obsługa hotelu naprawdę ok ,cała reszta to stary mega zaniedbany obiekt ,wszystko w tragicznym stanie , nikt niczego tam nie remontuje ,łazienka po za bajkowym brakiem dachu to wylęgarnia karaluchów i mrówek max 2 gwiazdki ,opnie moją podziała praktyczni każda osoba z którą rozmawiałem
Jest to jeden z pierwszych hoteli na Malediwach i to widać .Pokoje mają lata swietności za sobą ale generalne dramatu nie ma. To że ktoś pisze że są mrówki w łazience to są bo jak ma ich nie być jak mieszkamy na wyspie z dachem otwartym w łazience .Pokoje sprzątane codziennie.
Przepiękna rafa rekompensuje braki uroku pokoju. Jedzenie smaczne , miła obsługa. Mała dzika wyspa do odpoczynku i oderwania się od rzeczywistości. Urokliwa plaża.
Niedostateczna ilość leżaków na plaży i te co były do dyspozycji mocno zużyte. Hotel wymaga odnowienia .