Eri Beach

Typowy grecki hotel, trafiliśmy do części przed remontem więc nie możemy być do końca obiektywni.

Hotel oraz cała opcja all inclusive beznadziejna, jedynie lokalizacja hotelu zasługuje na uwagę. Zdecydowanie nie jest to hotel 4 gwiazdkowy, a za taki właśnie się płaci podatek, raczej dwugwiazdkowy co i tak naszym zdaniem nie usprawiedliwia brudu w pokojach czy też w tzw restauracji hotelowej. Napoje serwowane w plastikowych kubeczkach nie tylko na plaży ale również do posiłków. Alkohole to jeden rodzaj piwa, wino oraz ouzo i brandy lane bez względu na porę dnia do plastikowego kubka z plastikowego dozownika. Dodatkowo można jednorazowo wziąć tylko dwa np kubeczki wody czy napoi co powoduje wieczne stanie w kolejce. Tzw restauracja serwuje posiłki letnie i zimne bardzo złej jakości , wyschnięte ogórki, jajecznicę z proszku, dwa rodzaje sera. Posiłki monotonne, nie zawsze świeże, brak przekąsek za wyjątkiem wystawianych dwa razy w ciągu dnia resztek ciast ze śniadania i kilku kanapek których po kilku minutach już nie ma. Brudne talerze, sztućce. Zdecydowanie nie jest to hotel który należało, by polecić tym bardziej, że to nasze kolejne wakacje w Grecji więc wiemy czego można się tam spodziewać, ale to był najgorszy hotel w jakim dotychczas byliśmy, z równie beznadziejnym wyżywieniem. Z rozmów z innymi gośćmi to większość tak jak my prowiantowała się w markecie obok.

Pobyt udany, hotel może i wygląda trochę komunistyczne ale lokalizacja super bardzo blisko miasta herssonisos zaledwie 23 km od lotniska w herssonisos jedzenie super napewno nikt nie będzie głodny baseny dla dzieci ok, pokoje może nie są ekskluzywne ale napewno czysto , pościel zmieniana codziennie jak i reczniki

Pobyt udany położenie hotelu super bardzo blisko herssonisos i oddalone od lotniska 23 km hotel może i starszy ale pokoje czyste sprzątane codziennie ręczniki i pościel wymieniane codziennie jedzenie dobre nikt głodny nie będzie po południu lody

Najlepszy był widok z okna. Widok na morze, małą zatoczkę przylegającą do hotelu. To duży obiekt z licznymi budynkami, ale również z licznymi basenami i dostępem do morza. Na plus to możliwość korzystania z darmowych leżaków i parasoli. Po sezonie nie było problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Hotel wiekowy, ale widać, że starają się systematycznie odnawiać. Duża stołówka. Mimo, że też dużo ludzi ale nie było problemu z posiłkami, nie trzeba było stać w kolejce. Pokoje sprzątane codziennie.

Nazwa  Eri Beach
Miejsce  Grecja / Kreta / Hersonissos
Wyżywienie  All inclusive, bez wyżywienia
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, parking

Hotel znajduje się 500 m od centrum Hersonissos, stanowiąc idealną bazę wypadową do wszystkich atrakcji i rozrywek.

Dla fanów wodnego szleństwa: 2 baseny odkryte (1 z wodą morską) i 3 zjeżdżalnie wodne.

Bogaty program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

Dla dzieci: animacje i zajęcia w mini klubie, plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna.

5.5
6.5

Wyświetlono 588 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciej

Zalety

Miła obsługa, położenie przy samym morzu, baseny ze słoną wodą przez co są bardziej sterylne. Nowy kompleks parku wodnego. Codziennie zmiana prześcieradeł.

Wady

Monotonne jedzenie. Komary - bez raidu się nie da. Co prawda był to koniec sezonu.

2.8

Zalety

Lokalizacja hotelu bezpośrednio przy morzu, czysta woda w morzu, zejścia piaszczyste i kamieniste. Baseny posiadają zjeżdżalnie. Blisko centru miasta - można wyjść na kolację obok sklepy więc można uzupełnić owoce i napoje, bo wyżywienie i napoje w opcji all inclusive jest beznadziejne.

Wady

Beznadziejne, zniszczone (np wyłamane jedne drzwi od kabiny) pokoje i łazienki. Łazienki zagrzybione, brudna klimatyzacja, dodatkowo płatna. Pokoje brudne, sprzątanie polegało na wymianie ręczników. Kompleks hotelu zaniedbany, uszkodzone, zagrzybione płytki przy basenach, zniszczone toalety. Leżaki brudne, zniszczone, uszkodzone. Wieczne kolejki do baru. Opcja all inclusive to dramat. Zimne, monotonne posiłki, a alkohol z plastikowego dozownika. Brudne sztućce i talerze.Oczywiście nie polecam

Renata

Renata

Dorota

Zalety

Duży obiekt, bezpośrednio przy plaży, duża liczba basenów, kilka barów. Darmowe leżaki.

Wady

Niektóre pomieszczenia "trąciły myszką". Popsuty uchwyt pod prysznicem.

Karolina

Hotel lata świetlności ma już dawno za sobą. Fajne baseny i water park - zjezdzalnie, mega atrakcja dla dzieci i dorosłych. Plaża żwirowa, troche kamieni ale przy brzegu można spokojnie na boso chodzić.

Zalety

Położenie - bezpośrednio przy plaży, blisko do sklepów i do centrum miasta. Blisko do lotniska- tylko 30 minut.

Wady

Bardzo ciasne pokoje, wcisnięte łóżko piętrowe, monotonne jedzenie, straszny tłok w restauracji i wieczne kolejki do kawy (tylko 2 ekspresy)

Ada

Hotel dla mało wymagających. Czytałam wcześniejsze opinie i i tak zaryzykowaliśmy i to trochę był błąd. Nie wymagam nigdy luksusów, nie za taką cenę, ale podstawowe sprawy powinny być ok. Z zalet to na pewno położenie, fajna mała plazyczka akurat dla dzieci no i całkiem ok jedzenie. Drinki to tylko ouzo, brandy, piwo, wino. Kelnerzy rzeczywiście przy głównym basenie obrażeni że są w pracy. Na innych całkiem sympatyczni. Woda w głównym basenie slona, basen z brakującymi kafelkami, brudny i zaniedbany. Polecam iść na inne baseny, lub na aquapark, który wygląda na nowy i jest naprawdę fajny. Animacje słabe, mimo że animatorzy starali się jak mogli. 2 razy w tygodniu bingo, a w noc gdy na rozpisce była noc grecka to animiatorzy mieli wolne. Pokoje małe , łazienki okropne. Co prawda sprzątane codziennie, ale w naszej łazience nawet deska nie pasowała do toalety, z kranu ciekła woda, ogółem cała łazienka ciągle pływała. Klima w nocy trzeszczała i wydawała dziwne dźwięki, o jej czystości nie wspomnę, bo lata świetności ma już za sobą. Hotel z fajnym potencjałem, ale naprawdę wymaga remontu. Na stołówce pełno wody na podłogach, skądś ciekła, trzeba było uważać żeby się nie wywrócić. Żeby nie widok i bliskość morza, który dużo rekompensował to byłby to naprawdę najgorszy hotel w jakim byłam. 4 gwiazdki to to na pewno nie są. Jako baza noclegowa to do zniesienia przez tydzień.

Zalety

Plaża, morze, położenie

Wady

Wszystko

Trochę się obawialiśmy z powodu różnych komentarzy i opinii. Teraz po pobycie uważam, że były one znacznie przesadzone. Hotel faktycznie czasy świetności ma już za sobą. Przy czym pokój, w którym nocowaliśmy był przestronny i czysty. Łazienka dobrze wyposażona, również czysta. Nie było nieprzyjemnych zapachów, a widok na morze jest niesamowity. Bardzo miło wspominamy nasz wyjazd. Jedzenie było pyszne, każdy miał coś dla siebie do wyboru i nigdy niczego nie brakowało :) Polecamy pójście na posiłki bezpośrednio po ich otwarciu, bo później niektóre dania mogą być chłodne, a pod koniec zdarza się, że czegoś brakuje, zwłaszcza pysznych lodów i ciast :) Jesteśmy zadowoleni z animatorek :) Polecamy z czystym sumieniem :) Cena adekwatna do jakości Jakby ktoś się wybierał, to polecamy wziąć jakieś urządzenie do gniazdka na komary :D żadnego nie było przy plaży czy na terenie barów, natomiast wieczorami wlatywały do pokojów. Są dość małe i ich nie widać ani nie słychać, a okropnie gryzą :D

Zalety

Super położenie, obok plaża piaszczysta i kamienista do wyboru. Świetne falochrony i sąsiednia plaża bez nich, każdy może wybrać to na co ma ochotę. Dobre jedzenie i napoje. Super animacje. Dużo atrakcji, basenów i zjeżdżalni.

Wady

W sumie to nie zaobserwowaliśmy jakichś wad, które przeszkadzałyby w wypoczynku

Wybraliśmy pokój dla 2 os. z widokiem na morze (widok na morze był, jego jakość w załączonym zdjęciu). Warto zacząć od tego, że Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 4 gwiazdki. Już na pierwszy rzut oka po przyjeździe było widać, że ma już swoje lata. Standard pokoju oceniam na słaby. Najgorsza jednak w mojej ocenie była łazienka - stare odpływy, dziura w podłodze na odprowadzanie wody brudna i nieestetyczna. Lustro pokryte jakimiś czarnymi plamami, których nie dało się domyć. Stara wanna z jakimiś ubytkami. Bardzo słabe światło w łazience - stara, żółta żarówka - światło w łazience powinno być jasne! W pokoju także słabe światło, ale nie przeszkadzało to, bo było okno balkonowe i ono dawało światło. Woda w basenach zimna i słona, w znajdującym się na terenie obiektu aquaparku woda lodowata! W basenach brakowało płytek, niektóre kratki odpływowe były pokryte zielonym glonem(?). W pokoju były czasem mrówki, ale nie przeszkadzało nam to. Podsumowując, w tej cenie na pewno można znaleźć lepszy hotel, ale wiadomo - mogło być gorzej.

Zalety

Codzienne animacje dla dzieci - nie korzystaliśmy, ale widzieliśmy, że są aktywnie prowadzone. Hotel bezpośrednio przy morzu, znajduje się przy "pasażu"/ulicy przy morzu, po krótkim spacerze znajdziemy się już w sercu miasteczka otoczeni barami, klubami, pubami, restauracjami i portem. :) Blisko hotelu przystanek autobusowy. - Podsumowując hotel sam w sobie zalet nie ma, jedynie to co jest wokół..

Wady

Jedzenie oceniam 50/50, dla osoby która nie je mięsa - słabo, dla osoby która je mięso - ok, ale też często było ono niedobre. Jedzenie monotonne, codziennie prawie to samo... Pomimo opcji all inclusive - bardzo słaby wybór darmowych alkoholi. Popołudniowy bufet to 1 rodzaj kanapek i reszty ciast z obiadu... - słabo.

4.9
Magdalena

Początkowo dostaliśmy pokój na parterze brud smród mrowki na szafkach i podłodze zagrzybiona klima dramat brzydzilismy się nawet tam walizki położyć. Po interwencji męża zmienili nam pokój trochę lepszy ale nigdy więcej.Jedyne co się zgadza to że ten hotel wogole tam jest. DRAMAT

Zalety

Wady

Wszystko dramat

3.1
Szymon

Nie jestem bardzo wymagającym klientem, ale to był najgorszy hotel w jakim byłem, hostele za 10 euro za noc były lepszej jakości. Na plus lokalizacja, baseny i aqua park. Pokoje w fatalnej kondycji, brudne, w łazience grzyb, rozwalona deska klozetowa, wiecznie spadająca zasłona pod prysznicem. Klimatyzacja DODATKOWO PŁATNA od września. Brak choćby wiatraka. Brak moskitiery w drzwiach balkonowych, więc jestem cały pogryziony przez komary. Sejf i przechowanie bagaży również dodatkowo płatne. "Sprzątanie" pokoi tragiczne, podłoga przejechana starym mopem i to tyle, o wymianę ręczników trzeba się upominać. Zdjęcia nijak się mają do rzeczywistości, a informacji choćby o płatnej klimatyzacji brak. Jedzenie bardzo przeciętne, ciągle to samo. Posiłki wynoszone z restauracji co do minuty, okraszone komentarzami obsługi, by opuścić restaurację, bo już po czasie. Napoje fatalne, alkohol niesmaczny. Bary zamykane punkt 22, osoby, które stały w kolejce odchodzą z pustymi rękami. Obsługa opryskliwa, niemiła, podczas zameldowania nie mówiąca nawet pół zdania na temat hotelu, gdzie są jakie baseny itd. "Plaża" hotelowa bardzo słaba. ODRADZAM każdemu, kto chce komfortowo wypocząć. Wracam bardziej zmęczony niż przed przyjazdem.

Zalety

Jedynie lokalizacja i baseny

Wady

Same wady, ogromne rozczarowanie

5.9

4 gwiazdki to trochę przesada, w restauracji walka o miejsce i kolejki po jedzenie, na basenach walka o leżaki. Każde mięso gumowate ale wybór spory więc każdy coś znajdzie dla siebie. Kolejka rano po kawę spora. Pokój bardzo ładny ( nad recepcja ) chociaż drzwi ze szklanym oknem jak do jakiejś łazienki. Jeżeli ktoś przyjechał siedzieć w hotelu to tak średnio ale jeżeli hotel ma głównie służyć do nocowania/pływania w basenie to jest elegancko. Lokalizacja bardzo fajna, zaraz przy głównej ulicy miasteczka gdzie jest mnóstwo sklepików i większych marketów.

Zalety

Pokój

Wady

Kolejki do jedzenia/kawy Rezerwowanie leżaków na basenie Słaba jakość większości jedzenia

Niepowiem

Fajny hotel 3.5/5. Dobry hotel dla mało wymagających gdyż jest w nim full ludzi tworzących kolejki. Przykrą obserwacja było znalezienie 3 nieużywanych automatów do kawy na stołówce. W użyciu były tylko 3 w których było gwarantowane 10-15min oczekiwania na śniadaniu. Ale oprócz tego hotel bardzo fajny

Zalety

Bardzo dobre jedzenie 10/10, 3 bary w ofercie all, Piękna lokalizacja hotelu, Blisko Deptaku przy morzu i uliczki ze sklepami, Dużo basenów, Bliskość tanich biur podróży poza hotelem, pokoje codziennie sprzątane, Darmowe wifi w kilku miejscach

Wady

Klimatyzacja we wrześniu płatna, Zatrzęsienie drących się bachorów więc jak ktoś wybrał wrzesień z nadzieją obowiązku szkolnego to proszę nie zapomnieć o bąbelkach przedszkolnych (: Brak ręczników na plażę, Mój pokój miał wyrwane drzwi prysznicowe i po kąpaniu była niezła ulewa nawet przy uważaniu, Brak suszarki na pranie i zepsuta ta do włosów.

Wioletta

Witam Hotel Eri Beach - przebywałam tam od 18 do 25. 09.2024r polecam ten hotel ,jego otoczenie bardzo zadbane , duży basen , wiele atrakcji dla dorosłych i dla dzieci , pokoje ok. ale łazienki wymagają remontu (dawna komuna ).

Zalety

Duży obiekt , fajne baseny ,place zabaw , bilard i animacje dla dzieci i dorosłych

Wady

słabe pokoje nie wszystkie ale część z nich

Katarzyna i Grzegorz

Wszystko Ok aczkolwiek wymaga on odnowienia,dopracowania wielu rzeczy ,brak płytek w basenie trochę niebezpieczne dla dzieci,pokoje w miarę czyste,jedzenie Ok lecz w kółko to samo.

Zalety

Dobra lokalizacja blisko do plaży.

Zacznę od pokoju pokój średni ale łazienka nie doczyszczona. Grzyb we fugach. Obsługa hotelowa wymiana ręczników i pościeli codzienniw dużą zaletą jest to ale łazienka na minusie. Wifi tylko w lobby w pokojach na wyższych piętrach niedostępna. Minus za dodatkową opłatę za klimatyzację od września mimo że wrzesień wysokie temperatury nie obyło się bez klimy. Stołówka i jedzenie hm jedzenie często zimne a o kubkach smakowych nie będę się wypowiadać ponieważ każdy ma inne zdanie. Między posiłkami nie było co jeść za bardzo bardzo skromne kanapki między obiadem a kolacja. Obsługa stołówki na medal przy takim młynie wyrabiali się super. Bardzo wysokie obłożenie hotelu na stołówce było głośno ludzie się przepychali dla mnie dramat. Plaza kamienista. Ogólnie średni pobyt. Duzym plusem widok na morze i wschód słońca z balkonu także polecam dopłacić za taki widok.

Zalety

Obsługa hotelowa

Wady

Nie doczyszczona łazienka. Bardzo dużo ludzi

4.8

Hotel starodawny, brudno, jedzenie bardzo monotonne, nieświeże. Pokój tylko do przenocowania.

Zalety

Wady

Czystosc Jedzenie

AGNIESZKA

Hotel jak za ta cenę Oki . czysto schludnie . Wszystko ogarnięte mimo tylu ludzi

Zalety

położenie plaż

Wady

zimne jedzenie

4.1
Matylda

Pokój na pewno do odświeżenia. Miejsce tylko do przenocowania. Łazienka kompletnie nie spełniała podstaw. Wszystko bardzo stare. Jednego dnia nie leciała wogóle ciepła woda. Śniadania obiady i kolacje bardzo monotonne. Miła obsługa. Baseny przydało by się odnowić. Syn się skaleczyl w palec. Woda w basenie słona! Mały wybór alkoholi w barach allinclusive. Na duży plus bliski dostęp do morza i dobra lokalizacja - najmocniejszy punk hotelu.

Zalety

Blisko do miasta.

Diana

Hotel stary ale ok, jedzenie dobre, dla dzieci sporo basenów, zjeżdżalni i place zabaw. Przy piaszczystej plaży, leżaki przy plaży jak i basenach bezpłatne. O każdej porze dnia można znaleźć wolne leżaki. Na minus dużo komarów i w hotelu działa tylko jedna winda. Teren hotelu jest ogromny przez co może wejść tam każdy, skradziono mi plecak przy basenach (na terenie hotelu).

Zalety

Blisko plaży i dużo basenów

Wady

Komary, jedna działająca winda na duży hotel

Eri Beach