Eri Village

Fatalny. Całkowicie nie polecam. Nastawienie na jak największy zysk kosztem klienta. Łazienka zalana przez kratkę w podłodze po każdym prysznicu. W przedpokoju kapie woda z szafy/sufitu od sąsiadów. Balkon zalewany przez dziurę w suficie z nieszczelnej klimatyzacji. Jedzenie gwarantuje rozstrój żołądka. Zerowe WiFi, klima dodatkowo płatna (przecież wrzesień to już nie sezon, prawda?). Brak moskitier, tysiące komarów, w gratisie występują też karaluchy :) Oferta barowa zasługuje na swój komentarz - do wyboru ouzo, "brandy", wino i piwo z gazowanymi podróbkami coli fanty itp. Chciałbyś coś innego? Zapłać :) Brak jakichkolwiek niegazowanych soków. Kilkanaście kompleksów obsługuje jedna przeciążona stołówka, kolejki do kawy na 50 osób. Strata pieniędzy :)

Hotel ma świetną lokalizację tuż przy samym morzu,leżaki i parasole bezpłatne,pokoje takie sobie,jeśli z balkonem i widokiem na morze to nawet ok,inne są o wiele gorsze,można przedłużyć dobę hotelową po wpłacie 37euro,generalnie cena adekwatna do możliwości hotelu,są ludzie co będą narzekać a inni będą mieć dobre odczucia,dla mnie zderzenie z rzeczywistością tego ośrodka była tragiczna ponieważ wcześniej byłem w hotelu 5,jednak stwierdziłem że nie ma co narzekać bo jeśli chce się większy komfort to trzeba zapłacić dwa razy więcej.

Hotel bardzo pięknie położony, piękny widok na morze, . Cztery gwiazdki to przesada, ale dobre trzy mu się należą choćby za bardzo liczne baseny ze zjeżdżalniami i lokalizację:) Swój pobyt uważam za udany, polecam :)

Polecam. Hotel - wiadomo, niższy standard niż w Polsce, ale do przeżycia. Dzieci i my zadowoleni bardzo. Piękna okolica, jest gdzie spacerować i jest dużo atrakcji.

Blismy z dziecmi 6/8 lat, standard hotelu na pewno nie 4* : Przyjechalismy w nocy, pierwsze wrazenie kompleksu hotelowego rewelacja, po zameldowaniu czar powoli pryska, mielismy pokój na 4 pietrze , jedna dzialajaca winda, pokoj jak na 4 osoby ciasny, ostatni remont chyba jeszcze w XXw, blokada drzwi lazienkowych zwalniana od strony pokoju, po zamknieciu drzwi mozliwe otwarcie tylko z pokoju, sprzatane codziennie, bylo czysto, duzy plus w pokoju to brak karty do włączania pradu, prad byl w pokoju caly czas dzieki czemu lodowka i klimatyzacja mogla byc zawsze wlaczona Stołówka przeludniona, wszędzie kolejki , nie działające ekspresy do kawy, jedzenie typowo Greckie, brak klimatyzacji na stołówce Otoczenie hotelu bardzo zadbane, dostepne baseny, zjezdzalnie, lezaki parasole, bardzo blisko morza, jednak plaza symboliczna

Nazwa  Eri Village
Miejsce  Grecja / Kreta / Hersonissos
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

4.9
5.7

Wyświetlono 27 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.7
Wojciech

Zalety

Ładna okolica.

Wady

Standard poniżej krytyki.

Robert

Zalety

Lokalizacja przy samym morzu leżaki i parasole bezpłatne.

Wady

Słabe animacje,wieczne kolejki na stołówce,monotonne jedzenie,hotel do kapitalnego remontu,słabe allincluziv,bar przy basenie z dużymi kolejkami i opryskliwymi albańskimi barmanami,do wyboru piwo,białe i czerwone wino,uzo i Zagrzybiona klimatyzacja dodatkowo płatna 4euro na dobę.Pokoje słabo sprzątane,wymiana ręczników i pościeli,podłoga wiecznie brudna.

Karina

Zalety

Położenie, liczne baseny ze zjeżdżalniami, bogata animację, przedszkole dla dzieci z animatorkami (dziecko można zostawić pod opieką na dwie godziny przed południem i dwie godziny popołudniu), urozmaicona kuchnia (nawet małże i krewetki) pyszne lody.

Wady

Liczne niedociągnięcia techniczne pokoi, awarie klimatyzacji, nieszczelne umywalki ( stary budynek ale odnawiany co jakiś czas).

Ela

Zalety

Kilka kompleksów basenowych, zjeżdżalnie przy dwóch basenach,, przy plaży, w miasteczku, piękna okolica, jest gdzie spacerować, wolne leżaki przy basenach i na plaży - jest ich ogrom! Pokój codziennie sprzątany, czysty. Jedzenie smaczne, ja wybierałam te mniej tłuste.

Wady

- brak jakichkolwiek norm bezpieczeństwa, śliskie płytki, nierówne i połamane; częste wypadki (jeden nastolatek rozciął nogę w basenie o wystające płytki), w tym dzieci poobijane. Ja rozwaliłam palca o wystającą kostkę, chodź naprawdę uważałam - kostkę naprawili. - Ogromne kolejki do tłustego jedzenia - ale wina też ludzi, bo stoją i nie wiedzą do czego (jedna osoba stała 30min.i nie do tego co chciała), ja nie miałam problemu. - małe pokoje, ale do przeżycia - słona woda w 1 basenie ze zjeżdża

Tadeusz

Zalety

Polozenie, baseny , brak kart wylaczajacych prad w pokoju, widok z balkonu, baseny, mila obsluga

Wady

Stolowka , nie dzialajace windy, standard hotelu

1.7

Hotel w ogóle nie do polecenia pokoje stare i zniszczone obsługa zero podejścia do klienta,a bar to totalna porażka zamykanie przed nosem brud smród i mogiła plaża zero organizacji pierwszy i ostatni raz tam byłem w ogóle nie polecam tego hotelu

Zalety

Zalet brak nic mnie w tym hotelu nie urzekło, już nawet nie wspomnę że byłem dobę hotelową w plecy i nawet hotel nie zapewnił wody do picia

Wady

Zła organizacja, złe podejście do klienta pokoje brudne zła obsługa do sprzątania pokoju a bar to już kompletna porażka barman zamyka przed nosem

2.4
Mateusz

Hotel tragiczny, nie polecam nikomu zwłaszcza z dziećmi, klimatyzacja tak zagrzybiona że nasz synek dostał gorączki. Z Łazienek wali szambem, jedzenie takie samo każdego dnia. Kolejki po jedzenie, mieliśmy ultra all inclusive - co to znaczy? Nic.. z alkoholi było piwo, wino i brandy 20% . Bar zamykany o 21, Barmani bardzo niemili. Przekąski serwowane 16-17 i dawali tylko kanapki z szynką.. w pokoju pełno mrówek i robali i komarów.. baseny otwarte do 18.jedyna zaleta tego hotelu jest plaża blisko nic więcej.

Zalety

Blisko plaża

Ksenia

Pokój klimatyzowany i schludny, każdego dnia sprzątany i wymieniana pościel

Zalety

Świetne miejsce na pobyty z dzieckiem, zjeżdżalnie, basen, plac zabaw, jedzenie do wyboru każdy znajdzie coś dla siebie Zatoczka na morzu świetna, piękne widoki Polecamy

David

Ogólnie fajnie położony ośrodek nad samym morzem złożony z kilku budynków, kilka zjeżdżalni, basenów niestety czynna tylko jedne zatłoczona restauracja. Niektóre budynki powinny mieć status 2 gwiazdek niektóre odnowione jak najbardziej 4 gwiazdki zależy na co traficie. Ogólna ocena 7/10

Zalety

Położenie nad samym morzem, dużo rozrywek

Wady

Niektóre budynki i baseny wymagają odnowienia.

4.7
Sebastian

Hotel jest duży, około przyjmuje jednocześnie około 2000 osób. Niestety przez to jest mocno przeładowany i ciężko o jakiś leżak przy plaży czy basenie, tym bardziej, że Ukraińcy latają wieczorem i zostawiają ręczniki jak zwierzęta. Ogólnie plaża przy hotelu jest bardzo mała jak na tak duże obłożenie. W hotelu ogólnie jest bardzo dużo Ukraińców i ich brak manier mocno utrudnia wypoczynek, potrafią się nawet przepychać w restauracji na posiłkach - chociaż jedzenia nigdy tam nie brakuje. Pokoje bez polotu, aczkolwiek jest czysto, na wyposażeniu suszarka do włosów, lodówka więc nie ma czego czepiać na siłę. Klimatyzacja działa słabo, serwisu nie widziała na pewno kilka lat, słyszałem, że inni również mieli z tym problemy. Jedzenie w porządku, jest wybór, stolików nie brakuje, jedynie śniadania były trochę słabe i monotonne. W barze można wziąć dwa plastikowe kubeczki po 200ml wybranego napoju, na minus obsługa stojąca tam za karę.

Wady

Hotel jest przeładowany Niezbyt miła obsługa przy barze Godziny otwarcia basenu (10-18) i aquaparku (11-16) Tłumy Ukraińców bez kultury.

Maciej

Pokój ok. Bez szału, ale to Grecja, kto był choć raz to znaczy "ten" standard. Zresztą tutaj Pokój to tylko miejsce na prysznic i spanie. Resztę czasu spędza się na zewnątrz.

Zalety

Świetna lokalizacja. Kilka basenów w tym brodziki dla dzieci że zjeżdżalniami. Również duże zjeżdżalnie oraz druga część z samymi zjeżdżalniami w stylu aquapark. Zaraz za hotelem deptak z pięknymi widokami na morze. Przy hotelu wydzielona plaża dla dzieci (płytka woda, piasek i leżaki). Kawałek dalej możliwość kąpieli na pełnym morzu. Mimo pełnego sezonu zawsze udawało się znaleźć leżaki zarówno na basenach jak i na plaży. Obsługa kuchni zasługuje na medal. Uwijają się w pocie czoła.

Wady

Sprzatanie a raczej jego brak. Przetarcie podłogi brudnym, śmierdzącym mopem nie jest sprzątaniem. Kilka ustatek stwarzających zagrożenie typu wystającą kratka melioracyjna (córka zahaczyła palcem w stopie, na szczęście skończyło się tylko ma płaczu). Wybrakowane kratki od odwodnienia w aquaparku (jeżeli komuś wpadnie tam stopa lub palec w najlepszym wypadku skończy się złamaniem). Tragiczny stan ubikacji Przy basenach (praktycznie nie sprzatane).

Pobyt dość udany. Pokoje ciasne małe, winda kursowała tylko jedna jedyna na pięć pięter i mnóstwo pokoi. Druga winda w trybie awarii przez całe 8 dni naszego pobytu... Jedzenie dobre 3 razy dziennie, przekąski w formie kanapek i ciasta wydawane przez kelnerkę na tacy raz koło 16. Jak przylecieliśmy tam po 14 nie zjedliśmy już obiadu to raczyliśmy się tymi kanapkami czekając na kolację która zaczyna się po 18... Panowie barmani przy głównym basenie, smutni i nie uśmiechnięci. Wydają po dwa kubeczki 200 mll i więcej nie. Do wyboru napoje gazowane, piwo, wino, brandy i qouo, nie ma żadnych kolorowych drinków, ale kto co lubi... W basenie słona woda... Wszędzie piach z bliskiej plaży, brodzik do obmycia stóp z piasku suchy jak studnia na pustyni to też piach jest poprostu wszędzie. Panie sprzątaczki nie zamiatają pokojów. Hitem jest że musiałam " buchnąć" im z kamerlika szufelkę i zmiotkę by mieć w miarę ogarniętą podłogę w pokoju. Generalnie czystość w pokojach oceniam na niskim poziomie, cieszyłam się że wyjeżdżam do swojego schludnego domu. Natomiast z plusów to naprawdę smaczne jedzenie obfitość w owoce i warzywa. Na stołówce można było siedzieć długo po ustalonych godzinach otwarcia, nikt nas nie przeganiał kelnerzy uśmiechnięci i życzliwi. Obok tego hotelu jest rewelacyjny hotel Star beach w którym jest genialny beach bar, gorąco polecam tam pójść posłuchać dobrej muzyki skorzystać z aktywności wodnych oczywiście płatnych. Wieczorem jeśli znudzi się hotel można wejść na tętniące życiem miasteczko, usytuowanie tego hotelu jest po prostu najlepsze. Co do plaży przy hotelowej to dla małych dzieci to miejsce jest wspaniałe są zbudowane falochrony przez co bobasy i większe dzieciaki w kółeczkach będą całkiem bezpieczne. Wspomnę jeszcze o co wieczornych potańcówkach do około 24:00 bardzo fajna latino muzyka. Pozdrawiam też pana animatora imieniem Kimi, wspaniały uśmiechnięty człowiek który przyszedł nas pożegnać do autokaru aż mi się łezka w oku zakręciła. Trochę dużo pieniędzy wydaliśmy w sklepiku obok bo niestety ilość wydawanych drinków u powyżej wspomnianych barmanów była dla nas za mała 🙈.

Hotel bardzo przyjemny, czysty polecam w szczególności dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Dobre jedzenie, miła atmosfera. Park wodny dla dzieci.

Wady

Pokoje mogłyby być większe

Rafał

Dobry hotel w dobrej cenie ,sprzątają pokoje codziennie, różne baseny ,urlop dla rodzin z dziećmi

Zalety

prze plaży ,czyste pokoje , dla rodzin z dziećmi, dużo jedzenia

Wady

słabe alkohole, słabe przekąski przy basenach

Marcin

Hotel zmęczony "życiem" przydało by się odświeżenie pokoi. Bardzo dobre usytuowanie, do dyspozycji baseny + zjeżdżalnie dla dzieci - to na duży plus.

Zalety

Bliskość do plaży, baseny + zjeżdżalnie, usytuowanie w okolicy

Wady

zmęczone pokoje wymagające odświeżenia, łazienka widać, że odnowiona natomiast w suficie dziury, wszystko poklejone byle jak, pod prysznicem odpadająca półka. Sprzątane teoretycznie raz na 3 dni, w praktyce zostało wykonane sprzątanie tylko raz. Jedzenie ok, dość monotonne po kilku dniach.

5.7

Drugi raz nie wybrałabym tego hotelu. Byłam w wielu hotelach na świecie i takich kolejek do jedzenia nie widziałam nigdzie. Swoją drogą jedzenie bardzo słabe. Na śniadanie codziennie to samo i mały wybór. Powiem tak, że najlepsze jedzenie jadłam w Grecji i najgorsze też w Grecji. Baseny ok, ale po śniadaniu ciężko znaleźć wolny leżak. Super, że z basenów od razu można iść do morza. Pokoje wymagają remontu, ale sprzątane.

Zalety

Widok, lokalizacja, szybki transfer

Wady

Jedzenie, jedna winda dla 4 osób, łazienki

Asia

Hotel położony w super miejscu,blisko do centrum,przy morzu,ale ogólnie bardzo zaniedbany,brud wszędzie,pokoje sprzątane bardzo niedokładnie,toalety przy basenie brudne,jedzenie w miarę,ale co dzień to samo,no i wszystkie drinki płatne mimo że mieliśmy all,przy basenach do picia tylko woda ,piwo,uzo,soki i brendy,

Ilona

Hotel nie ciekawy , ani razu nie przebrana posciel, reczniki wymieniono tylko 1 raz. Jedzonko dobre,rozmaite kazdego dnia dokladano cos nowego. Hotel ma duzy plus tylko za polozenie przy samym morzu. Hotelu nie polecam ale miejsce urocze.

Zalety

Polozenie

Honorata

Hotel ERI BEACH nie zasługuje na 4*, w mojej ocenie są to max. 2*. Hotel jest położony w przepięknym miejscu, z dostępem do morza. Jest dużo leżaków- w różnym stanie, ale miejsca nie brakuje. Część leżaków jest pod drzewami oliwnymi, więc można się schować przed słońcem. Sam teren jest duży, ale nie był do końca zadbany, na basenie odpadały płytki i był zazieleniały, na placu zabaw jak została urwana huśtawka w pierwszym dniu naszego pobytu, nie została naprawiona do naszego wyjazdu (8 dni). W basenach przy plaży była słona woda. W ofercie jest informacja o klubie dla dzieci, tylko nie było napisane, że od 4 roku życia. Proszę sobie wyobrazić minę 3,5 latki, która przyszła pobawić się z dziećmi i usłyszała, że jest za mała. Obsługa przy barach jest niezadowolna, absolutnie im się nie spieszy. Przy barze można było wziąć 2 kubki 200 ml pojemności z alkoholem (do wyboru brandy, uzo, wino, piwo). To wszystko sprawiało, że przy barze były długie kolejki. Na ternie hotelu i w pokojach można było spotkać karaluchy. Pokój, który otrzymaliśmy był bardzo mały i był odpowiednikiem naszych pensjonatów w PRLu. W łazience był grzyb. Nie było pólek do przechowywania odzieży- była jedna duża szafa z 6 wieszakami. Łóżko było duże, ale miało dorobione prowizoryczne poszerzenia, które podczas użytkowania się uginały. Pokoje nie były sprzątane dokładnie. Stołówka była duża i obsługiwała ogromną ilość gości (jadali w niej goście z pobliskich hoteli, gdzie był ten sam właściciel). Zdarzało się, że trzeba było czekać na stolik. Na całą stołówkę było 5 ekspresów do kawy/gorącej wody, co powodowało duże kolejki - czekanie zajmowało 5-15 minut. Jedzenia było dużo, nigdy nie brakowało, było uzupełniane na bieżąco, było monotonne, ale można się było najeść. Jedynym, czego nie mogę strawić, to jajecznica z SUSZU, było w niej czuć strukturę proszku, a nie jajka, była niejadalna. Ciekawą obserwacją moją i męża było lepsze jedzenie od 01.07.2024. Obydwa loty mieliśmy opóźnione, na miejsce dotarliśmy o 2 w nocy zamiast ok. 22-23. Przy powrocie zamiast ok. 18, byliśmy o 1 w nocy. Nie zostaliśmy powiadomieni o zmianie godziny wylotu, informację otrzymaliśmy dopiero stawiając się na zbiórce. Ogólnie miejsce polecam, ale nie w hotelu ERI BEACH i nie z biurem SUN&FUN.

Aleksandra

Pisze z perspektywy rodzica 2.5 rocznej còry. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu. Byliśmy z dzieckiem i szukaliśmy hotelu takiego żeby młoda miała co robić. Opinie były różne ale zaryzykowaliśmy;p Fajny kompleks kilku basenów - są 2 takie z mniejszymi zjeżdżalniami, są takie z większymi dla starszych dzieci i dorosłych a też był basen bez zjeżdżalni ;) W niektórych basenach woda słona ale są takie z wodą słodką. Basenyod 10-18 więc Są dwa place zabaw- szkoda że w słońcu bo raczej można było z nich korzystać tylko rano i wieczorem ale to i tak wystarczało. Jak ktoś miał dzieciaki od 4-12 r zycia to w jaks jeden dzień( zależy kiedy był polski animator) można było oddać je na ok 2 h rano i 2 h popoludniu do klubiku malucha:p fajnie bo 4h luzu dla rodzica:p Było wieczorem disco dla dzieci o 21. W ciągu dnia nic więcej się dla dzieci nie działo a dla dorosłych jakieś zumby, dart, piłka , pilates itp Hotel polozony przy linii brzegowej,plaża hotelowa nie była zbyt duża, podzielona na 2 czesci jedna z zatoczką- idealna pod dzieci a druga mniejsza na otwarte morze. Ale i tak myślę że to wystarczało;) Pokój mieliśmy może nie nowoczesny ale czysty, łazienka czysta i wszystko działało elegancko:) mieliśmy 1 piętro i cały wyjazd nie musieliśmy używać klimy bo Nam wiaterek wiał i też słońca wiele nie było z Naszej strony;) Stołówka i jedzenie: śniadania- szału brak i faktycznie codziennie to samo, uważam że na słodko jak ktoś lubi to był spory wybór. Na słono i dla jajko-jadòw to jakieś kiełbasy, parówki były w miarę ok:)jajecznica niejadalna wg mnie haha ale ludzie jedli no i jajka ugotowane raz dobrze raz słabo...ale coś się dało wybrać;)brakowało omletów i jajek sadzonych.. Świetne warzywa,pomidorki, ser feta itp można było sałatki komponować. Obiady /Kolacje- podobne do siebie, zawsze można było zjeść spaghetti, ryż, frytki. Robili dania jakby na żywo np suflaki, pizza, ryby, steki itp i fajnie ale tam była często sporą kolejka... Kolejki do tych dań na żywo właśnie spore i my z dzieckiem nie czekaliśmy.... Ale było zawsze coś do zjedzenia, makaron z owocami morza albo ryż z owocami morza bądź kurczakiem bądź też szpinak czy jakieś klopsiki itp Nie chodziliśmy głodni;) jedzenie generalnie było dobre ale nie szałowe czy smaczne żeby się chciało do jakiejś potrawy wracać :) Co do stolików to czasem trzeba było chwilę poczekać ale my max raz czekaliśmy 5min Napoje i alko Nie ma dobrych drinków, wydają po 2 małe kubki alko na osobę i to co w komentarzach było: winko białe, różowe i czerwone , piwko i ich uzo i rakija nazwana brandy. Obsługa miła ale nie jakoś szczególnie wchodząca w tyłek;p i dobrze Robią swoje i tyle:p Niektórzy czasem się na barze uśmiechali a inni raczej stali jak na taśmowej robocie ale zupełnie nam to nie robiło różnicy,:) Ogólnie my się nastawialiśmy na wakacje z dzieckiem więc hotel spełnił nasze oczekiwania i za tę cenę dla nas było wszystko git. Jakbym miała jechać bez dziecka to pewnie wybrałabym inny hotelik;p

Zalety

Dużo zieleni i drzewek więc można było mieć miejsce w cieniu, lokalizacja sztos, baseny, zjeżdżalnie,dodatkowo hotel eri Beach jest połączony z sunbay hotelem i tam też można było sobie korzystać ze wszystkiego- mniej dzieci tam było i mniejsze kolejki na barze i woda słodka w basenie Piękne wschody i zachody Zatoczka w morzu dla dzieci

Wady

Zajmowanie leżaków recznikami- wg mnie to Januszostwo ze strony ludzi...zajmowali sobie leżaki i na plaży i nad basenem a całe dnie potrafiło kogoś nie być:p ale i tak miejsce każdy mógł znaleźć bo kompleks spory. Jajecznica i jajka są minusem i mogliby nad tym popracować:p Mają druga stołówe ale była zamknięta więc w sumie bez sensu...mogliby to otworzyć i byłyby mniejsze tłumy na jadalni Fajnie jakby doposażyli siłownie w jakieś hantle i Kettle i normalne sztangi:p

Eri Village