Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Hotel lata świetności ma już za sobą, ale w dalszym ciągu jest dobrze utrzymany.Najlepsza jest obsługa -nigdy nie doświadczyłam tak pomocnej, uprzejmej i uśmiechniętej załogi.Jedzenie bardzo dobre, szczególnie polecam swieży sok pomarańczowy.Na śniadaniu grał Pan na saksofonie!Nie ma tłumu na plaży ani na basenach.Fajna jest leniwa rzeka.
Super personel -szczególnie Stella i Marios z recepcji, dobre jedzenie, fajna atmosfera, dwa baseny i leniwa rzeka, plaża czysta i wolne lezaki
Czas na remont
Super hotel przy samej plazy, jedzenie wysmienite, obsluga bardzo mila, pokoje bardzo ladne i i czyste, swietne miejsce dla pary.
Hotel nastawiony raczej na pary niż rodziny z dziećmi, dzięki temu jest komfortowy i spokojny ( my tez bylismy bez dzieci ).
Fantastyczny zarówno w środku jak i cała infrastruktura na zewnątrz. Śweitne jedzenie i obsługa. Plaża jak to na Rodos lekko kamienista, morze czyste i cieplutkie.
Osobiście brakowało mi zabawy w nocnym klubie ( takiego hotel nie posiada ) - zostają oczywiście dyskoteki w Faliraki ale srednia wieku w tych przybytkach to poniżej 20-stki :-)