blisko do morza , do centrum i do portu jakieś 600-700 metrów . Pobyt bardzo udany .

Zalety

mały spokojny hotel na uboczu ,

Wady

jedyna wada to brak WI-FI w pokojach .

Estia Beach